עסקיות מנצחות

meravbr

New member
עסקיות מנצחות

נכון, לא כולנו אנשי עסקים
אבל כולנו נהנים מהן... ונראה לי שזה המקום להמליץ - למי יש המלצות לעסקיות מנצחות (וחשוב לציין אם גם בשישבת כמובן)... אני ממליצה על העסקיות של: אודיאון - לא יקרות ומגוונות מאד (גם בשישי) בליני - לא יקרה, מזנון אנטיפסטי חופשי, מתומחרת בכל מיני אופנים (רק אנטי פסטי, אנטי פסטי+ עיקרית וכד´) מול ים - היתה עסקית בכ-100 שח גם בשבת - האם עדיין קיימת? קרן - כנ"ל כמו מול ים (היתה גם בשישי) מה עוד?

פרנקלית

New member
"ננה" - אחד העם 1 ת"א

יש עסקיות מצויינות, אבל לא בשישי - שבת. כולל מנה ראשונה, עיקרית, שתיה (אפשרי גם בירה/יין) וקינוח מכובד. הכל טעים, יוצאים עם בטן דשנה ומפוטמת והכל במחיר של מנה עיקרית. המחירים נעים בין 40-100 ש"ח וניתן לבחור פסטה, בשר (סטייק, כבד ) ועוד. המסעדה מעוצבת ממש יפה והשירות מצויין. בקיצור - מומלץ !!!

העסקיות הכי משתלמות הן מסעדות

דגים. החביבה עלי היא שצ´ופק למרות הפשטות. עסקית מרשימה אבל בינונית בטעמה ניתן למצוא ב"רפאל" ועסקית טעימה וכיפית ניתן למצוא ברודריגז הארגנטינאית בבן יהודה.

meravbr

New member
לגבי מסעדות דגים

דווקא את שצופק פחות אהבנו - ואת סי-בס (יהודה הלוי) ואת ג´קו (הרצליה) יותר

פוגטיב

New member
יש עסקית חדשה בתמוז

מקבלים מנה עיקרית וראשונה- 70 שקלים. וכמובן המסעדה היפה ביותר ואחת מהטעימות ביותר.

כתומתי

New member
העסקית של מיקה

4 אופציות של מנה עיקרית+ראשונה+יין ב-69 ש"ח לאורך כל שעות היום. טעים ומשתלם.

liti

New member
העיסקית של טנדורי

פותחים במרק (ממליצה מאוד על מרק העגבניות בטעם מעושן), אח"כ יש מזנון חופשי שכולל בשרים - מנות עוף ובקר , עדשים, ירקות ברטבים שונים, אורז בסמטי וסוגי סלטים שונים- "אכול כפי יכולתך". המנות טעימות ומשביעות. אגף הקינוחים מאכזב וחבל- סלט פירות (לדעתי משימורים) או מנת סולת כלשהי שלדעתי טעימה אבל יש מקום רב לשיפור, ובהחלט מומלץ להוסיף עוד מספר סוגי קינוחים. העסקית שם עולה 59 ₪ והדיל עצמו ממש משתלם, האוכל טעים, כולל כוס שתייה (+מים חופשי במהלך הארוחה), לחם הודי ובדרך כלל גם כוס יין (יין זול ופשוט). השירות בסדר גמור. תקף גם בשישי ושבת, נדמה לי שבשעות 12:00-15:00.

למעלה