עץ למיני שרפרף לאק' קטן..

301018

New member
עץ למיני שרפרף לאק' קטן..

שלום מחפש עץ זול להכנת מיני שרפרף לאק' קטן.. כזה שאפשר לקנות חתוך עפ"י מידות ולי נשאר להרכיב ולצבוע. העץ מיועד למיני אק' (האק' לא יהיה כבד משקל של דלי עם מים +/-) לכן אשמח לעצה על עץ שנוח לצבוע עליו לכה וצבע ושיחזיק עם רטיבויות פה ושם. תודה!

zvika f

New member
מה את רוצה?

גברת יקרה מה הגודל של מיני שרפרף? מה זה אק' קטן?

301018

New member
אחדד את עצמי

אק' = אקווריום סורי על הקיצורים. יש לי נישה ברוחב 42 ס"מ שתחומה ב - 3 קירות (לא גבס) עכשיו עומקה הוא 30 ס"מ. וגובה מגיע עד למטר ו - 110 (ככה שאין בעיה מבחינת גובה יש לי משחק) האק' הוא ברוטו 35 ל'.... נטו פחות זה בטוח. המטרה היא לעשות מיני אק' בנישה. ואיני רוצה שישב על הרצפה אלא על שרפשרפון או שולחן קטן... איקאה לא נותנת לי פתרון ואיקאה אני לא קונה המוצרים שלהם בעץ לא שווים את הנסיעה והמאמץ.. פא אני מרוויחה סיפוק אישי (גם האק' הוא DIY) וגם משהו שמתאים לי בול לפי רצוני. אז המלצות לאיזה עץ? שוב רוב תודות רבותי.

כעת , תשובה מתאימה למקום ולמיקום

לוקחים שתי חתיכות עף אורן 5*10 או 5*5 ס"מ מחברים אותם בנישה לקירות הרוחביים עליהם מניחים לוח סנדביץ תואם מחברים אותו עם ברגים , עליו כמובן קל קר ועליו האקווריום , מכאן ניתן לקבוע איזה גובה שרוצים , ההוצאה נמוכה והכי חשוב , ניתן לנקות מתחת לאקווריום בקלות

milch

New member
שרפרף

הכי יתאים לך עץ אורן. כיוון שאני לא מצליח לתאם בין ליטרים לסנטימטרים, יהיה עליך לקבוע את המידות באופן עצמוני. אני מצרף תמונה, יתכן שהצורה מורכבת מדי, אפשר לפשט לטעמך.

301018

New member
תודות לכולם!!

אני חשבתי ללכת על כיוון של שרפרף בצורת ח בהתאם לנישה (יש פה פאנלים) ואיני רוצה לקבעה לקיר. פחות קריטי העיצוב כיוון שהוא שהשרפרף הוא בעצם סוג של סטנד. אזי העץ המועדף והזול ביותר למלאכה הוא? קחו בחשבון שאני רוצה לצבוע אותו בשחור על כן אני צריכה לשייף ולכה? או מספיק לכה וצבע?

yulevi

New member
אפשרויות

עץ מלא וזמין הוא אורן מהוקצע, בדרך כלל מלטשים קלות וצובעים

301018

New member
אחלה! תודה רבה רבה! ושאלה כספית...

ידוע במקרה כמה עולה 1 מ"ר? וכמה בערך לחתוך לפי מידה?

yulevi

New member
מחיר למ"ק

כאלפיים שח,הלוחות המוכנים במידות של 244\122 סמ,או לחלופין להשתמש בקורות ולהדביק,ממליץ לפנות למחסן עצים באזור מגוריך ולברר מה מחזיקים במלאי ובהתאם לזה תבצעי

למעלה