ברדאנדבייק
New member
עסק חדש
היי
למעשה אני רוצה לשתף אני לא יודעת לאיזה סוג של תגובה לצפות...
לפני מ״ס חודשים החלטתי לעשות שינוי מקצועי לחלוטין ולפתוח עסק שעוסק באפייה. אני גרה בחו״ל וכאן השוק הזה לא מפותח כמו בארץ רוב האנשים מסתפקים בלחמים לבנים מקמח רגיל. השתתפתי בקורס ליזמות עיסקית שבמסגרתה דיברנו על תוכנית עסקית וכד. מכיוון שהתקציב שלי הוא מצומצם לגמרי התחלתי לפעול מהבית ואף למכור מספר הזמנות לבתי קפה, אך למדתי כמה דברים:
התוכנית העיסקית מראה שאפילו שאהיה מלאה בהזמנות, הטרנאובר בברוטו ממש לא משתלם וזאת לאחר עבודה מאוד קשה ומאומצת של התחלה בשעות הבוקר המאוד מוקדמות. אני עדיין יחידה בעסק ואין לי תקציב לשלם למשכורת של עובדים.
מה שבאמת רציתי להשיג זה להשכיר מקום שיהיה מאפיה/ בית קפה. כמובן שההשקעה הכספית היא אדירה ואין לי ביטחונות במידה וההתחלה לא תהיה חלקה.
בעלי עוסק בתחום אחר לגמרי והוא לא יוכל להכנס לעסק ולעזור. עצות? רעיונות? יתקבלו בברכה
היי
למעשה אני רוצה לשתף אני לא יודעת לאיזה סוג של תגובה לצפות...
לפני מ״ס חודשים החלטתי לעשות שינוי מקצועי לחלוטין ולפתוח עסק שעוסק באפייה. אני גרה בחו״ל וכאן השוק הזה לא מפותח כמו בארץ רוב האנשים מסתפקים בלחמים לבנים מקמח רגיל. השתתפתי בקורס ליזמות עיסקית שבמסגרתה דיברנו על תוכנית עסקית וכד. מכיוון שהתקציב שלי הוא מצומצם לגמרי התחלתי לפעול מהבית ואף למכור מספר הזמנות לבתי קפה, אך למדתי כמה דברים:
התוכנית העיסקית מראה שאפילו שאהיה מלאה בהזמנות, הטרנאובר בברוטו ממש לא משתלם וזאת לאחר עבודה מאוד קשה ומאומצת של התחלה בשעות הבוקר המאוד מוקדמות. אני עדיין יחידה בעסק ואין לי תקציב לשלם למשכורת של עובדים.
מה שבאמת רציתי להשיג זה להשכיר מקום שיהיה מאפיה/ בית קפה. כמובן שההשקעה הכספית היא אדירה ואין לי ביטחונות במידה וההתחלה לא תהיה חלקה.
בעלי עוסק בתחום אחר לגמרי והוא לא יוכל להכנס לעסק ולעזור. עצות? רעיונות? יתקבלו בברכה