עפ"י השמועות-אלבום חדש לשאקירה ב-2009

shakira5

New member
עפ"י השמועות-אלבום חדש לשאקירה ב-2009../images/Emo70.gif

שלום חברים
סוף סוף קצת שמועות מעניינות בין כל הרכילות העולמית. אז ככה, בעוד חודש וקצת אנחנו נכנסים לשנה הרביעית מאז 2005,בה יצא האלבום האחרון של שאקירה Fijacion Oral/Oral Fixation. האלבום כאמור הצליח מאוד,מכר,הביא עמו 7 קליפים יפים ומצליחים בזה אחר זה והשתתק. באמצע ההצלחה,בשיא המכירות,שאקירה נעלמה.פתאום הפסקנו לשמוע חדשות,הפסקנו לראות אותה באירועים,ובעצם מהמופע Rock In Rio 2008 לא שמענו יותר כלום. לפעמים יש קצת תמונות חדשות,אבל אם שואלים אותי מה דעתי-לא מספק.אני רוצה וידאו,אני רוצה דליפה של שיר חדש,אני רוצה מ-ש-ה-ו ח-ד-ש ל-א-ו-ז-ן [אהה,שכחתי לציין,רצוי ששאקירה תהייה מעורבת
] אז אחרי שלוש שנים טובות [גם אתם לא מאמינים
] ישנן שמועות [אבל השמועות די מאוששות] ששאקירה חוזרת אלינו עם אלבום חדש ב-2009. אם להגיד את האמת, עפ"י השמועות,נראה כאילו שאקירה אפילו לא התחילה לעבוד על החומרים.זה לא שאמרו את זה,זה פשוט נשמע ככה.האלבום לא יצא כנראה בתחילת 2009 אלא איפשהו בעומק השנה. עפ"י השמועות האלבום יצא בעולם באותו התאריך חוץ מבהודו ובמצרים. אלו בערך הפרטים.הם לא נותנים יותר מדי אינפורמציה,אבל כשלא שומעים כלום מזמרת במשך שלוש שנים,בשבילי הדבר הכי קטן זה משהו. אז זה הכל עד החדשה הקטנה הבאה. ביי בינתיים

../images/Emo9.gifנחמד לשמוע

באמת סוף סוף טיפה שמועות על שאקירה בין כול הרכילות העולמית
וואו
3 שנים עוד מעט עברו...פשש איך הזמן עובר מהר לא להאמין
ובקשר לאלבום חדש ב2009..תשמעי גם אני חושבת שהאלבום כולו לא יצא לא בחודש הראשון ובטח שלא בחודש השני ל2009[למרות שאני לא מפסיקה לקוות שכן]הוא יצא יותר מאוחר לדעתי אפילו לקראת הקיץ-קיץ ככה... מה גם שאמרו שהיא חתומה על חוזה של 3 אלבומים עד סוף 2009 לא?אז חכי בסבלנות..היא עוד תפיל עלינו מבול של חדשות ושירים,ועוד משהו איך הגעת לזה ששאקירה עדין לא התחילה לעבוד על חומרים?את זוכרת שהיא נסעה לאיזה אחוזה או בית שלה[אני לא בדיוק זוכרת]והיו משם תמונותש לה עם גיטרה והיא אמרה שהיא נוסעת לשם כדי לקבל מוזה?והיה גם לא מזמן סרטון שלה מחוץ לאולפן הקלטות שצלם אחד צילם אותה מהשיחים והיא התעלמה ממנו בהתחלה ואחר כך שהיא הבניה שזה צלם היא קמה והלכה..יש מצב שהיא מקליטה משהו אבל הכול נשאר בשושו אל תאבדי תקווה!!!

shakira5

New member
היי מורני../images/Emo24.gif

לא שומעים ממך
תראי,הכתבה שרשמתי לא משקפת את דעתי האישית או הידע שלי בנוגע לשאקירה.אני זוכרת הכל...התמונות,ההוכחות שהיא עובדת וקשה....אני זוכרת וזה חרוט במוחי,אבל אני הבאתי לכם שמועות.זה מה שטוענים.ולפי מה שאורמים,ככה זה נראה.כאילו היא בכלל לא התחילה לעבוד על האלבום... הכותבים טוענים שהיא לא תיכנס להקלות בחודש הבא עלינו,אלא רק חודשים אחר כך,ושהיא לא כתבה יותר מדי חומרים בינתיים אלא ניצלה את הזמן למנוחה יותר מאשר לעבודה. לדעתי יש אמת בדבריהם,אך כמו שיש אמת כך גם יש שטויות,כמו בכל שמועה טובה.
אני לא אאמין לאדם שיגיד לי ששאקירה עוד לא התחילה לעבוד...תראי,אני לא חושבת שחסרות לה הכנסות גם בלי לעבוד ולהשקיע יותר מדי כרגע,אבל אפילו אני,ואני מאמינה שכל אחד אחר פה בפורום,ואנחנו לא איזה מומחי מיסחור,מבינים שהפסקה כל כך ארוכה לא עושה טוב לפופולאריות של זמר, ואפילו,לנו המעריצים המושבעים,מתחילה להיגמר הסבלנות... אז לדעתי היא תחזור אלינו הרבה יותרמהר ממה שאנחנו חושבים,או אני לפחות מקווה.
שאקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקיי
תחזרייייייי

למעלה