עסק חדש של הפצת מוצרי טיפוח

פ ט ר י ה

New member

שלום,
אני שכירה בחברה גדולה בארץ עם הרבה זמן פנוי.
אני מעוניינת להגדיל הכנסה ע"י הפצת מוצרים מתחום הטיפוח והאיפור של חברה עם אג'נדה שמאד חשובה וקרובה אליי.

יצרתי קשר עם החברה והם מצידם מאד שמחים על השת"פ. עליי לרכוש מהם כמות מסויימת של מוצרים ולהפיץ אותה בעצמי.
אני מנסה למצוא כיוונים נוספים מעבר לכנסים/ירידים בהם אוכל למכור את המוצרים, בארץ ובחו"ל.

אשמח לרעיונות/כיונים שונים,

תודה!
פ'.

Alexsushi

New member
חשבת על אתר אינטרנט?

לנסות למכור דרך אתר אינטרנט יעודי או אתרי אינטרנט בתחום?

פ ט ר י ה

New member
אתרים ספציפיים או אתר משלי?

יש כבר אתרים שמוכרים אתה מוצרים של החברה, האם יש דרך להיכנס לאתרים אחרים בתחום?

Alexsushi

New member
ההמלצה שלי הם אחרים.. תלוי ברמת ההשקעה

כעקרון את צריכה ערוצי הפצה, אחד מערוצי ההפצה הם אתרי אינטרנט.
מציעה לך לנסות לייצר פגישה עם אתרים אחרים ו/או נקודות מכירה פוטנציאליות ולהציע להם מוצרים אלו.

לגבי אתר משלך, זו כבר הוצאה מאוד יקרה עם תשומות זמן שצריך להשקיע, יתכן שהיא כדאית אבל את צריכה לקחת את הנושא בחשבון.

את יכולה לארגן ערבי נשים: תפני לחברות/מכרות בהצעה שהן יארגנו ערב מכירה אצלהן בבית. הן מביאות חברות משלהן (את יכולה לקבוע כמות מינימום, למשל 10-15 נשים), המארחות אחראיות על האירוח והכיבוד, ובתמורה הן מקבלות איזו מתנה ממך. האינטרס שלהן הוא לעזור לך (כחברה) וגם לקבל מתנה.

בערבים כאלה תיחשפי לקהל נשים שיכירו את המוצרים, יוכלו להמליץ לאחרות ולהפוך בעצמן ללקוחות קבועים. מומלץ לך גם לקחת מאותן מתארחות פרטים כדי להוסיף אותן למאגר לקוחות שלך, כך שבהמשך תוכלי לשלוח להן הצעות במייל, למשל.

בהצלחה!

רוני דק

New member
קמפיין QR

הי :) את יכולה להרשם למערכת דיוור אלקטרוני שמציעה יצירת קמפיין QR - קוד שמפנה בממוצר פרסומי מודשפ (כמו מודעה רטיס ביקור וכו') לאתר, דף נחיתה, דף הפייסבוק וכו' (מה שאת בוחרת בזמן שאת יוצרת את הקוד.

במערכת viplus למשל את יכולה לפתוח מנוי חינם (מעל 100 ניוזלטרים בחודש זה כברעולה אבל עדיין משתלם אם את רוצה מעוניינת)
במסגרת המנוי חינם אפשר לעצב לבד את הדף נחיתה, דף תודה וכו' ואז את מקבלת קוד (יש גם אתרים שיוצרים רק את הקוד בלי הדפים, אז זה תלוי אם יש לך כבר דפים מעוצבים או לא)

תנסי להדפיס את זה על כרטיסי ביקור או פליירים ולהפנות לאתר שלך או לפייסבוק.
אגב, אם אין לך אתר זו לא בעיה ליצור אתר (אפילו הכי מינימלי רק בשביל נוכוחות ברשת) באחד מהאתרים החינמיים - weebly או wix

בהצלחה (ואגב זה קצת אירוני מוצרי קוסמטיקה בצמוד למילה "פטרייה" חחחח :)

למעלה