ענת, את יכולה להכין לי קולאז' מהתמונות הבאות:

זה לא קולאז'

זה דף מעוצב באלבום דיגיטלי ואין לי אפשרות לעשות אחד נוסף כזה כי זה נעשה במיוחד...

מלאכיית

New member
ניסיתי להכין לך..

מקווה שזה בסדר, ושאת אוהבת. (ושלא נידחפתי.. כי בעיקרון ביקשת מענת).. אז הנה התמונה=]

מלאכיית

New member
ניסיתי להכין לך משו בסגנון של ענת..

אני ממש לא מוכשרת בזה (וענת אלופה בזה...) אבל ניסיתי, מקווה שעזר קצת..

galitos21

New member
וואי זה ממש מהמם..אם אפשר גם אשמח

אלא אם כן אני נורא חוצפנית עם הדרישות שלי אז סליחה

galitos21

New member
בסגנון של ענת מה שהכנת

ותמונות יש בפורום תדפדפי למעלה או למטה

כמה דברים:

התמונות ששמת כאן לא מספיק איכותיות... דבר שני כשמעצבים בהתנדבות אז אי אפשר לפנות לעיצובים שלי ולבקש אותו דבר... הרעיון של הפורום הזה זה שאתה מבקש בקשה מהצוות ומי שרוצה מציע את הצעתו לעיצוב שלך... אני מצטערת אבל זה נראה לי לא תקין שכל אחד עכשיו יפנה אליי ויבקש עיצוב מהאלבומים שלי. כמו כן אין לי אפשרות לעצב עבורך ולדחות בקשה של מישהו אחר - כולם אצלי שווים ואני נותנת יחס אחיד. הכלל שלי הוא שאני מעצבת מה שאני מתחברת אליו בהתאם להנחיות מסויימות של המבקש, אבל האפשרות לבחור מהעיצובים שלי - היא לא אפשרות!

eliqo

New member
תגובה של שוטרת אשכרה..

מי ישמע מה ביקשתי אבל לא צריך .. אני ימצא כבר מי שיעצב לי.. במחשבה שניה מלאכית כבר עשתה את העבודה אז תודה וחג שמח !!

התגובה שלך פשוט מגעילה

בייחוד לאור העובדה שעצבתי לך כבר כמה פעמים ואני גם עוזרת לך כל הזמן במסרים ועיצבתי לך את העיצוב של המספרים כבר לפחות חמש פעמים... אתה כנראה לא מעריך מה שאתה מקבל... יש כאן מדי פעם אנשים כאלה

eliqo

New member
את כבדה מדי זה הבעיה אצלך

את לא יודעת לקחת דברים חפיף אני מעריך מאוד את מה שעשית רק ביקשתי בקשה פשוטה אמרת שאי אפשר עיצוב לפי בקשתך אז ביקשתי משהו בסגנון לא חייב בדיוק אותו הדבר !! חוץ מזה שבפרטי ביקשתי ממך עיצובים לפי בקשתי וכן עשית. וחוץ מזה אם זה היה אסור כמו שאת אומרת אז מלאכית לא הייתה עושה מה שהיא עשתה נכון? אז בשביל מה לסבך את העניינים ולחפור מה אסור ומה מותר. זה מה שמעסיק אותך ? אז היית מעצבת איזה תמונה ואומרת - אני לא יכולה לעצב לך תמונה לפי בקשתך אז עשיתי משהו דומה. והנה התוצאה את בת 42 אני מתפלא עלייך זה חצי מ80 חג שמח ומצטער אם נפגעת

בוא נתקן כמה טעויות

האופי שלי הוא ענייני האישי. מה שביקשת זה לא משהו פשוט - אני עובדת על זה כמה שעות. ויש עוד אנשים שנמצאים כאן אני מבהירה דברים לכלל לא רק אישית לך. וכנראה שממרום גילי אני רואה דברים קצת אחרת

וחוץ מזה...

היתה לי כוונה לעצב לך משהו אחר... אבל התמונות ששמת גרועות... זה מה שכתבתי לך... אבל ישר התלהמת והפכת את זה להתקפה אישית נגדי למרות שאנחנו בכלל לא מכירים, ועד היום קיבלת ממני עזרה מעל ומעבר. בתמונות ששמת הכל מפוקסל... אבל סבבה תהנה מהמשבצות

eliqo

New member
סבבה אני מזמין אותך לראות איך זה יצא בהדפסה

ואז נראה מה "מפוקסל". והאיכות של התמונות לא גרועות בכלל. הם סבירות. וכשיש מדפסת טובה הכל תקין, ושמיש. נכון שאת התמונה הראשונה יצא לה קטן ברזולוציה אבל זה עדיין יוצא לא רע בשביל הדרישות שלי אני לא מחפש לעשות פוסטרים בגודל a1 אם זה מה שחשבת

למעלה