אוקיי../images/Emo70.gifזאת המצאה../images/Emo70.gifכנסו../images/Emo70.gif
כזה ברור שהלוסי הפאקצה הזאת היא סתם הבלה מהרחוב שצמאה לחמש דקות של תהילה, ופשוט מתה לשחזר את הסיפור עם בקהאם
טוב טוב, היא יכולה להגיד מה שהיא רוצה זאת לא הפעם הראשונה שהיא מנסה לסכסך בינו לבין קמרון.. *חחחח אשכרה הלכתי להביא את החומר שלי עליו כדי לצטט לכם* זה קטע ממש ישן... באדיבות רייטינג: "ג'סטין טימברלייק לא ממש מסתפק בקמרון דיאז. הדוגמנית טובת הלב לוסי קלארקסון,אצה רצה ל"OK" ודיווחה כי טימברלייק והיא עשו מפגש בעת שהותו בבריטניה בנובמבר האחרון(תראו איזה ישן) ושחזרו אותו בינואר. "הוא היה מאוד מקסים",דהרה,"הוא אהב את המבטא שלי וצחקנו.בסוף הארוחה הוא נישק אותי לשלום.לא חשבתי על קמרון ונראה כי\\שגם הוא לא חשב עליה". המפגש השני אירע לדבריה אחרי הופעה של טימברלייק בלונדון. "ידעתי שיש צלמים שמחכים לראות שהוא עושה משהו שאסור לו לעשות",גילתה," אז רק אמרתי לו שלום ושמרתי מרחק, אבל הוא התקרב אליי, ופיטפטנו זמן רב, ואח"כ הוא לקח אותי לפינה והתנשקנו". נו
לא נראה הזוי
למה שהוא יתקרב אליה, כמו שהיא אמרה, במקום מלא צלמים
אוווווייייישששש אני רוצה לרצוח אותה אבל מצד שני זה כזה ברור שהיא סתם מישי שרוצה לעלות קצת לכותרות.. מסכנה, אנחנו צריכים לרחם עליה. ומוזר, אבל אין שום תמונה שלהם ביחד, שמתם