עעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

Lopezit

New member
עעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

http://youtube.com/watch?v=0_JbhimiW_M כנסווווווווווווווווווווווווווו בלי לשאול שאלותתתתתתתתתת אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא הולכת לחרוששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

West Doll

New member
../images/Emo6.gifלי היא שלחה הודעה מלחיצה

במסנג'ר... לשניה אחת נבהלתי

QueIronia

New member
וואי זה נשמע שיר מעולה! עשית לי את

השבוע! זה ממש לטיני וקצבי בפזמון! אני מקווה שהשיר יודלף כמה שיותר מהר באיכות טובה!

Lopezit

New member
אתה לא מבין איזה פוקסססס

נכנסתי לBB וראיתי הודעה חדשה אחרי דקה נכנסתי והיא כבר לא הייתה שם חעחע איזה מזל יווווווווווו קולולולולולו

QueIronia

New member
וואי, מעולה.

אני אוריד את זה מהיוטיוב למקרה שיעיפו את זה משם.

QueIronia

New member
יש לי קישור שממיר קישורי

צפייה ביוטיוב לקישורי הורדה. אבל אני לא בטוח אם זה פורמט שבכלל אני יכול לראות בו. *בודק*

QueIronia

New member
סוג הקובץ הוא flv. ואפשר לראות אותו

באמצעות VLC Player או באמצעות FLV Player. יש תוכנה בתשלום להמרה לכל מיני פורמטים. אני עכשיו מוריד דמו שלה. מתחבר למסנג'ר.

West Doll

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gifהוליייייייי שיטטטטטט!!!

אנשיםםםםםםםםםםםםם תכנסו לזה באמתתתתתתת!!!!! גאדדדדד.....אני לא יכולההההההה....לנשום...לנשום...לנשום... כנסו וזהו... אני הולכת להנות לי
תודה ליאת
את מלכההההההה

West Doll

New member
וואי....איזה יפה הפיצוץץץץץץץץ

אני רוצה כבר לראות את הקליפ

Lopezit

New member
טוב אנשים אני לא יכולה יותר

מושלםםםםםםםםםםם אני רוצה את השיררררררררררררררררררררר

QueIronia

New member
טוב, אז שיר פלמנקו עם נגיעות

פאנקיות. אני כבר לא מסוגל לחכות במילה אחת? אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

Lopezit

New member
I KNOWWWWWWWWWWWWWWW

אני כבר יודעת אותו בע"פ נראה לי
למרות שאני לא מבינה מילה אחת אאאאאאאאאאאאאאאאא קאיסיסטהההההההה

West Doll

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

זה נשמע מעולההההההההה
אני כבר מאוהבתתתתת יוו ליאתתתת מה היינו עושים בלעדיך???? מה???? מחכים עד שהאלבום היה יוצא:|

למעלה