עף לגבוה

דנדוש20

New member
עף לגבוה

למה לפי התפיסה, בזוג, הגבר צריך להיות יותר גבוה מהאישה? עד כמה זה משמעותי עבורכם? בנות- תצאו עם בחור שנמוך ממכן או שזה ירתיע אותכן? מה הגבול שלכם בנושא? בנים-תצאו במישהי שאתם מגיעים לה עד הצוואר?

lb22

New member
כי איפה תמצאי בחורה שיותר

גבוה ממני? ולצערי השאלות האלו תמיד יגמרו ב : הלוואי והייתי מוצא מישהי יותר גבוהה ממני... מצאתי רק בחורה שהתקרבה אליי שהייתה 1.87 והיינו ביחד כמה חודשים אבל כל שאר הבנות שיצאתי איתן גירדו את ה1.70 גג...ואני 1.90.

lb22

New member
לא יאומן!

קיבלתי אייקון מאוהב מצ'יילדסול!! זהו הגשמתי את ידעי! :)

לצערי

אותי זה מרתיע. היה לי חבר שהיה גבוהה ממני, אבל זה לא הרגיש מספיק.לא הרגשתי בנוח לנעול נעלי עקב. ברור שזה לא משמעותי, אבל זה כן מפריע. זה משהו שאפשר להתגבר עליו אם רוצים. הבחור הבא שלי, שאני עוד מעט אפגוש בחו"ל(נשמע מוזר, אני יודעת) גבוהה מאוד, לא מאוד...אבל די גבוהה וזה כיף.

זכוכיות

New member
לא משמעותי עבורי.

לדעתי זו תפיסה שהשתרשה במשך שנים, שהגבר צריך להיות "יותר- להרוויח יותר, מבוגר יותר, גבוה יותר.... וכו'. אף פעם לא יצא לי להיות עם בחור שנמוך ממני (אבל זה כי אני דרדסית- 1.60), אבל אני לא חושבת שזה היה משמעותי עבורי. חוץ מזה, אני מכירה זוגות כאלה, 2 חברים מאוד מאוד טובים שלי למשל- הוא בגובה שלי והיא 1.76... והם הכי חמודים ביחד :)

Zoharrr

New member
המממ

לא הייתי יוצאת עם בחור שנמוך ממני. זה גורם לי להרגיש ענקית. הגבול שלי הוא 1.75,זה הכי נמוך. ללמעלה לא ממש אכפת לי D: אני חולה על עקבים ואני דיי ממוצעת,1.64 ואם אני שמה עקבים אני מגיעה ל1.75 בשקט...ואני אוהבת שהבחור יותר גבוה ממני... אוהבת להתלות עליו כשמתנשקים :) ואת תחושת הביטחון שהוא יותר גדול ממני פיזית ויכול לגונן עלי.

o0oSlipKnoTo0o

New member
אממממ

אני בדר"כ אוהבת כאלה שיותר גבוהים ממני, אבל זה לא כזה משמעותי בשבילי. באת אומרת, מישהוא שבגובה שלי פחות או יותר לא כל כך אכפת לי, אבל לא עם מישהוא שמגיע לי לצוואר, זה יגרום לי להרגיש טאווילה

עתודאית

New member
אמממ

גבר נמוך זה חיסרון, אבל אף אחד לא מושלם מסתכלים על המכלול.. לא תהיה לי בעיה לצאת עם מישהו שטיפה נמוך ממני אבל ככל שהטיפה גדלה החיסרון משמעותי יותר... בקיצור אני מעדיפה אותם מעל 185 ס"מ
(אני עצמי 170)

ChilD SouL

New member
משמעותי.

אני עצמי גבוהה [1.70] ולא אסכים לצאת עם מישהו נמוך ממני. על מישהו בגובה שלי עוד אחשוב על זה. המינימום אצלי זה 1.80.

d e m o sthenes

New member
אני 1.87 ועוד לא נתקלתי בבנות

שהן יותר גבוהות ממני. אני אשמח למישהי גבוהה, נמאס לי לשבור את הצוואר כל פעם

lb22

New member
אז כנס לפה

הנה תקרא את זה.. ונוסיף לזה שכשאני והיא יצאנו היא הייתה בת 16 ו1.87.. היום היא בת 19 וקצת והיא לפחות 1.90 בפעם האחרונה שדיברנו ... אה כן היא כדורסלנית :)

mass

New member
פוף...

לא פגשתי יותר מדי בנות שגבוהות ממני, וכל מי שכן, די נראתה כמו הצרות שלי:) הגובה זה לא הפרמטר העיקרי, אולם אני בספק אם אצא כרגע עם מישהי אשר נמוכה מ1.70-1.75. מה לעשות שאתה 1.96...

למעלה