ענת , בני ,חברים מצאתי

ענת , בני ,חברים מצאתי

כן סוף סוף מצאתי באיטרנט האנדרטא לקורבנות השואה מבלגיה אני מביא כאן מספר תמונות מתוך 50 שהורדתי אתם יכולים להבין את התרגשותי כאשר מצאתי האתר שהפעם הכנסתי למועדפים ואמשיך כי יש גם של מספר ארצות מאירופה סבא אריה

תמונה מספר2

הסבר קטן בלוחת שמצד ימין או שמאל חקוקים כ24.000 שמות של הנספים בהמצע ומתחת לפלטפורמה נקבר אפר של הנספים מהמחנות השמדה גם אני יכול להרשות לעצמי לומר גם ההפר של בני משפחתי הסבתות ,דודים דודות בני דודים בני דודות יהיה זרכם ברוך סבא אריה

יד לזכר 440 פרטיזנים יהודים ש

נרצחו ע" הנאצים חלק עומדו מול כיתת יורים היתר נשלחו לאושוויסט סבא אריה הלוח בתמונה מס 2 שייך לאנדרטא הזה

סבא אריה../images/Emo51.gif../images/Emo92.gif

תודה על שהבאת תמונות של שתי האנדרטאות, הן מאד מרשימות. בבקשה תספר לנו באיזה שפה נכתבה האנדרטה השניה, אני מזהה את מה שכתוב בעברית וביידיש, באילו שפות נוספות נכתב על האנדרטה והאם הנוסח זהה לעברית וליידיש? כל טוב ושוב תודה רבה לך סבא אריה.

masorti

New member
הנה לינק להמון אנדרטאות...

כאן. ראי את הקטגוריות: Camp Memorials, A-M Camp Memorials, N-Z Other Memorials, A-B Other Memorials, C-Z

נכון זה אחד מהם

גם אני מצאתי האתר הזה אבל יש מספר אתרים הרבה יותר מרשימים לצערי אינני יודע איך לעביר הקשר , אבקש מי אחד הנכדים שלי המומחים איך עושים את זה בכבוד רב סבא אריה

פתרון החידה

שלום לך ענת ברצון הספר לך מדוע בשתי שפות חוץ מעברית ויידיש בלגיה מחולקת לשתי אזורים ממש גבול שחוצה +- חצי בלגיה שווה . בצפון מדברים ולומדים בשפה הולנדית LA FLANDRE-בצרפתית VLAMS בהולנדית בדרום מדברים ולומדים צרפתית LA WALONNIE / זה שתי השפות הרשמיות וחובה לדעת שתי שפות עם אתה רוצה לעבוד במשחד ממשלתי כול שהוא , בזמן אחרון יש קונפליק בינהם רוצים שתי הצדים עצמאות איפו ראית ארץ עם שלושה ממשלות כן כן ממשלה של הפלמים ממשלה של הוואלונים ובמרכז סביב עיר הבירה בריסל הממשלה הפדרלית מסובך נכון כך זה בבלגיה כשאין להם צרות עם הערבים זה על קצה הגפרור אני עוקב מה הולך שם . טוב ענת שיהיה לנו רק הביעות כימו שיש בבלגיה נוכל לחייות בשלום ובשלוה קבלי הטוב שבעולם סבא אריה

תוספת ,כניסה ראשית של האנדרטא

זה הכניסה הראשי של האנדרטה הגב לפני שנה היד חולל ע" קבוצה של ניאו נאצים בלגים בתוך אקט של אנטישמי סבא אריה

למעלה