עעעעעעעעעעעעעעע תראו מה הרגע

RJlake

New member
עעעעעעעעעעעעעעע תראו מה הרגע

ראיתי כנסו לקישור!!!!!!! אני ממש לא מאמינה לזה!! זה ממש לא מתאים לג'סטין ולפי דעתי זה סתם שמועות מגעילות!!!!!! מנסים לעליל עליו בדיוק כמו שקרה עם דיויד בקהאם רק שהפעם הסיפור הזה הוא בדוי!!!!!!!

הלוואי שזה לא נכון!!!

אבל אם זה כן אז זה גם טוב כי הוא וקמרון יפרדו (סוף סוף) והוא יהיה עם זאתי... ד"א למישהוא יש ת'תמונה שלה?

RJlake

New member
כן הנה תמונה! אבל זה ממש לא טוב

זה יוציא שם ממש רע וזה פשוט מגעיל כול התיאורים האלו אני לא קונה את זה ואני מקווה שזה לא נכון תאמיני לי עדיף שהוא יהיה עם קמרון מאשר עם ה**** הזאת!

RJlake

New member
ויש עוד כמה תמונות שלא מותירות מקום

לדימיון!

../images/Emo5.gif עדיף קמרון

חחח נכון לא חשבתי על זה באמת לא טוב אם זה יוצא לו שם רע

RJlake

New member
חחח אתם יודעים שבפנים היא מזכירה

את ג'ניפר לופז

jt fan

New member
אוקיי../images/Emo70.gifזאת המצאה../images/Emo70.gifכנסו../images/Emo70.gif

כזה ברור שהלוסי הפאקצה הזאת היא סתם הבלה מהרחוב שצמאה לחמש דקות של תהילה, ופשוט מתה לשחזר את הסיפור עם בקהאם
טוב טוב, היא יכולה להגיד מה שהיא רוצה זאת לא הפעם הראשונה שהיא מנסה לסכסך בינו לבין קמרון.. *חחחח אשכרה הלכתי להביא את החומר שלי עליו כדי לצטט לכם* זה קטע ממש ישן... באדיבות רייטינג: "ג'סטין טימברלייק לא ממש מסתפק בקמרון דיאז. הדוגמנית טובת הלב לוסי קלארקסון,אצה רצה ל"OK" ודיווחה כי טימברלייק והיא עשו מפגש בעת שהותו בבריטניה בנובמבר האחרון(תראו איזה ישן) ושחזרו אותו בינואר. "הוא היה מאוד מקסים",דהרה,"הוא אהב את המבטא שלי וצחקנו.בסוף הארוחה הוא נישק אותי לשלום.לא חשבתי על קמרון ונראה כי\\שגם הוא לא חשב עליה". המפגש השני אירע לדבריה אחרי הופעה של טימברלייק בלונדון. "ידעתי שיש צלמים שמחכים לראות שהוא עושה משהו שאסור לו לעשות",גילתה," אז רק אמרתי לו שלום ושמרתי מרחק, אבל הוא התקרב אליי, ופיטפטנו זמן רב, ואח"כ הוא לקח אותי לפינה והתנשקנו". נו
לא נראה הזוי
למה שהוא יתקרב אליה, כמו שהיא אמרה, במקום מלא צלמים
אוווווייייישששש אני רוצה לרצוח אותה אבל מצד שני זה כזה ברור שהיא סתם מישי שרוצה לעלות קצת לכותרות.. מסכנה, אנחנו צריכים לרחם עליה. ומוזר, אבל אין שום תמונה שלהם ביחד, שמתם

jt fan

New member
זה הרבה יותר גרוע באנגלית../images/Emo70.gif

קישור למטה!

למעלה