עסק באינטרנט

עסק באינטרנט

שלום
רציתי בבקשה לברר
אני בעלת נסיון במכירות ובתפעול אתרי אינטרנט

חשבנו לפתוח אתר אינטרנט מכירתי
חשבנו על רעיון: האפשרויות הן: מכירת ציוד היקפי למחשבים, מכירת צעצעים לילדים (חוששים מהבלאגן והפרוצדורה של תו תקן), מכירת מזכרות שזה מתנות לאוהבים- כוס חולצה עם הדפסה וכאלה... ,

השאלות העקריות הן:
איפה אפשר לראות אילו מוצרים מחוייבים בתקן?
האם כל מכירה, גם בכמות של יחידות בודדות המההות עשרות אחוזים של רווח מצריכות בדיקת מכון תקנים?
איפה ניתן לבדוק לגבי עלויות שיש לקחת בחשבון כשפותחים אתר: הקמה, תחזוק, אחסון. מה עוד?
מבחינת עלויות ייבוא - מכס, מה עוד?
תודה מראש

שאלות אחרות הקשורות למענה טכני

היי
חשבנו להקים אתר עם WIX
הבנתי שדרכם בניית האתר והתפעול לאחר מכן די קלים.
השאלה החשובה ביותר - האם בניית אתר דרך WIX יכולה להכשיל אותי בכל הקשור לקידום בגוגל? מבחינת איך שהאתר יהיה בנוי
וכן גם מבחינת אבטחת האתר.
שוב תודה!

Guy Yafe

New member
תשובה על WIX

גילוי נאות: הכותב מספק גם שירותי בניית אתרים.
WIX מאפשרים לך לבנות אתר פרטי בקלות יחסית. ככלל האתרים בWIX מיוצרים ברמה גבוהה, ואין איתם שום בעיית קידום בגוגל. חשוב כמובן שאת בעצמך תשימי שם תוכן איכותי.
ככל הידוע לי, אתרי WIX לא נפרצו עדיין ולא נראה לי שיש שם בעיית אבטחה מיוחדת. מצד שני, WIX לא נותנים לך התחייבות לגבי אבטחת האתר.
החיסרון של WIX הוא שאת תידרשי לשלם להם תשלום חודשי קבוע, ובמידה ותרצי לעבור לספק אחר או לשירות אחר, תאלצי לבנות מחדש את האתר. זה לא סוף העולם אם אין לך כוונה כזו, או אם את רוצה להתחיל ממשהו יחסית קטן מבלי להשקיע השקעה ראשונית גדולה.
בעבר WIX לא אפשרו סליקה והקמת חנויות וירטואליות אבל אני חושב שהיום זה כבר אפשרי.
&nbsp
עוד בבלוג שכתבתי על לקוחות שרוצים שיבנו להם אתר:
http://blog.site-building.co.il/2015/08/blog-post.html

תודה על התשובה!

שלום
ותודה על התשובה המפורטת.
אנחנו מעוניינים למכור בהתחלה "בקטנה" כלומר כמה שפחות הוצאות על מנת לראות האם זה מצליח.
האם יש לך רעיונות לעסק אשר לא מצריך ודוש ישור תקנים?
וגם מה עלינו לקחת בחשבון בפתיחת העסק.

Guy Yafe

New member
אני איש טכני ולא עסקי, אבל אנסה לייעץ

הדבר הכי חשוב הוא להחליט מה בכלל אתם רוצים למכור. עסק מתחיל מה"מה" ולא מה"איך".
יש הבדל עצום בין ייבוא טישרטים לגברים לבין יבוא אורניום מועשר.
כשאתם פותחים עסק אתם חייבים לפתוח תיקים מול הרשויות" מע"מ, מס הכנסה וביטוח לאומי. כשתרצו להכניס מוצר שייבאתם לארץ, ידרשו מכם תעודות עסק.
&nbsp
חוץ מזה כל השאר תלוי במוצר שתייבאו: תהליך הייבוא, המשלוח, מיסים, רגולציות וכו'.

למעלה