עסק חדש

עסק חדש

שלום לכולם, ראשית כל אני רוצה לשבח את הפורם ואת העומדת בראשו על הרעיונות והפיתרונות אשר ניתנים פה. אני וחבר פתחנו לפני זמן קצר שותפות שעוסקת בעיקר בהחזרי מס לשכירים והנהלת חשבונות לעצמאיים. כרגע הלקוחות שלנו זה חברים רבים ובני משפחה אנו מעוניינים להרחיב את מעגל הלקוחות שלנו...... השכלתנו הינה ראיית חשבון (לקראת תום התמחות של שנתיים) שנינו עובדים במשרדי רואי חשבון שתומכים בנו בפתיחת העסק גם מבחינת ידע ועזרה וגם מבחינת כל התוכנות . רוב העבודה שלנו נעשית מהבית בשעות אחר הצהרים וסופי שבוע. כיצד אנו יכולים להגדיל את מעגל הלקוחות שלנו ? נ.ב. המחירים שאנו גובים הינם מחירים אטקרקטיבים מאד, כמו כן השירות שלנו הינו אישי ומקצועי. נשמח לכל עיצה/רעיון או כל עזרה בשיווק /פרסום בתודה מראש צחי מזרחי ודודו טל

לי יש הצעת ייעול ולאו דווקא הצעה

לשיווק ופרסום. אני למשל באופן אישי מאוד רוצה שיעשו לי החזרי מס - ואני בטוחה שיש לי על מה - הענין הוא שאין לי כח - פשוטו כמשמעו - להתחיל לחפש את כל הטפסי 106 ותלושי המשכורת שלי ושל בעלי. זה פשוט מייגע. אולי תהיו אטרקטיבים יותר ואחרים משאר החברות - למיטב ידיעתי יש המון כאלה - ותציעו כי אתם תעשו את כל המלאכה הזו ?

תגובה

להילה בסגול, קודם כל תודה על התגובה הרעיון שלך נכון ויש באפשרותנו להקל על השכיר ולהשיג במקומו את טיפסי ה-106. במידה ותרצי עזרה נשמח לעמד לרשותך ולהשיג עבורך את טפסי 106 ושוב תודה על ההתיחסות וההצעה צחי

היכן אתם ממוקמים?

אם אינני טועה ההודעות הקודמות שלכם היו מלוות במספרי טלפון וכו' אז, תודה שהם אינם כבר וכך קל יותר לחשוב על העניין עצמו ולא על הפרסומת...למרות שגם במה שכתבת יש פרסומת. בעצם, כל אחד מאיתנו כשהוא מדבר על עצמו מפרסם את מה שהוא עושה... ככה בלי לדבר על זה בכלל... יש משהו שהוא אטרקטיבי ויחודי רק לכם מעבר למחיר? לפעמים אני חושבת לעצמי...ככה... איזה כיף היה אם רואת החשבון שלי היתה מגיעה אלי במקום שאני ארוץ איליה כל פעם
אני על זה מוכנה לשלם תוספת מחיר...
באזור שאני גרה בו, יש בחור צעיר שמתקן מחשבים... לא משהו יוצא דופן, אבל הוא מפוצץ בעבודה כי הוא בא אל הבתים במקום שיקחו את המחשבים מהבתים... סתם רעיון שעלה לי בראש... האם זה אפשרי מבחינתכם? אמשיך לחשוב בינתיים אחה"צ נעים

אנו מת"א כרגע עובדים מהבית (מתכוננים לשכור מקום מתישהוא) יש באפשרותנו לתת את השירות עד בית הלקוח כמו כן אנו צעירים ונימרצים אשר מוכנים לעבוד כל הזמן במחיר נוח לכולם.

motyka

New member
ייתרון יחסי

שוק החזרי המס מוס וגדוש בחברות. חברות אלו מוציאות הון על פרסום ומעסיקות מגייסי לקוחות מסוגים שונים (טלפניות, תועמלנים וכו'). בשוק הזה קשה להתחרות - אלא אם יהיה לכם ייתרון יחסי כלשהו (או שתתחרו במחיר). הוזלת מחיר משמעותית לא כדאית - כי אז משדרים תחושה של "זול" ואנשים מקשרים "זול" עם "נחות". אז במה אתם יכולים להתחרות? בטיב השירות: שירות מלא בבית הלקוח, ללא צורך להגיע למשרד כלשהו לצורך חתימה, מסירת מסמכים וכו'. טיפול מלא בהשגת טפסי מעסיקים מביטוח לאומי וטפסי 106 ממעבידים שונים. בהצלחה

יונית א

New member
הצעה להגדלת מעגל הלקוחות

דווקא נושא החזרי המס, לדעתי ממוצה עד תום לפחות לפי שיחות הטלפון הטורדניות המציעות לי מדי יום את הטיפול האולטימטיבי בנושא. הצעה שלי היא להתמקד בפלח שוק מסויים, במובן של צבור לקוחות מסוג מסויים-למשל (סתם דוגמית) קוסמטיקאיות ומספרות. שווק או פרסום אינם מספיקים,אם אין לכם משהו יחודי להציע . ומחיר זול אינו מספיק כדי שהלקוח יעזוב את רואה החשבון שלו ויעבור לרואה חשבון אחר. התמקצעות ופילוח שוק. ואח"כ שווק לאוכלוסיית היעד.

אהבתי את מה שאמרת יונית

"התמקצעות ופילוח שוק. ואח"כ שווק לאוכלוסיית היעד." עשית פעם פילוח שוק? את יכולה/מוכנה לתרום ממה שאת יודעת?

יונית א

New member
אין לי מושג ירוק ברמת ההגדרות

והתיאוריה. קצת קומון סנס מהחיים. אבל כל ספר של אסטרטגיה עיסקית ובניית תוכנית עיסקית אמור לדון בנושא. אני פילחתי את קהל היעד שלי כמובן, והתמקדתי בצרכים שלו- אבל זה רחוק אלף שנות אור מראיית חשבון.לא בטוחה שזה יהיה רלוונטי .

למעלה