עעעע חדשות טריות!!!

Lopezit

New member
עעעע חדשות טריות!!!

ג'ניפר ממש ברגעים אלה הייתה ב TRL ואמרה שהאלבום באנגלית ייצא בספטמבר והסינגל הראשון ביוני!! וואוואוויווא

QueIronia

New member
אוף, אני רציתי לכתוב את זה

לא נורא... היא גם אמרה שיהיה סיבוב הופעות, ככה שאני לא יודע כמה היא אמינה

Lopezit

New member
בסדר זה היא אומרת כל שנה

מה שכן.. תמיד בפעם הראשונה שהיא אומרת תאריך מסויים הוא משתנה לפחות 3 פעמים אבל זה עדיין טוב! יהיה לנו שנה מלאה במוזיקה גם אם זה יהיה ביוני\אוקטובר\דצמבר או וואטאבר

QueIronia

New member
הקטע שבכלל דברו בהתחלה על

נובמבר. זה פעם ראשונה שמקדימים דיסק שלה... בסוף זה ייצא בדצמבר/ ינואר...

Lopezit

New member
אני בטוחה בזה

כי ביוני-ספטמבר יהיה לה את Bordertown וגם El Cantante לקדם וגם זה קרוב מידי לCAUM ואני מקווה שזה לא יפגע בעוד סינגלים להשתחרר

QueIronia

New member
לדעתי אחרי QH

ייצאו עוד שני סינגלים וזהו... ואני מאמין פשוט שאת הקידום לסרטים ולדיסק היא תעשה במקביל אם הם ייצאו ביחד.. בכל מקרה - העיקר שכרגע היא מקדמת את CAUM, רק חבל שהיא מזניחה בקידום את בריטניה (שוק גדול) ואיטליה (מצליחה שם מאוד..).

Lopezit

New member
אני מעדיפה שתוציא 3 סינגלים

ותקדם אותם מאשר שתוציא 4 ולא תעשה כלום חוץ מלהוציא קליפים כמו שהיה ב TIMT עם BYLY+IG שלא נדבר על Rebirth והקידום המעולה שלו

QueIronia

New member
עוד מילא TIMT -

הדיסק היה להיט, עם JFTB ו-AIH, אז זה לא כזה נורא ש-IG ו-BILU היו כשלונות. Rebirth היה כשלון והיא בכ"ז לא מצאה לנכון לקדם אותו (היא, סוני, לא משנה מי..)

Master Music

New member
מה?! זה ממש עוד 3 חודשיים!

לדעתי היא צריכה לחכות עוד קצת לקדם יותר את CAUM למרות שמעריצים תמיד רוצים חומר חדש, אולי עדיף לחכות..

Lopezit

New member
אני בטוחה שהיא תחכה

אני מהמרת על סוף שנה בערך בנובמבר או תחילת 2008

Master Music

New member
עכשיו ראיתי את QH בMTV ‏:0

זאת הפעם הראשונה שאני ממש רואה את הקליפ! רואים שזאת עבודה של אסטפנו בהפקה ובצליל. הפעם התרשמתי מהקול של ג`ניפר שנשמע חזק ומלא יותר! וכרגיל יש לה נוכחות. והביצוע טוב! עדיין לא שמעתי את האלבום.. אבל הייתי שמח את ג`ניפר הייתה ממשיכה בכיוון יותר דאנסי באלבום ובכלל. כי יושב עליה בול!

oren456

New member
תודה|

אהבתי את הקטע שהיא לימדה את המנחה קצת ספרדית. ואהבתי גם שהיא אמרה עם המבטא הספרדי שלה את המילה רגטון. אחחח תענוג..........

Lopezit

New member
MiTRL

להזכירכם זאת הגירסה הספרדית של TRL ושם היא אמורה להופיע כנראה זה הוקלט אתמול וישודר היום נראית מעולההה

oren456

New member
יהההההההההההההה איזה כיף!!!!!!!!!!!

אני מאזה שמח לשמוע את החדשות האלו. תודה ליאת.

West Doll

New member
ג'ניפר לופז היתה ב'בוקר טוב אמריקה'

או בשם המקורי של התוכנית- Good Morning America
הנה הכתבה ועוד תמונות וסירטון [מצטערת אם שמו את זה כבר, פשוט לא שמתי לב
]

למעלה