עץ גלריה

galros

New member
עץ גלריה

אני מתכנן איזושהיא גלריה קטנה משהוא יודע לתת איז טבלה קטנה של יחס עובי העץ לגודל המפתח המקסימלי כמובן שמדובר בעץ גלריה.

Rשף

New member
אז איך בונים פרגולות ?

ברור שאתה צודק, והאדריכלית בשיתוף המהנדס תיכננו לנו את הפרגולות, אבל בעולם האמיתי אנשים פונים פרגולות לפי כללי אצבע (שהרבה פעמים מצוצים מהאצבע)

fireman

New member
איך בונים ואיך יש מאות אלפי חריגות

בניה במדינת ישראל, תקרות שנופלות ופרגולות שמתעופפות זאת בהחלט בעיה ושאלה מאוד מעניינת. בכל מקרה, אף פורום ברשת ואף אדם שמוחו בראשו לא ייתן עצות וריטואליות איך לבנות גלריה ואיך לקבוע אילו קורות צריך ובאיזה חתכים.... מי שיעשה את זה, צר לי עליו אבל סביר להניח שהוא קצת פסיכי.

נתקלתי גם במהנדסים שעושים שטויות

בגלריות ואני לא מדבר על הגדלת הפרופילים ללא כל פרופורציה . עשיתי לגיסי גלריה בחנות , אמנם ללא ידיעת העיריה אבל בכל זאת הוא רצה שיהיה תכנון רשמי ושילם 1000 ש"ח על התכנון . בכדי שאולי הוא יצטרך לאשר את הגלריה בעתיד . המהנדס לא כתב איך לחבר את הפלטות לקיר בתכנית , ששאלנו אותו באיזה קוטר של ברזל עגול להשתמש הוא השיב קוטר 6 מ"מ כמובן שלא שמתי עוגנים בקוטר 6 אלא יותר . לגבי מפתחים לא גדולים אפשר לתת יעוץ , למפתחים גדולים זה סיפור אחר .

galros

New member
ברור לי שנרש אישור של קונסטרוקטור

אני בשלב בדיקת העלויות והתכנון הראשוני לא מסרתי מידות כי גם הפרט הזה אינו סופי עדיין על מנת להקל בתכנון אני מנסה להבין את מרחקי המקסימום המותרים בין נקודות המשען ביחס לעוביים שונים של העץ 3.3 סמ" ???? 5 ס"מ ?????? וכך הלאה תודה

מה הרוחב והאורך המשוערים של הגלריה

? קודם מתכננים מה רוצים אח"כ נכנסים לחומרים וחוזקם .

למעלה