ענת בן צבי

שרונה13

New member
ענת בן צבי ../images/Emo124.gif

החלטתי לשמוע בעצתך ולקנות משקל דיגיטלי ... כי שלי מזייף בטירוץ אני פשוט לא מצליחה לאפס אותו... אני חושבת שזו עיצה נהדרת - המון תודה.

כן שווה כל אגורה שמושקעת בו

אני יכולה לדעת עם ירדתי 100 גרם ולאוך התקופה הארוכה שאני נשקלת כל יום בבוקר אני ממש רואה את זה קורה.. לא שאין ימים שהמשקל עולה וזה לא שומן, מחזור למשל יכול לשגע כל דיאטה בריאה אבל פשוט חשוב להיות סבלניים ותמיד חשובה המגמה כל 100 גרם מצטרף לאחרים וביחד...

שרונה13

New member
המון תודה

כרגע חזרתי מחנות טרגט עם צעצוע חדש ... שמודד בקילו ובפאונדים ומודד את אחוז השומן. כמובן שכדי למדוד את אחוז השומן יש לתכנת את המכשיר הנ"ל לפי גובה וגיל... אפשר עד 4 אנשים למכשיר. קצת התבאסתי לגלות שאני יותר שמנה בדיגיטלי המתוחכם מאשר באנלוגי הזייפן שלי... אבל את כל כך מחזקת אותי שאני אמשיך עד אחרון הגרם.

יש לי דיגיטלי...

אבל הוא רק בחצאי קילוגרמים. איפה מצאת משהו שהוא גם בקילו וגם בפאונד??

efrat100

New member
את שלי קניתי ב- Linen n'things

אבל יש גם ב- Bed Bath and Beyond אני מצרפת לך קישור למשקל שלי (שאני חושבת שהוא מצויין).

ואפילו קיבלתי קופון בדואר

ל-20% הנחה... אולי אני אקפוץ לשם בסופ"ש, זה קרוב לבייביס אר אס. נראה מצויין! תודה!

שרונה13

New member
בטרגט במבצע קלירנס !!!

לא מצאתי אותו באתר שלהם... זה של חברת טיילור והוא עם טונה של אופציות וכפתורים עלה לי 19.98$ במקום 39.99$ הוא מדוייק עד רמת המאה גרם. הוא בודק שומנים בהתאם לנתונים שמכניסים אליו (גובה וגיל) וניתן לתכנת בו בדיקת שומנים אוטומטית עד ארבעה איש כך שלא צריך כל פעם להזין מחדש נתונים. עכשיו אני אהיה חייבת להוריד במשקל כי אני ממש לא רוצה לאכזב את הצעצוע החדש שלי

efrat100

New member
זהירות ../images/Emo18.gif

ענת, זה ממש לא טוב להשקל כל בוקר, אם תלכי לשומרי משקל או לכל דיאטן בדרך כלל הם אומרים להשקל רק פעם אחת בשבוע באותו הזמן, כי אחרת העליות והירידות הקטנות יכולות לגרום לך לאבד תקווה. למשל אם אכלת ארוחת ערב גדולה (גם אם זה רק סלט וביצה), למחרת יכול להיות שתעלי במשקל, אבל במהלך השבוע כולו תרדי. אפרת

תודה לך..

אני לוקחת את זה בחשבון... אני עם נסיון של 26 קילו מאחורי... ואני לא מתרגשת מעצירות משינויים אפילו קפיצות למעלה לפני המחזור וכו... מאחר ובדרך כלל (פרט לסוף שבוע) אני אוכלת אותו דבר זה די אמין ואני נהנת וזה גם נותן לי לשמור על הדופק עם אני עוצרת או עולה אני בודקת את עצמי לפעמים באמת אין כלום או כל דבר מעצירות ועד מחזור (שאני מצאתי שממש משגע את המערכת) אבל לפעמים אני רואה שנשנשתי וזאת בקרה. למשל ראיתי במשך זמן מה שאני מנשנשת הרבה בארוחת ערב והחלטתי לחזור לאכול ארוחת ארבע קטנה וזה עזר. ויותר מהמשקל אני נהנת לחדש הכרות עם עצמות שלא ראיתי הרבה זמן... דרך אגב אני עושה את הדיאטה עם דיאטן (עם כי הוא נשאר בארץ ואני רק עם מסגרת כללית עכשיו...)

למעלה