עסקית של זוזוברה ../images/Emo25.gif
היינו 2. למזלי הלכתי עם מישהי חמודה מאוד מהעבודה שלי שהסכימה "לפתוח שולחן" משותף. בנינו, לא כל אחד אוהב שנוגעים לו בצלחת... מנות ראשונות: (או צלחות קטנות כפי שקוראים לזה שם, כן כן, המלצרית מעירה על זה- ראו הוזהרתם...
) ============= - כיסון פריך ממולא בשר עם רוטב חריף: היה מאוד טעים, אבל די קטן (רלוונטי בעיקר למי שלא מתכוון להתחלק במנות). - סלט חסות בוינגרט הדרים עם שומשום: מצויין. הוינגרט מלא טעמים וממש "עשה" את הסלט. מנות עיקריות: (או כמו שניחשתם, צלחות גדולות...) ============= - אטריות ביצים מוקפצות עם פילה יען (או אולי זה היה מולארד... הסניליות חוגגת) , ירקות וקארי צהוב: טעים מאוד אם כי קצת יבש מידי לטעמי. - נתחי עוף וחצילים על מצע אורז בסמטי ברוטב סויה בהיר: מנה בהחלט מומלצת ועשירה למרות שלדעתי המנה המקבילה לה בגי´רף (צ´יאזה) יותר טובה בכמה רמות. לסיכום, מחיר הארוחה הוא 39 ש"ח לסועד וכוללת גם שתיה קלה. זה אמנם לא קורה לי הרבה אבל- השארנו בצלחת!!! לא כי לא היה טעים אלא כי היה המון!!! באופן כללי ויחסית למה שמציעות מסעדות אחרות באזור לארוחות עיסקיות היה לא רע בכלל אפילו די מוצלח. בונוס נוסף במקום הוא שהשירות ממש מהיר, זה אולי פחות רלוונטי כשיוצאים בערב, אבל באמצע יום עבודה זה בהחלט בונוס שאפשר גם לאכול טוב וגם לעשות את זה בצ´יק. אני ממליצה. ה
היינו 2. למזלי הלכתי עם מישהי חמודה מאוד מהעבודה שלי שהסכימה "לפתוח שולחן" משותף. בנינו, לא כל אחד אוהב שנוגעים לו בצלחת... מנות ראשונות: (או צלחות קטנות כפי שקוראים לזה שם, כן כן, המלצרית מעירה על זה- ראו הוזהרתם...