עסקים ביתיים ב
אנשים

butbut

New member
30 שניות ...טובים!! אבל טוקיו הוטל?מה תופסים

מהם כול כך??#$@#$@#$@#

DoLi it is Me

New member
../images/Emo45.gif דוגרי..

בטח זה אתר גרמני ^_^ חח סתם כי זה כל הנערים והנערות ברחבי העולם מצביעים [אם זה היה רציני ממששש בטח פינק פלויד היו מגיעים איפשהו שמה ואת כל הלהקות האלה למינהם]

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifכבוד למגזררר D: סתם לא, כל הכבוד

Lex 1

New member
וואו../images/Emo70.gif יפה... ../images/Emo47.gif../images/Emo9.gif

חחח Backstreet boys מקום 5
למה הם שמו גם שמות של זמרות? (אבריל מקום 9 ראיתי את לינדזי לוהן [?!] בסוף הרשימה...). P!ATD מקום 23?!
עולם אכזר... אניווי, יש שם להקות מעולות אז עצם זה שהם הגיעו למקום ה-3 זה כבוד ענק, אני גאה להיות מעריצה שלהם! חח

shakedy69

New member
אגב טוקיו הוטל באים לארץ!!

http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=418620 יאפפפ בזכות מי???... בזכות העבודה הקשה של המעריצות שלהן. כל הכבוד להם תאמתת....זה רק מוכיח שגם אנחנו יכולות! הם עבדו כלכך קשה בשביל להביא אותם מגיע להןןןן!

butbut

New member
אוי ואבוי..טוקיו הוטל באים לארץ לפני מקפליי?

אם השמיים נפלו תודיעו לאלוהים שאני בהפסקת צהריםם...

Lex 1

New member
חחחחחח XDD אכן... ../images/Emo11.gif חייבים לעשות משהו גם.

The Psycho Girl

New member
עד שלא יתחילו למכור כרטיסים אני לא מאמינה

מיוז הרולינג סטואנט ועוד המון אמרו שהם יבואו וביטלו - ונורא התאכזבתי עד שאין מכירת כרטיסים זה לא וודאי וגם אז זה לא במדינה כמו שלנו

DoLi it is Me

New member
אבריל לאבין זאת להקה ../images/Emo2.gif

נחמד לדעת
אבוי וטוקיו הוטל מגיעים?!?! לא חסר שגם מכר באים אז גם ט"ה ???? הםםם יהרססוו לנו את המדיינה [לא להיתנפל עלי O.O] איפה מקפליייי שיקפיצו לנו את המדינה

m o r 1 0 2

New member
טוקיו עקפו את מק?...מוזר../images/Emo3.gif../images/Emo168.gif

כל הכבוד למקפליי
בקסטריט בויז מקום 5...מגניב
..מתה עליהם
כל הכבוד לטוקיו..גם הם להקה טובה אבל אחרי מקפלי

butbut

New member
../images/Emo207.gifמה דעתכן על הציור של טום?../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

אני לומדת למתכונת,וכבר מהדקה שחזרתי מבית הספר היה בור לי לצייר..יש לי קטעים כאלה ><.. בקיצורר..לקחתי עט והתחלתי לחפש את מי לצייר..[זה די קשה בהתחשב בזה שיש לי פולל תמונות!!] בהתחלה זה היה את דני,ואז פרשתי ועברתי להארי[ואחרי שזרקתי לפחות 5 ציורים שלו]. אז עברתי לטום.. קיצר זה מה שיצא..ב-3 גירסאות. וכן זה מה שאני עושה במקום ללמוד..נראה אותכם יושבים 5 שעות על לשון בבצפר ועוד ממשיכים בבית..זה מוות!חח @_@ אז הראשון זה הגרסא הרגילה מהמצלמה הדיגיטלית.. אני יודעת שזה יצא מעפן!! אבל במציאות זה נראה פחות מפחיד +__________+

butbut

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif גירסה 2 מהפלאפון..

זה יצא הכי יפה=]

butbut

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif גרסה 3 ><

זה באור ><. גאש באף גרסה הוא לא יצא טובב..למה הסורק שלי לא עובד???!! $%#$%#$%#$% צריכה להרוג מישהו!! -__________________-

roni poynter

New member
וואו הכל נורא יפה...!!=]

מה זההה גם את דני ציירת מהמםםם ועכשיו גם את טומיי..!!! אתת ממש מוכשרתת..!

butbut

New member
תודהה ../images/Emo24.gif חח חסר דאגי והארי..

הכי קשים ><..

roni poynter

New member
לא דווקא דאגי קל...

אני ציירתי ויצא לי מגניב... ואני עוד פחות מוכשרת ממךך אז לך בטוח ייצא טוב אבל האריי באמת קשה.. מסובך לצייר תאףף שלו.. חיחיחיחיח

למעלה