עעעעאא הארדקור

Chot

New member
עעעעאא הארדקור

כל ההגדרות האלה יוציאו אותי מדעתי בסופו של דבר. המטרה שלי היום היא להוציא מכם חוות דעת מלומדת בנושא floorpunch, death by stereo, cro-mags ואיזה זרם במוזיקה האפלה והרועשת כל אחת מייצגת! ועוד משו- פיקסיז, אני מניחה שהם לא מקליטים לעצמם את הדיסקים, מה שמביא אותי לשאלה הבאה- האם הם נחשבים לאינדי בכל זאת? טוב טוב עוד משו- Emo. מישו מוכן להגיד לי אחד ולתמיד מזה, ומיזה?

תשובות

הנה הגרה בשבילך לאמו היישר מאודיוגאלאקסי (מה, נראה לך שאני אבזבז זמן לכתוב הגרה בעצמי?):"Emo" or "Emo-core" is short for Emotional Hardcore. The term began as a derogatory one but has been proudly and vehemently claimed by lovers of this dynamic, intensely emotional splinter genre of Hardcore. Really good Emo is characterized by sudden, surprising shifts in rhythm, ragged, screamingly emotional vocals, pretty instrumental breakdowns, slightly unconventional song structures, and a decidedly un-punk embrace of poppy elements. Sunny Day Real Estate made a couple of amazing Emo records, and The Get-Up Kids and The Promise Ring are pretty good too. Emo would be a great genre had it not given birth to Math Rock, one of the coldest and most annoying of all of the post-punk splinter genres. Cro-mags: (את החלק עליהם אני כתבתי) בהתחלה שלהם הם היו NY הארדקור קלאסי, אבל עם השנים הם התחילו לנטות לכיוון ספיד מטאל, ובסוף המעבר לספיד מטאל היה כבר די מוחלט... בקשר לשאר הלהקות שכתבת... נראה לי שאני יכול לתת לך תשובה, אבל אני עצלן מדי, אם לא יענו לך אני אכתוב כבר משהו...

Chot

New member
עעע אני לא יודעת

אינדי, זה לא אמור להיות נורא עצמאי ומחתרתי בבסיס שלו? (אני אפנה את עצמי מאוחר יותר למילון האודיוגאלקסי) חן חן לך על התגובה בכולופן.

Sham 69

New member
ספיד מטאל ..

איזה מסריח זה בחיי .. ועוד לעבור מהארדקור קלאסי .. בקיצור .. הם הפכו מבסדר ל super gays

Chot

New member
הארדקור קלאסי?

תשתפו אותי בדיון, אין לי שמץ של מושג בדברים האלה.

Chot

New member
טובסדר

אבל כןן! תגיד לי בקשר לשאר הלהקות, כיין וגם איפה אפשר להשיג מלל של שיר פאנק. (בפאנקבנדס לא היו יותר מידי דברים)

למעלה