עעעע!!

dilan angel

New member
עעעע!!../images/Emo110.gif

זו רק אני או שהייתה רעידת אדמה עכשיו?!? לפני דקה הרגשתי את הבית ממש זזזזזז יבעעע!! המנורה התנדנדה מעליי חשבתי כל שניה היא קוברת אותי חח

חןשסק

New member
חחח כן, הייתה רעידת אדמה

5 בסולם ריכטר. הייתי עם הכיסא שלי וראיתי טלויזיה עם רגליים על הספרייה (ככה הכי נוח לי חח) ופתאום התחלתי לנסוע עם הכיסא והטלויזייה לא הייתה ממוקדת. חשבתי שיש לי איזו סחרורת מוזרה עד ששמעתי את אמא שלי וכל מי שהיה בקומה למטה צועק "הרגשתם את זה?!!@#!~ קיצר, היה מגניב

חןשסק

New member
אהה והכי מצחיק

שלפני שעתיים ראיתי תוכנית על רעידות אדמה

חןשסק

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo3.gif

לפחות ידעתי להסביר את התופעה לעצמי חח

יאא אמאאא הרגשתי את זהה!!!

ועוד הייתי בעזריאלי בגג... אני מרגישה רעידות ואני מסתכלת על אחד שהיה איתי והוא בהלם טוטאלייי היה מצחיק... התחילו לפנות אנשים מהמשרדים הגבוהים...חחחחחח

Hii BiTcH

New member
חחחחחחח....

הכיסא של המחשב התחיל לרטוט בטירוף ואני מסתכלת אחורה אני רואה את הטלויזיה ואת המאוורר מתנדנדים כאילו אין מחר!! ואנשים חמודים שואלים אותי באייסי:"את בסדר..?" רק בסדר?! הרעידה הכי מצחיקה שהייתה לי בחיים.

חןשסק

New member
גם אחותי לא הרגישה והיינו באותו בית

ואני לא הרגשתי את הרעידה הקודמת וחברות שלי שהיו חצי מטר ממני הרגישו את זה... אגב, כל הריעדות האלו זה סימן לרעות...
יום הדין קרב. מואהאהאהאה

dilan angel

New member
רציני,../images/Emo110.gif

קבלו את זה
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2943807,00.html יש לי הרגשה שהרעידה הזאת זה הקדמה למה שיבוא..

cobainos

New member
חחחח לא הרגשתי בכלל!!

הייתי במפגש פורום של שר הטבעות אצל המנהלת בבית(הבית הכי אדיר בארץ!מיני אולם קולנוע,מעלית בתוך הבית...בקיצור עושר מטורף)

למעלה