עסק משפחתי = צרכנות נבונה ומתגמלת..

sheqma

New member
עסק משפחתי = צרכנות נבונה ומתגמלת..

שלום וברכה לך... נחשפתי לאחרונה לתוכנית עסק משפחתי ומאד התרשמתי מכל התוכן והמסר שהיא מעבירה לצופים.אני בתור צרכן יודע ומתנהג בצורה מאד מבוקרת כמעט בכל סעיפי התוכנית הזו ולדעתי היא תוכנית חשובה לרב הציבור ובפרט כיום כאשר הפרנסה קשה ולא בטוחה כמו שהייתה בעבר. דבר אחד מאד חסר לי בתוכנית (בעצם שניים): 1. רובנו סובלים מחוסר ה ש כ ל ה פ י נ נ ס י ת כבר מגיל צעיר מאחר וביה"ס לא מלמד ומחנך אותנו בתחום כל כך משמעותי וחשוב (בחיי ילדנו...). כתוצאה מכך אנו משכפלים את החינוך הבייתי שקיבלנו מהורינו היקרים ומעגל ממשיך ומתגלגל בדרך ללא מוצא... לדעתי, חייבת מערכת החינוך והמדינה לתת את דעתה על כך באם חפצה היא לצמצם את מעגל העוני שרק הולך וגדל מיום ליום... 2. לדעתי במצב הכלכלי של היום, כבר אין כמעט מאיפה לקצץ ולצמצם וחייבים לאמץ פיתרון אחר, תחליפי ונוסף, שיתן מענה ויגרום לנו ליצור הכנסה אחרת שלא תלוייה במקום העבודה הרגיל שלנו שגם הוא למעשה כבר אינו בטוח ומבטיח כפי שהיה בעבר... פתרון זה נקרא צ ר כ נ ו ת נ ב ו נ ה...או, להיות ח כ ם במקום צודק... כולנו צרכנים בהמון תחומים בחיינו, יש לנו כח אדיר בידינו לקבוע איזה מוצרים ישרדו ואיזה לא...אך האם לא כדאי להיות לקוח בעסק המאפשר לך להיות שותף שווה ואמיתי במועדון הלקוחות המתגמל שלו להרוויח כ ס ף...ומוצרים ברמה גבוהה ולא נקודות או גימיקים ותכססי שיווק. לסיכום: אני מציע ומצפה מיוצרי התוכנית עסק משפחתי לבדוק ולהתייחס לנושא איך לייצר יותר במקום איך לקצץ יותר. אשמח להעניק מיידע וחינם לכל המעוניין מאחר ואנו אזרחים למען אזרחים (בארץ שהפכה להיות לצערי,אוכלת יושביה). מתפתח כיום בתאוצה מועדון לקוחות צרכני מתגמל וחדש שעוסק בצרכנות נטו, במתן מענה לבעיית המחסור הכלכלי של רובנו על צרכים קבועים שאנו ממילא משלמים מידי חודש והמון... מומלץ בחום מהלב, כי אפשר גם אחרת ושווה להתעניין איך להפוך בעייה להזדמנות וליצור מציאות של שפע בחיים! כל טוב תודה ולהתראות.

למעלה