עץ ,ועיצה מכם - אני בשלב שלפני סגירת גגון

עץ ,ועיצה מכם - אני בשלב שלפני סגירת גגון

בפלטות צמנטבורד 6 מ"מ עובי.אורך הגגון כ- 5 מ' ורוחבו 1.30 מ'. שאלתי - על קיר מצד אחד אני מתכוון להצמיד קורת עץ 10 * 5 לאורך ,כאשר ממולה קיים כבר פרופיל ברזל 7 ס"מ כתמיכה בחזית הגגון.האם הרעיון של הנחת קורות רוחב מעץ 10 * 5 המתחברות עם זוויות פח לקורת האורך,לקצוות קורות הרוחב ולפרופיל הברזל מצד שני, חזקות מספיק כדי לשאת את משקל הצמנטבורד ? האם עלי לעשות מרווחים של 40 או 60 ס"מ בין קורות הרוחב ? ושאלה נוספת - במה לצבוע את קורות העץ נגד לחות / רטיבות/ אדי מים ( מקלחת) לאורך זמן ? היכן ניתן למצוא זוויות פח מתאימות עם חורים בשתי השפתיים ? תודה.

yeka1

New member
לראליסט בוקר טוב

את הזויות ניתן למצא או במי השרון בפ"ת או בסיפים של עץ ועצה , לגבי הצבעים כדאי להכנס לאתר של טמבור. בברכה ושבת שלום יהודה ק.

תודה יהודה,אך האם להבין מכך שלא התיחסת לעצם

התאמת הקורות למטרה שציינתי,מעידה על התאמת הרעיון למטרה ?

yeka1

New member
לא עניתי על

החלק הזה היות ואינני מכיר את לוחות הצמנטבונד , עניתי על הדברים שאני מכיר ויודע בביטחון . בברכה יהודה ק.

האמת ? לא הבנתי מה את בונה..... ולמה פלטות צמנט בורד כתקרה? או שגם את זה לא הבנתי.... הכי טוב, תעלה שרטוט, עם ציון מיקום של החומרים השונים.

חובב - הסבר - אני סוגר מרפסת.את קיר החזית כבר

סיימתי.הכל מפלטות צמנטבורד ,חוץ ופנים.כעת אני לפני בניית הגגון.ומכאן, אני מקווה ששאלותי ברורות לך.אשמח להתיחסותך.(אני גבר
.

yulevi

New member
מקומו הטבעי של שרשור זה

הוא בפורום עשה זאת בעצמך או בפורום שיפוץ ובניה

שאלותי כאן היו בתחום העץ ,נכון,לא באומנות העץ

אז ניתן היה לקבל כאן תגובות מתאימות לעניין,כמו שחובב ציון התכוון לענות.מדוע אתה בולם תגובה ?

yulevi

New member
שאלות

נכון ששאלת על עץ אבל לא היו תשובות של חברים כי כנראה שהחברים לא התנסו במה ששאלת, לכן חשבתי שבפורום אחר תקבל תשובות מבעלי נסיון בתחום,לא היתה כוונה לבלום אלא לתת לך כוון שתוכל להעזר באנשים המתאימים,לידיעתך רוב החברים מכירים באופן אישי ויודעים מה כל אחד יכול לתרום , ובתחום ששאלת הניסיון של רובנו מועט,כל כוונתי היתה לטובתך כדי שתקבל תשובות מקצועיות

gerbibik

New member
לגבי צביעת העץ

עץ זוהי תשתית שסופגת וחשוב לדעת גם מהו סוג העץ.. ניתן לעשות לעץ טיפול בחומר שנקרא "איזולציה". זהו חומר שמונע ספיגת מים ולחות ומעל צריך לבצע בצורה מקצועית התזה של מערכת לכות אקריליות או פוליאוריתניות.

למעלה