עעעזזררהההה דחוףףף!!

Agatoosh

New member
עעעזזררהההה דחוףףף!!

הייי קניתי mp3 והתחלתי להעביר אליו שירים.. כולם בפורמט mp3, עכשיו חלק מהשירים הוא לא נותן לי להעביר ואומר לי שאי אפשר להעתיק את הקובץ או הספריה. התקשרתי לשירות לקוחות שלהם והם אמרו לי משו לא מובן על זה, שזה צריך להיות קובץ מקור. את השירים שלי אני מורידה מהאימיול.. אז אני לא ממש מבינה מה הוא קובץ מקורי ומה לא כי לכולם יש את אותם המאפיינים כשאני בודקת אותם. אז אם תוכלו להגיד לי מה לעשות אני מאוד אשמח! כי אני ממש חייבת את העזרה שלכם! תודה
אגט.

weird dust

New member
זה מפסיק להעביר אחרי X שירים

או שזה שיר כן שיר לא. אם זה מנקודה מסויימת אז תנסי לפתוח תיקיה חדשה ולהעביר אליה. אם לא יכול להיות שיש בעיית תמיכה של המכשיר בשירים כמו למשל בביט רייט שלהם. תבדקי קודם את אופציה הראשונה ואז ניראה.

Agatoosh

New member
זו לא בעיה של מקום..

זה לא הפסיק מנקודה מסויימת.. זה פשוט חלק מהשירים לא נתן להעביר ואז המשיך הלאה והעביר את השאר. ניסיתי להוריד מחדש את השירים וזה עדיין לא עזר.. מה זה ביט רייט?

weird dust

New member
ככה

ביט רייט זה קצה הביטים שהוא מנגן בשניה. נגיד 128 ביט בשניה זה מה שרוב השירים נמצאים בו. יש בעיה שתיקיות בנגנים תומכים במספר מסויים ש שירים בתוכם ואז לפעמים זה מפסיק. איזה נגן זה? חדש ישן?

Agatoosh

New member
חדש

קניתי אותו היום הוא של 1 ג'יגה של חברת smart. ביט רייט זה הקצב סיביות? כי אם כן אז זה הצליח להעביר לי גם שירים שהם על יותר מ 128

weird dust

New member
אין לי מושג מה הבעיה

לא אמורה להיות שום בעיה. תנסי בכל זאת את האופציה הראשונה.

Agatoosh

New member
תודה.. רק איך אני פותחת תיקיה שם?

אני פותחת תיקייה רגיל פשוט?

Agatoosh

New member
הצלחתי עם התיקיות!:) עוד משו קטן :\

דבר ראשון תודה רבה רבה רבה!! פתחתי תיקייה חדשה וזה נתן לי לשים עוד שירים! עכשיו רק דבר אחרון קטן.. ובאמת אחרון
.. זה לא נותן לי לשנות את השם של התיקייה.. יש דרך שאני יכולה לשנות אותה?

Agatoosh

New member
הצלחתי בעצם..../images/Emo13.gif

הסתדרתי עם השמות של התיקיות.. אז רק רציתי להגיד המון המון תודה! חסכת לי הרבה!!! באמת תודה!!!
~אגט

למעלה