עסק ביש :p

• פותח הנושא dnss
  • פורסם בתאריך

dnss

New member
עסק ביש :p

כתבתי פה בעבר ואני זקוק שוב לעזרה. לפני הגיוס הייתי במשך חצי שנה בפרופיל 24, לאחר סידרה של רופאים הוחלט על פרופיל 45 ולאחר התעקשות שלי העלו לי את הפרופיל ב64. אני כרגע נמצא אחרי 10 חודשי שירות, והמצב הבריאותי שלי מאז הגיוס הלך והחריף. כרגע אני מטופל קבוע של רופא כאב אזרחי ופעמים בשבוע פיזיו בחר"פ צבאי. הקורס והתפקיד בוא אני משרת מוגדר לבעלי פרופיל 64 ומעלה, וכרגע מכיוון שאני לא יכול מבחינה פיזית לשרת בתפקיד המפקד היישיר שלי העביר אותי לתפקיד פיקדתי בלי הורדת פרופיל. אני מודע למגבוליות שלי (בניגוד ללפני הגיוס) ואני מבין שאני לא יכול לעשות ולהגשים את כל החלומות הצבאיים שלי. נדחתי מקורס קצינים שמאוד רציני וגם מתפקידי ההדרכה שהייתי אמור להגיע אליהם. אני פשוט מחפש משהו שהוא מעבר לדוח 1 בבוקר, אני מבין שאני במצב בעייתי אבל לא עולה כסף לשאול. לועדה רפואית אני כמעט בטוח ניגש. הורדת פרופיל כמעט בטוח תהיה השאלה אם 45 או 21. מישהו יכול קצת לשפוך לי אור על המצב, מה ההשלכות מה קורה אחרי שאני מוריד פרופיל. לאן מפנים אותי, אם אני יכול להתנדב לתפקיד מסויים שהוא לא פקידה. אנשים שעברו, היו, מבינים את המצב שלי ויכולים לתרום קצת מהניסיון שלהם אני מאוד אשמח לדעת שאני לא לבד. ומילה אחרונה, אני לא רוצה לצאת מהצבא לגמרי! אני לא מוותר על שירות מלא גם אם הוא יכולל להיות פקידה. אני לא מוותר לעצמי, ואני ממשיך להלחם למרות כל הקשיים. פשוט רוצה להבין יותר את המצב בוא אני עומד ומה אפשר לעשות. תודה!!! ושובע טוב!

hillator

New member
ערב טוב

1. דבר ראשון כואב הלב לשמוע שזה המצב, אני שמחה שלפחות המפקד שלך מבין שיש פה בעיה והעביר אותך לתפקיד פיקודתי.. כבר שמעתי על מפקדים שדרשו מחיל במצב לא תקין לעשות פעולות פיזיות ובסוף זה נגמר יותר רע. גם לי בזמנו יצאתי להשלמה חילית במצב לא להיות שם וחזרתי על הקרשים. לצערנו אנחנו למדים בדרך הקשה מה היתרונות והחסרונות שלנו. 2. תיארת שני מצבים- א. אתה מקבל פרופיל 45, משמה קשיר לשרת. במצב הזה אם המקצוע הצבאי שלך לא תואם את תפקידך ימצאו לך תפקיד אחד. אין לי מושג לפי מה בידיוק . ב. פרופיל 24- פוסל שירות זמני, בתום הזמן שיקבע תהיה ועדה רפואית חדשה ויחליטו 21 - יאני פסול שירות מבחינה רפואית. או 45- בצבא. ג. גם אם פרופיל 24 וגם עם פרופיל 21 עם תוכל להמשיך לשרת בצבא כמתנדב. מכוון שכבר ההית בצבא הדבר יעשה דרך תא מוחזרי שירות.

dnss

New member
ערב מצוייין

כן, על המפקד באמת שאין לי אף טענה. פשוט המצב נורא מתסכל, מקצין לעתיד הפכתי לפקידה,. אני מבין שזה לטובת הביראות שלי וזה כוח הנסיבות אבל זה לא עושה את המצב יותר קל. השאלה שלי היא לאיזה תפקידים אפשר להגיע כמתנדב שיצא אחרי גיוס לצבא ואחרי פסילת מקצוע? וכמה זמן מתנדב משרת אחרי שהתחיל שירות בפרופיל כשיר? ואני מבין שהתשובות לא פה לגבי פרופיל 45 אבל רציתי לתאר את כל המצב :)

hillator

New member
:(

כמתנדב תוכל להגיע לכל תפקיד כל עוד הרופא של תא מתנדבים יאשר את זה. משמה אם תרצה לעבור קורס בשבטה ואתה סובל מסכרת ולכן זקוק לפינוי לבית חולים בזמן התקף זה יהיה בעיה. בד"כ כל הקורסים של טיפול בכוח אדם למינהם אין בעיה לעבור. חשוב לציין שברגע שתתנדב משך הפז"מ שלך ישאר כבר על 10 חודשים אז יכול להיות שזה יהיה בעייתי מבחינת יציאה לקורסים.

למעלה