עסקי הפלאים של אולמרט

עסקי הפלאים של אולמרט

תמיד מוכר את בתיו ודירותיו במחיר מופקע ובאותו הזמן קונה בתים/דירות חדשות במחירי סוף עונה. ובינתיים מתגורר בביתו היקר (לשעבר) בשכ"ד של דירה בינונית. איך הוא עושה את זה, מישהו יודע? רק אל תגידו לי שזה קשור לתפקידיו הציבוריים.

ההיסטוריה של היישוב בעסקאות הנדל"ן

של אולמרט: כ"ט בנובמבר, שילה, נחלאות, כרמייה, מלצ'ט, שיינקין - לא לא, זה לא מסע בידיעת הארץ ובתולדות הציונות, אלא אבני דרך נדל"ניות בתולדות השחיתות הציבורית והאישית של אולמרט, מנהיג המדינה הציונית המתנוונת והנרקבת. אבני דרך נוספים: קצב, הנגבי, הירשזון, פרס, אפללו, רוחמה אברהם, אביגדור יצחקי, פואד, בוז'י - איפה שנהפוך אבן בבניין השלטון רוחשת השחיתות.

trigotrigo

New member
מעניין אותי לדעת,

אם אתה יכול להראות גם את אבני הדרך בשביל ה
ים בנורבגיה

אולי יהיה לך מה לומר

בנושא השחיתויות של אולמרט? או שאתה תמתין עד שהוא ייכנס לכלא בעקבות דרעי?

trigotrigo

New member
על איזה חוק הוא עבר?

זה שאומר שכל אזרח בארץ יכול לנסות ולמצוא את המחיר הזול ביותר למוצר שהוא קונה?

טשאפק

New member
ע"פ החשד, הוא קיבל למעשה שוחד

כאשר איש ציבור מקבל מעטפה מלאה דולרים מאיש עסקים בעל אינטרסים, מעבר לסכום קטן שמותר בחוק וצריך להתקבל כתרומה מסודרת, זו עבירה פלילית גם אם לא הוחזרה טובת הנאה. כאשר איש ציבור מוכר מאד ביוקר או קונה מאד בזול, מאיש עסקים בעל אינטרסים, זה בדיוק אותו דבר - רק עם קצת יותר תחכום. כמו כן נבדק האם אולמרט גם סייע בטובות הנאה (זירוז אישורי בנייה) לאותם קונים ומוכרים. אישית אני מאמין שהוא לא עשה דבר שישאיר עקבות.

trigotrigo

New member
בינתיים הוא לא עבר על שום חוק

בעצמך אמרת - זה חשד. אם הוא אכן יימצא אשם - אני לא אגיד אחרת. בינתיים - זה בדיוק מה שכל אחד אחר בארץ עושה, ואין חוק על איסור מציאת דילים בקניה.

למעלה