עסקי ממולאים
היי לכם,
מישהו יכול לחלוק עימי מהו הסוד לממולאים נחמדים, שהאורז בהם מבושל באופן אחיד?
אני לא מצליחה להגיע למצב שכל הבפנוכו מבושל במידה הרצוייה, לא כל שכן לתזמן את זה עם הירק המכיל.
בנוסף, אם למישהו יש מתכון מעבר לפלפל הממולא במג'דרה פשוטה, בכלל אשמח!
תודה מראש ושבוע נעים וטעים.
היי לכם,
מישהו יכול לחלוק עימי מהו הסוד לממולאים נחמדים, שהאורז בהם מבושל באופן אחיד?
אני לא מצליחה להגיע למצב שכל הבפנוכו מבושל במידה הרצוייה, לא כל שכן לתזמן את זה עם הירק המכיל.

בנוסף, אם למישהו יש מתכון מעבר לפלפל הממולא במג'דרה פשוטה, בכלל אשמח!
תודה מראש ושבוע נעים וטעים.
