שמוליק אתה מעליב אותי!
אתה מושך בכוונה לכיוון האקסטרים, מחבר חלקי משפטים לא קשורים לתמונה אחת גדולה ומעוותת. השירות שאותו אני נותן מתבסס על העובדה שאנשים לא מעוניינים להגיע לכאן (או לא מעוניינים לבזבז יותר מידי זמן כשהם כבר כאן). אין כאן שום אינטרס ושום כיוון לא אתי! בוא אני אסביר לך את זה בצורה פשוטה... איש עסקים שמגיע לבנגקוק כל חודשיים, מסתובב בשווקים, מגיע למפעלים וכו' - לא צריך אותי! אין לי מה להציע לאותו לקוח. את כל ההתקשרויות עם הספקים הוא עושה בעצמו, את כל הקנייה, הטיפול והמשלוח הוא עושה בעצמו. רק בשביל שתבין...הלקוחות שלי יודעים בדיוק מה, איפה ובכמה אני קונה את הסחורה בשבילם. (רובם הגדול בעצם שולח אותי לספקים הקיימים שלהם) אני לא מרוויח מהסחורה, אלא רק מהשירות הכולל אותו אני מספק. הסחורה מגיעה ללקוח עם החשבונית המקורית מהספק מה שאני חוסך להם זה את כל ההתעסקות המקומית, עיקוב אחרי ההזמנה (פולו אפ), עמידה בזמנים, איסוף הסחורה, אריזה חסכונית וארגון המשלוח. במידה והצלחתי לשאת ולתת עם המפעל ולהשיג להם מחיר יותר נמוך - הם מרוויחים אותו! אני מבקש ממך לא להעיר הערות נבזיות כאלה כשאין לך מושג במה מדובר. מדובר כאן בעסקים של אנשים, מקור לחמם והערות כמו שלך יכולות לגרום נזקים עצומים!!! בסוף היום, מה שנשאר עומד במבחן זה רק השם הטוב... תחשוב על זה... זהו