עסקים????

אמא לה3

New member
עסקים????

כמו שאתם יודעים, עסקנים כאלו ואחרים תמיד שמחים "לנצל" את רגעי התהילה של מתעמלות הצמרת (ובכלל, מתעמלות מעניינות)... אחרי שנסטיה לויקין יצאה בליין חדש של בגדי גוף ובגדים לילדות, הגיע תורה של אליסיה סקרמון. אליסיה כרגע מייצגת מוצר חדש למתעמלות שאמור להקל על העבודה על הקורה. המוצר "שוק-סוקס" מיועד לעבודה על הקורה ומשמש מעין גרב קרסולית שמגנה על הקרסול בנחיתות. http://www.shock-sox.com/ נשמע מעניין לא? עכשיו תורכם/ן, לו היו מבקשים מכם/ן לפרסם/להמציא מוצר הקשור להתעמלות, מה היה המוצר???

Tammie

New member
שאלה קשה

יש הרבה מוצרים שהייתי רוצה להמציא למרות שבטח אי אפשר... מה שכן הייתי רוצה הוא מזרון עבה אבל צר כדי שיהיה אפשר לעבוד על הקפצות בקלות. אני מדברת כמובן על אקרובטיקה. יש הקפצה בשלשות (שתי גדולות מקפיצות את הקטנה) לשכיבה על הגב בתפיסה. הפעמים הראשונות שעושים את זה הן ממש מפחידות כי די צריך "להתאבד" ולקפוץ ולקוות לטוב. אם היה מזרון שיכול להיות בין שתי כך שהוא לא יפריע ליציבות של הבנות אבל יספק הגנה לקטנה למעלה הייתי קונה אותו.

מגניב!

איך לא חשבו על זה? אבל למה אתם לא יכולים לקחת מזרן ספוגי לא עבה במיוחד ולקפל אותו לחצי לאורך? ואז יהיה לכם מזרן צר ועבה

לתמי

הקפצות מלמדים בעזרת רצועות ואין צורך במזרן מיוחד. המתעמלת קשורה במתניים ותלויה על 2 רצועות נמתחות הקשורות לתקרה

אמא לה3

New member
הבעייה היא

שלא לכולן יש את האפשרות לקנות או להתקין ריתמה... גם לדעתי עבודה עם ריתמה היא אידיאלית.

כפי שדרושים מכשירים

למי שעוסקת בהתעמלות מכשירים כך דרוש ציוד אקרובטיקה למי שעוסקת באקרובטיקה. כך שיש דברים בלעדיהם לא ניתן לעסוק בתחום. אגב זה לא מכשיר הכרחי כשהרמה עדין בסיסית.זה נחוץ ברמות הגבוהות יותר

אמא לה3

New member
אין ספק שזה נכון

וזו בדיוק הבעייה עם התעמלות מכשירים. את מס' האולמות שמתאימים ומותאמים לענף אפשר לספור על יד אחת לצערי...

Tammie

New member
זו אכן בעייה....

אם היו לי רצועות זה היה מצויין, אבל לצערי אין לי :) אבל אני עדיין חושבת שמזרון כזה היה יכול להיות יעיל, יש תחושה שונה מאוד עם ריתמה ובלי והוא היה יכול לתת ביטחון לבנות בפעמים הראשונות.

תמי

ברור שאין רצועות בכל מקום- אנחנו למשל לא יכולים לתלות רצועות כמעט באף אולם שלנו ולכן לא משתמשים בהן. ראשית היה לי חשוב שתדעי שקיימות כאלו רצועות. שנית אסור שההקפצות הראשונות יהיו מפחידות [כפי שתיארת כאן סוג של קפיצות התאבדות....] זה אומר שמשהו בתהליך לימוד ההקפצות חסר. אם לילדה יש אחזקת גוף טובה והיא שולטת בסלטות לאחור מהמקום ובהקפצות הבסיסיות זה לא אמור להיות ככה. אגב אפשרי בהחלט למצוא מקום עם רצועות להתאמן בו בהקפצות הראשונות. בחולון למשל. הבנתי מהפורום שאת עובדת בכוכב יאיר לאן? הייתן אצלי באולם פעמיים בעבר לקבל הדרכה על הבלאנס אולי תבואו בהזדמנות לקבל הדרכה על הבסיס של הטמפו.

Tammie

New member
אני מסכימה שהפחד לא תורם לכלום

אבל לפעמים הוא קיים ופשוט צריך להתעלם ממנו. לי בעצמי זה קורה המון, בעיקר כי אני פחדנית ממש גדולה. תודה רבה על ההצעה לבוא להדרכה :) אני בטוחה שנהייה בקשר השנה...

לירידות מהקורה

תמיד כשעושים ירידה מהקורה- למשל בסלטות, יש את הפחד (או הסכנה) שהראש יפגע בקצה של הקורה. אני הייתי ממציאה איזה שהוא חלק שמתלבש על הסוף של הקורה עם סוג של קפיץ, ואפשר לעמוד עליו ולצאת לסלטה, או לעשות אליו ערבית, ואיך שעוזבים אותו הוא מיד נכנס פנימה לתוך הקורה (כתוצאה מהקפיץ שיש לו) ובעצם כל מרחב הירידה ריק...

למעלה