ענת והמצוקה השבועית

anatol*

New member
ענת והמצוקה השבועית

אההה????? מה קרה לחדר של התמיכה הטכנית?? שורות עלי מצוקות רבות שאני נאלצת לכתוב כאן בלי יכולת לדון בנושא... אז טוב, במהלך השבוע צברתי מספר שאלות לא ממש מעניינות אך לצערי קורות במחשב המעצבן שלי אני אפתח בשתיים הכי חשבות ומתישהו יבוא ההמשך 1) למה אחרי שאני משוטטת קצת בפורומים במתכונת החדשה הזאת שלהם המחשב שלי מתחיל עם בעיות ושולח הודעה של שגיאה בתוכנית ואומר שהיא תיסגר?? 2)וזאת כבר בעיית עבר רחוקה ומעצבנת, איך זה שפעם למודם שלי לא היתה בעיה כשהיתה שיחה ממתינה והוא המשיך לעבוד כרגיל עם האינטרנט ועכשיו כל פעם שיש שיחה ממתינה האינטרנט מתנתק לי?? מה הספיק לקרות שם?? ויש כוכבית משהו שלוחצים כדי שזה לא יקרה לא? שמישהו יגיד לי... ו....את התשובות יש לנסח בעיברית פשוטה. חשוב מאוד!

eYaL

New member
תגובה

טוב,אז ככה: בקשר לשאלתך הראשנונה - לי זה נראה כמו עוד באג מעיק של מערכת ההפעלה וינדוס \ תוכנת האקספלורר. אז או שיש לך וינדוס 95..או שיש לך אקספלורר ישן והפתרון: -לשדרג מערכת הפעלה,עדיף ל 98 -להוריד דפדפן יותר עדכני בקשר לשאלתך השניה. כן,ישנו מספר שאותו צריך להכניס לפני ההתקשרות ואז זה חוסם את אפשרות השיחה ממתינה.אני לא זוכר מה בדיוק המספר,אבל ניתן לברר זאת עם בזק ב- 144 או ב 199 (שיחת חינם) eYaL

קוב

New member
בעיה ידועה - שיחה ממתינה

לפני המספר שמחייגים צריך להוסיף 41* כדי לחסום זמנית שיחה ממתינה קוב

anatol*

New member
8-(

אז ככה יש לי ווינדוס 98, זיכרון 64 משהו.. והבעיות פה מחמירות מרגע לרגע עם השגיאה בתוכנית שכל הזמן קוראת כאן!!!!

B0ND_JAME5_B0ND

New member
איזה שגיעה בתוכנית?

תפרטי קצת, חוץ מזה האם הבעיה של הממתינה הסתדרה? הבנתי שיש לך הרבה זיכרון במחשב, וגם מערכת הפעלה חדישה יחסית, תפרטי קצת לגבי מתי כל זה קורה, מה קורה בדיוק, איזה הודעה הוא רושם לך בדיוק, איזה אפשרויות יש לך אחרי שאת מקבלת את ההודעה הזאת, ומה קורה שאת לוחצת על האפשרות הזאת למחשב שלך? אני פה... מחכה לתשובות...

matias

New member
ביטול שיחה ממתינה

צריך להיכנס למחשב שלי חיוג לרשת להצביע על החייגן מקש ימני מאפיינים ובשדה של מספר הטלפון לרשום והמספר,,70*

B0ND_JAME5_B0ND

New member
תתעלמי מכולם... :)

כן- לצערי ולא בשליטתי- החדר שלי נסגר מעת לעת... אז לשמחתי אפשר לפעול גם בפורום הזה... לשאלתך ה-1: לפי דעתי יש פה ענין של זיכרון מועט במחשב- כמה זיכרון יש במחשב שלך - ואיזה מערכת הפעלה פועלת בתוכו? 2: מה שאת צריכה לעשות אם יש לך מערכת הפעלה - windows מכל גרסה שהיא: א. לחצי על התחל ב. הגדרות ג. לוח בקרה ד. טלפוניה ה. יפתח לך מה שנקרא: מאפייני חיוג- יש שם באמצע משבצת שעל ידה רשום: ``כדי לבטל שיחה ממתינה חייג:`` תסמני את המשבצת הלבנה ב- V (וי) ואחרי המילה ``חייג`` יפתח לך האפשרות להוסיף מספר- תרשמי- 70* . ו. אישור זה הכל... בהצלחה.

למעלה