עסקים במזרח, כדאי?

gilmen0

New member
עסקים במזרח, כדאי?

מעוניין לקבל מידע על האפשרויות של קנית מוצרים מהמזרח לשיווק במערב. 1. האם היום זה עדין אפשרי וכדאי? 2. מה הסיכונים? אשמח לקבל תשובה גיל.

Benkok

New member
תשובה

מכיוון שהשאלה שלךך היא כללית בערך כמו "מה נשמע?" אז אענה לך בהתאם - 1. האם היום זה עדין אפשרי וכדאי? היום כבר לא, מחר כן. וכן, זה כדאי. 2. מה הסיכונים? שתפסיד את כל כספך, שירמו אותך, שתסע למכס לקחת את המטען וציפור תחרבן עליך...יש המון סיכונים בקיצור ידידי - המזרח הוא גדול, היקף המוצרים הוא אינסופי... אם תמקד קצת את השאלות שלך (טיפטיפה, לא בטירוף) אז אולי תזכה לתשובות נורמליות... בהצלחה...

gilmen0

New member
תגובה מגיל

Benkok יקירי! האם אפשרי מבחינך שאת המשך הקשר נבצע בהתכתבות. יש לי המון שאלות בענין זה! ומעבר לזה יש גם לי אפשרות לסיע לך- המקצוע שלי הוא WEB MASTER והאתרי אינטרנט שלך נראים נורא. בידידות גיל.

Benkok

New member
אפשרי, אבל אין צורך...

תכתוב את כל השאלות שלך כאן בפורום, או בפורום "עסקים בחו"ל". אם נעבור למסרים אז אמנם תקבל ממני תשובות מרהיבות ומקצועיות שערכן לא יסולא בפז, אבל ייתכן ותפספס את חוות דעתם ונסיונם של עוד רבים וטובים כאן בפורום...לא חבל? ותודה על העיצה ה"ידידותית", גם אתה מכוער...
האתר הראשון הוא סתם דף HTML שמספר שהאתר בבניה, מן הסתם הוא נראה נורא... האתר השני באמת נראה נורא? אני דוקא די אוהב אותו...

קרלטון

New member
מזרח ומערב.. ../images/Emo222.gif ../images/Emo194.gif |שריף

כמו שבנקוק כתב, התחום ר-ח-ב מאוד מאוד וכדאי שתמקד את השאלה. הרעיון לקנות בזול ולמכור ביוקר הוא לא בדיוק "סטארט אפ גאוני", זה קונספט שקיים כבר אלפי שנים
הרעיון לייבא למערב מוצרים שמיוצרים בזול במזרח הוא גם לא סטארט אפ חדשני, הוא קיים ומבוצע כבר עשרות שנים. יש המון חברות שמייבאות מהמזרח בהיקף גדול - אלא הם לא חובבנים אלא מקצוענים עם כושר תחרות גבוה. אם אתה בא מבחוץ, בתור אחד שאין לו לפחות אחד מהדברים הבאים יהיה לך קשה מאוד להתחרות: 1. קשרים טובים מאוד והיכרות עם היצרנים (שמישהו ימכור לך ויעמוד בתנאי אספקה, תמחור, ולא יסדר אותך בהזדמנות הראשונה שתבוא, והיא תבוא) 2. ערוצי הפצה במדינת היעד (שמישהו גם יקנה ממך, חשוב, לא?
) 3. הרבה הון התחלתי, שיהיה משהו לשרוף תוך כדי הטעויות של ההתחלה עד שלומדים. בוא נתחיל מזה - מה אתה יכול לתרום ללקוחות שלך שלא נעשה כבר, או איך אתה יכול לעשות את מה שעושים בצורה טובה יותר?

gilmen0

New member
תגובה

קרלטון, ראשית אודה לך על התשובה המנומקת והמושקעת! באיזו מדינה אתה שוכן ובאיזה תחום הינך עוסק? תודה מראש
גיל.

קרלטון

New member
בסוף התשובה שלי

היתה גם שאלה - תענה עליה! (גם "לא יודע" זאת תשובה)
אני גר בתאילנד. החברה שבבעלותי עוסקת בשני תחומים עיקריים - סחר בינ"ל בדגש על מוצרי אלקטרוניקה לתחום הסלולרי ומתן שירותי פיתוח תוכנה ללקוחות מקומיים וזרים (בעיקר אתרים מבוססי מסדי נתונים).

gilmen0

New member
תגובה

קרלטון ידידי! צר לי שלא התייחסתי לשאלתך וזאת מהסיבה שהבנתי שאתה משאיר לי חומר למחשבה אבל לא מצפה לתשובה. הכן "לא יודע" היא התשובה המתאימה ביותר. אני בא לענין עם המון מוטיבציה ובמקביל גם עם חוסר נסיון מוחלט. אשמח לקבל קצה חוט
מהנסיון האישי שלך. גיל.

למעלה