עפרל'ה

עפרל'ה

מה עיניינים ? הדלקת אותי על מפגש, אני מחכה להכיר את כולם (ולראות את אלו שאני כבר מכירה
). קדימה, אני בעד להזיז ענינים... חבר'ה ??? לילה נפלא וסופ"ש מצויין
הילה

ע פ ר ל ה

New member
אהלן הילה../images/Emo13.gif

אפשר לנסות פה שוב,ולהכריז על מפגש אצלך.
מרימה את ידי ועכשיו חבר'ה,גם אתם מוזמנים לעשות כך ונראה שיהיה נחמד מאוד ומעניין. אגב,שמעתי שהילה מייצרת מוצרים שווים שווים... אז בכלל כדאי! ועוד דבר,חשוב לתאם פה עם המעוניינים במפגש,על יום שיהיה נח לכולם. אז בבקשה,הצביעו וכיתבו את היום המועדף עליכם,ואת הפשרה נעלה כאן. שבת של שלום ואהבה מנוחה,ריצה,קריאה,וטיול שבת של התפרקדות וסתלבט ולמי שיש ערסל אז בכלל נפלא
זזה לקנות מטעמים לזלילת השבת
נשיקות ואהבה... עפר החן לנצח

Toxic Blood

New member
תגובה!!!!!

שלום שלום הילה, אני חדש פה בפורום. אשמח מאווווד לראות את כולכם, למרות שאני צעיר. במפגש יהיה גם חלק שיעסוק בטנטרה נכון....? חח לא חשוב. אני מעדיף ימי את ימי שלישי בבוקר או יום שבת בערב, עם אפשרות לשינה. אור ואהבה, דור

תשובה !!!!

הי דור
אני מניחה שבמפגש של אנשי טנטרה, סביר להניח שהשיחות יזרמו לכל כיוון, מבחינתי מדובר במפגש חברתי כשכל העולה על דעתם של החבר'ה מתקבל. רגע בעצם... לא בטוחה שכל דבר...
לי נוח גם שלישי וגם שבת, לגבי לינה במקום- קצת בעייתי. אבל אני בטוחה שתוכל למצוא טרמפ חזרה
אשמח להיפגש, הילה

ע פ ר ל ה

New member
ואתה מותק...

נער מחורמן "אחול בלוע" הא??? מה הקטע ש'ך? מזמין את עצמונך ללינה בלי למצמץ בעפעפון לרגע? ואצלי אתה מנסה להידחפת למיטה?
נו שויין
הבאת אחלה מאמרים נער,אבל לא מידחפת ולא מיתפרצת לדלתות סגורות. יש ביכולתך לקלוט? להבין? להתעדן?ולהתמסמס?(נימוס יעני)
עפר החן לנצח

למעלה