עסקים של חברות

Little lulu

New member
עסקים של חברות

אני ונ' מכירות אחת את השנייה ממש טוב כמעט מאז שנולדנו. אנחנו באותו בית ספר, אותם תחביבים ותחומי עניין, אוהבות לעשות את אותם הדברים, חושבות באותה צורה, אותו טעם בבנים, אותו סגנון לבוש , כמעט תאומות והכי חשוב- חברות ממש ממש טובות, ואני מאחלת לכולם פה למצוא חברה כזאת. הבעיה היחידה פה היא שלא הולך לה כל כך בחיי הבנים לעומתי... היא ילדה יפה אבל לא מושכת מספיק. ואתם בטח שואלים מה בעייתי פה? כי זה הרי החיים שלה והיא צריכה להתמודד עם זה- נכון אבל אני מרגישה שאני נחסמת בגללה ומפספסת הזדמנויות. בואו ואתאר לכם סיטואציה: שתינו הולכות בחוף הים ונכנסות למים מתחילים איתי הרבה בחורים, חלקם אפילו מוצאים חן בעיניי. אבל איתה לא מתחילים... בזמן שאני מדסקסת עם אלה שמתחילים איתי היא מתרחקת ממני והולכת לצד לבד, אם אני נשארת איתם יותר מדי זמן אז היא מתחילה לתקוע לי פרצופים. מצד אחד אני מבינה שלא נעים לה אבל מצד שני למה אני צריכה להידפק בגלל שלא הולך לה? מצד אחד זה לא נעים להשאיר אותה לבד אבל מצד שני אני לא יכולה כל החיים לשבת איתה בצד בגלל שלא הולך לה. אם היא גרועה במתמטיקה ואני לא, אני צריכה לקבל ציונים גרועים כמוהה רק כי לא נעים לי ממנה? אם אני יתחיל להסתובב עם בנות אחרות זה יהיה ממש מגעיל מצידי ואני גם ממש לא רוצה להגיע לזה!!! אבל אני מרגישה לפעמים שהיא נפגעת כאשר אני מדברת עם אלה שמתחילים איתי ואיתה לא... ואנחנו לאט לאט מתרחקות ואני ממש לא רוצה להתרחק ממנה... אני לא רוצה למצוא לה תחליף ואני גם לא רוצה להישאר ילדה מחוסרת חיי בנים ואהבה... מה עושים??????? ע=ז=ר=ה!

mayy6

New member
תגובה

זה דיי מסובך אבל זה הקונפליקט שלך ואף אחד לא יכול לפתור לך אותו. בסופו של דבר את תצטרכי לבחור מה לעשות, לא נראה לי שהפתרון הוא להחליף אותה, למה שלא תנסי לדבר איתה על זה? זה לא היה יותר פשוט לדבר על זה בכנות ולהסביר לה אם אתן כאלו חברות טובות? גם תחשבי מה ההשלכות שיכולות להיות בכל בחירה שתעשי. בהצלחה, יהיה בסדר, ודרך אגב כשמתחילים איתך זה דבר שקורה פעם ב, חולף ונותן תחושה טובה לכמה דקות זה לא אומר שזה יימנע ממך להשיג חבר, היא לא חשובה לך יותר? תחשבי על זה.

../images/Emo20.gif מכירה...

תשמעי, אין לך מה לעשות בנידון כלכך. אז בתחום אחד את "יותר טובה" ובתחום אחר היא יותר טובה". אל אני חוזרת אל תזניחי את עצמך כדי שהיא תרגיש טוב עם עצמה. לא בציונים, לא בבנים, לא בלבוש. אני מאוד מצטערת לומר את זה, כי אני יודעת שזה לא יפתור כלום- אבל זאת הבעיה שלה. זאת בהחלט דילמה : למה להישאר נאמנה- לאהבה ובנים, או לחברה. התשובה ברורה וכל אחד יגיד לך את זה: להישאר עם החברה! בנים באים והולכים בגיל הזה, כך גם אהבות. חברות טובות נשארות כל החיים! אל תדאגי- זה שאת נאמנה לחברתך לא אומר שלא יהיו לך חברים או אהבות. וגם לה יהיו חברים ואקסים ואהבות!!

eladj1

New member
...

אם את יוצאת לבלות עם חברה שלך ובנים מתחילים איתך, זה סבבה ומגניב, אבל תזכרי שבאת עם חברה שלך, וזה הזמן שלכן יחד, ברור שהיא תתקע לך פרצופים, מה את מצפה שהיא תעשה, מה היא יכולה לעשות? אשמתה שהיא לא מושכת בנים כמוך? זה לא רציונלי לנתור לה טינה על זה, ואני מדברת מהמקום של החברה הלא מושכת. תגידי לעצמך לפני כל יציאה איתה, שזה הזמן שלכן ולא שלך עם בנים, וכשאת יוצאת עם חברה אחרים אז לכי על זה...

אוליי

אולי במקום לחשוב על זה שאתן תתרחקו אולי תעזרי לה למצוא גם בחור מבין כל הבחורים שמתחילים איתך.. עם היא יפה אני בטוחה שהיא גם יכולה להשיג איזה בחור.. ועם החברות ביניכם כלכך חשובה לך אז את לא צריכה בכלל לחשוב על מה יותר עדיף, בחורים בחוף הים או חברה שלך.. חבל שאת מעדיפה את הבנים..כי תיהי בטוחה שהבנים לא יוותרו על החבר הכי טוב שלהם בשביל להיות בים עם מישהי חתיכה

ה ש ח ר

New member
גם כן חברה את...

בחיי שזה דוחה אותי. קחי רגע ותחשבי, מה אם זה היה הפוך? גם אז היית משחקת אותה סנובית ככה? תני לי להגיד לך משהו: ח ב ר י ם לא עוזבים אחד את השני. ח ב ר י ם נותנים יד כשקשה לשני. את לא חברה. יום אחד המצב יהיה הפוך, ואז תראי מה זה. אם באמת אכפת לך ממנה, תני לה עצות בתחום האופנה והקוסמטיקה, תלמדי אותה איך לדבר עם בנים, תסדרי לה את החבר של זה שהתחיל איתך. רק אל תהיי כלבה. לא מגיע לה.

למעלה