עפרה חזה - קדיש לאורך הים- שירים ליום הזיכרון

../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif עוד פיוטים

באתר "הזמנה לפיוט"... למשל: אַהֲבַת הֲדַסָּה עַל לְבָבִי נִקְשְׁרָה וַאְנִי בְּתוֹךְ גּוֹלָה פְּעָמַי צוֹלְלִים

yes2004

New member
ציון גולן

יש שיר חדש לציון גולן ולליאור פרחי שהוא חצי תימנית וחצי עברית חבל על הזמן (הוא כבר הושמע ב-91FMׂ)

raulseven

New member
אבא שמעון - תרגום

ברוכים תהיו אנתם ועיילאק ולכל אשר לכם. שלום מיוחד לתימניה מתימן . אני מחפש את התרגום בעברית ל-"אבא שמעון". הבנתי שיש בספר "זמירות ציון". עינדי לי בבקשה. אני בטוח שציון לא יתנגד. אם כן אני אשלח לו כסף ולא אבקש חשבונית...

raulseven

New member
הידד לנסיכה קטנטונת

אני נשוי גם לאשכנזיה (הונגריה לא עלינו
) ואני וצה להגיד לך נסיכה שאני ממש מצדיע לך
, טוב לשמוע שאת מברכת בתימנית ואוהבת את ההגיה, שלא לדבר על אפיית המצות לפסח...אני ממש חסר אונים עם אשתי היא אנטי. מה עושים? !

גובלינית תבורכי מפי עליון על הרחבת האופקים

תודה על הסרט היפה המרגש והמאלף ששמת לנו לציפייה

ברוך הבא לתימון יאמני../images/Emo140.gif

אני אשמח לעזור לך...
אבל לפי התקנון של תפוז אסור לכתוב כאן מילים של שירים
אז תשאיר לי מייל / מסנג'ר או כל דבר אחר ואני אפרשן לך הכל

raulseven

New member
תימניה מתימן....שיחקת אותה

יש לי חבר, בן לעדה המרוקאית המפוארת, שהיה קורע את כולם מצחוק. הוא היה מספר "כיפה אדומה" במרוקאית, עם כל השואוו והבעות הפנים ..
זה היה פשוט כיף לראות אותו (בעיקר אחרי שתיים שלוש בירות)
. למה שלא, תימניה מתימן נחמדת, תתני לנו את הגירסה התימנית שלך ל"כיפה אדומה" ותעשי עיננו חסד גדול. אפילו מקוצרת רק משהו שאני אוכל להחזיר לו. נענית לאתגר?

Y2007

New member
עפרה חזה - קדיש לאורך הים- שירים ליום הזיכרון

עפרה חזה קול הנשמה - שירים ליום הזיכרון עפרה חזה - קדיש MP3 לאורך הים שיר ערש לאדווה דמעות של מלאכים הן אפשר אל נא תאמר לי שלום פגישה בשש אהיה אשר אהיה ריקוד אחרון אבל מחר אחזור הלכת הכאב הזה כל יום והכאב שלו היה הוא אפור כל הנשמה קדיש מישהו הולך תמיד איתי האזינה תפילתי אדמה קופסת צבעים סליחות שבת שלום

Y2007

New member
עפרה חזה - חי -עם ישראל חי - רוקדים עצמאות 59

עפרה חזה - חי - עם ישראל חי חוגגים עצמאות 59 עפרה חזה קול הנשמה אתר ההנצחה הרשמי

למעלה