עסקים ביתיים ב
אנשים

roni poynter

New member
עולה ל'ח..קטנה בעע

ואני בעירוני א'... אז לא נראה לי שאני אכירר... בת כמה את?ואם יש לך תמונה שימי פה..=]

kelly7i

New member
טח כתבתי פה הודעה, ואז זה עשה שגיאה

ואל שלח אותה ולא החזיר לי אותה גם.. גררר!@##$ קיצר כתבתי שאני עוד חודש וחצי ככה יהיה בת 16[וואו, קרוב!] ושאני עולה ליא'[עוד פעם- וואו.] חח וכתבתי שאין לי הרבה תמונות עדכניות טובות וזה חח ואפילו היום ואתמול שהיה לי מצב רוח להצטרלם לא היו לי בטריות במצלמה, ואני עצלנית להטעים אותם.. טוב קצר אני לא יחפור, אני יעלה משו שהעליתי פעם לפני המפגש פורום

butbut

New member
חחח..פעם עשיתי פיצה...ושכחתי ממנה לגמרי

אז אחרי שנזכרתי שאני רעבה,הלכתי אל התנור וגיליתי שהכול עשן..פתחתי את הדלת שלו,והוצאתי גחל ענק חחחחחXD

butbut

New member
OMG! אוף את כול כך צודקת!!!

הכול בגלל לשון!~! כשאין את מי להאשים מאשימים מישהו אחר! ובאמת לשון אשם..למדתי בניינים ואיבדתי את המצפון לגמרי..אני כול הזמן בבנין "הפעיל"..>< לשים לשים לשים!! לשים לק לשים ת'זבל בפח לשים ת'ארנק בתוך התיק כדי שלא יבוא איזה טמבל בחליפה סגולה ויגנוב לי אותו לשים את הבקבוק במקרר,כי אמא שונאת שהוא "מסתובב לה בין הרגליים".. לשים לשים לשים..

or karady

New member
../images/Emo207.gif למה לעזאזל מקפליי לא מופיעים באמטיוי?

אני כועסת במקום זה יש פאנקד איך זה קורה לי? אני כל כך חיכיתי.. אולי זה רק לבנות של הוט..=[ אני אפילו דחיתי ביביסיטר בגלל זה.. גרר..

MoVe AlOnG

New member
נופ

אצל כולם זה ככה! אני ביס ויש לי גם פאנק'ד אני לא מאמינה שהם עשו את זה

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאני מחרימה ת'ערוץ הזה.

אוווווף הם עיצבנו אותי !!!!!!!!11111111

m o r 1 0 2

New member
גם אותי...שיילכו ****** ../images/Emo190.gif../images/Emo168.gif

אני כמעט התחרפני אני מחכה משעה 4 וחצי ועד עשרה ל-5 .... יש ת'פאקניג תוכנית עם אשטון המפגר הזה
כל כך היתעצבנתי....

גמני ממש התעצבנתי../images/Emo46.gif MTV מפגר

אפילו אמרתי לחברות שלי שאוהבות מקפליי שיש קליפים שלהם והם התלהבו ואמרו שהן יראו אבל איןןןןן! איזה באסההה!!

למעלה