עעעעעעעפפפפררררר שששככככטטטטררררררר מ-ו-ש-ל-ם
S sHaNi 11 New member 22/12/03 #7 ../images/Emo168.gif../images/Emo9.gif אממ לייק שי גבסו? חיחחי אני מטורפת עליווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו מושלמייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בקרוב... אם תרצו או לא תרצו חיחי התמונה שלי ושל שי..
../images/Emo168.gif../images/Emo9.gif אממ לייק שי גבסו? חיחחי אני מטורפת עליווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו מושלמייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בקרוב... אם תרצו או לא תרצו חיחי התמונה שלי ושל שי..
S sHaNi 11 New member 22/12/03 #8 ../images/Emo168.gif../images/Emo9.gif אבל אי לאב יו טו!!! חיחיח מותקקק
B BµbbelS ³°°° New member 22/12/03 #3 הוא חבר של בנדוד של חבר של אח שלי.. עכשיו חכו שנה ותנסו להבין.. אוקה ולמתקשים: לאח שלי יש חבר. לחבר שלו יש בנדוד לבנדוד שלו יש חבר. לאותו חבר קוראים עופר שכטר... עכשי יותר ברור
הוא חבר של בנדוד של חבר של אח שלי.. עכשיו חכו שנה ותנסו להבין.. אוקה ולמתקשים: לאח שלי יש חבר. לחבר שלו יש בנדוד לבנדוד שלו יש חבר. לאותו חבר קוראים עופר שכטר... עכשי יותר ברור
E Eden Colombo arana New member 22/12/03 #11 ../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifעפר מושלם שלי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif עפר!!!!! אויייייי חיים שלי!!!!!! פשוט שיא המושלמות!!!!!!!! כל תוכנית איתו אני נקרעת מצחוק והוא הכי חתיך מדהים מתוק שיש!!!!!!! ויש שמועות שהוא יוצא עם קרין, הכתבת מגיא פינס !!!!! זונה!!!!
../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifעפר מושלם שלי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif עפר!!!!! אויייייי חיים שלי!!!!!! פשוט שיא המושלמות!!!!!!!! כל תוכנית איתו אני נקרעת מצחוק והוא הכי חתיך מדהים מתוק שיש!!!!!!! ויש שמועות שהוא יוצא עם קרין, הכתבת מגיא פינס !!!!! זונה!!!!