עסק בתאילנד- מחפש שותפים או רעיונות- דיבורים.

עסק בתאילנד- מחפש שותפים או רעיונות- דיבורים.

אהלן לכולם. בתור אחד שהיה בתאילנד 3 פעמים, אני שבור. גרתי בבנגקוק חודשיים, ואני לא יכול לחשוב על מקום אחר בשבילי. כרגע אני בארץ, ואחרי שעבדתי קצת שם, החלטתי שאני חייב לחזור בהקדם. אבל הפעם אולי בצורה יותר רצינית. אין לי מדינה אחרת, ואני מתכוון לתאילנד. יש פה מישהו שמבין האם החלום לפתוח עסק יכול באמת להתממש לבן אדם צעיר, שאפתן, נמרץ שיודע קצת תאילנדית אבל בעיקר מחשבים. כסף זו בהחלט בעיה ,אבל אותה אני יכול לפתור בקצרה. מה שחשוב לי האם פלנג יכול לפתוח עסק עם ויזת סטדונדט+תאילנדי מעורב???? אני לא יודע מספיק ואני בטוח שזה הדבר הכי קשה בעולם. אבל אותי לימדו שקשה יש רק בלחם. ותאילנדים לא אוהבים לחם. בקיצור לפני שאני משתגע פה אני מקווה לשמוע ממכם- הידענים הגדולים

Woogy

New member
אם אתה רציני, תתחיל כאן בהיסטוריה

תעבור על עשרת הדפים הפעילים של הפורום ואח"כ על הארכיון. תמצא שהיו כמה ששאלו על פתיחת עסק, על סוגיות ויזה, על סוגיות פתיחה ובעלות על עסק ואולי על עוד דברים שלא חשבת עליהם עדיין. אחרי שתשכיל קצת, תחזור ותשאל שאלות ספציפיות. (ואז תמתין בסבלנות לתשובות של אנשים שונים שמכירים ואף עושים)

yulypis

New member
אני בדיוק עובד על זה עכשיו

היי, אני בדיוק עובד על מעבר לתאילנד מהסיבות שציינת פלוס :) עשיתי מחקר מעמיק בנושא וכבר יש לי מספר נושאים שאני מקדם אבל אני פתוח לרעיונות חדשים תמיד. אני אשמח אם תפנה אליי למייל ונוכל לדבר על זה ומי יודע, אולי יצא מזה משהו טוב :) המייל שלי הוא : [email protected]

למעלה