עסקת חליפין מגונה
תמיד אהבתי היתוכים [את המלאיות היפות..] וגם במוזיקה מה שהכי לא משעמם לטעמי
זה לא להרדם [או להתעצבן] עם באך או וויוולדי.. אבל כשרוקחים לך -זמר טוב עם לחנים חזקים
מוסיפים גיטרה כינור צ'לו חליל פסנתר ונבל - זאת בהחלט האורגזמה הפרטית שלי
לאחרונה עליתי על הרכב גרמני מדהים המשלב פולק פרוג ג'אז ורוק
מעניין מאוד,ולא דומה לשום דבר אחר ששמעתי עד כה. הגרמנים יצרו מוזיקה מדהימה..
הם מנגנים על צלו כינור דאבל באס חליל צד פסנתר גיטרה אקוסטית וחשמלית
הם שילבו פרוגרסיב רוק עם השפעות חזקות של פולק אסייאתי ,דרום אמריקאי ובארוק גרמני
ב 1973 החברים התנסו גם בג'אז רוק ב 1975 ניגנו chamber rock [סגנון אינסטרומנטלי של מוסיקה קלסית וקאמרית עם רוק ] עם אלמנטים של פולק וג'אז
מה שהכי תפס אותי אצלם זאת האיכות של הנגנים, היופי הבולט בתקליט [שיצא מחדש]
הם הסולו הארוכים והמשובחים של החליל והכינור [ גיוואלד! איזה איכות צליל של עץ vintage wine מיושן ] כשהצ'לו מתחבא מאחור,יחד עם מקצבים פרוגיים מעודנים. [ברמלאי יעוף על זה] והיופי הגדול הוא שהרוב אקוסטי אותנטי
*אשמח לקבל המלצות בכיוון הזה ,ולאחר מספר תגובות שוות,אעלה לינקים
תמיד אהבתי היתוכים [את המלאיות היפות..] וגם במוזיקה מה שהכי לא משעמם לטעמי
זה לא להרדם [או להתעצבן] עם באך או וויוולדי.. אבל כשרוקחים לך -זמר טוב עם לחנים חזקים
מוסיפים גיטרה כינור צ'לו חליל פסנתר ונבל - זאת בהחלט האורגזמה הפרטית שלי
לאחרונה עליתי על הרכב גרמני מדהים המשלב פולק פרוג ג'אז ורוק
מעניין מאוד,ולא דומה לשום דבר אחר ששמעתי עד כה. הגרמנים יצרו מוזיקה מדהימה..
הם מנגנים על צלו כינור דאבל באס חליל צד פסנתר גיטרה אקוסטית וחשמלית
הם שילבו פרוגרסיב רוק עם השפעות חזקות של פולק אסייאתי ,דרום אמריקאי ובארוק גרמני
ב 1973 החברים התנסו גם בג'אז רוק ב 1975 ניגנו chamber rock [סגנון אינסטרומנטלי של מוסיקה קלסית וקאמרית עם רוק ] עם אלמנטים של פולק וג'אז
מה שהכי תפס אותי אצלם זאת האיכות של הנגנים, היופי הבולט בתקליט [שיצא מחדש]
הם הסולו הארוכים והמשובחים של החליל והכינור [ גיוואלד! איזה איכות צליל של עץ vintage wine מיושן ] כשהצ'לו מתחבא מאחור,יחד עם מקצבים פרוגיים מעודנים. [ברמלאי יעוף על זה] והיופי הגדול הוא שהרוב אקוסטי אותנטי
*אשמח לקבל המלצות בכיוון הזה ,ולאחר מספר תגובות שוות,אעלה לינקים