עצבים וצחוקקקקקקקקק

עצבים וצחוקקקקקקקקק

אני יוצאת מהעבודה, ממהרת נורא, והשלט של האוטו לא עובד. לאחרונה זה קרה כמה פעמים, אז אני מיומנת: כמה מכות למפתח, התרחקות, התקרבות, עוד פעם, לחיצה על הנעילה והפתיחה לסרוגין, בעיטה בצמיגים (זה בשביל העצבים) ו - כלום! מנסה ידנית - שום דבר. "יש לאוטו הזה טכנולוגיה מתקדמת", אני חושבת לעצמי - "כשנועלים עם השלט - שום דבר לא עובד יותר". 10 דקות חולפות. אני על טורים גבוהים. חוזרת למשרד - מישהו מהטכנאים יעזור כבר. בכל זאת - בנים. שניים מהם מפרקים את השלט, מחליפים סוללה, אומרים "דווקא הסוללה בסדר", ואני מסבירה - "אני יודעת. אבל זה קרה כבר כמה פעמים. וחוצמזה זה טכנולוגיה נעילה מתקדמת. מיגון אקסטרה. גרמנים וכל זה". מוציאה מהם הבטחה שהם בהאזנה למקרה שלא יעזור, ויורדת שוב. מנסה את כל הנסיונות ממקודם. כלום. נאדה! עוד 10 דקות חולפות. עכשיו גם הצמיגים בסכנה, גם הפח. מתקשרת למשרד. חברה עונה. מבקשת ממנה לשלוח מישהו לעזור לי, בזמן שאני אתקשר לביטוח, לגרר, לבטל פגישה וכו. היא שואלת "אוקיי, איפה את חונה?" אני: "ברגיל, ליד האוטו שלך". אופסססססססססססססססס. "אל תגלי! כלום! לאפאחד! זהו! ביי". בקיצור - חניתי הרחק משם, זה לא האוטו שלי, אפילו לא אותו מודל והצבע רק דומה - כהה ומלולך. הדבר היחיד שהיה דומה ממש (חיפשתי איך קרה וכו) היה הריפוד בתוך האוטו וגם הדיבורית. אחר כך נחנקתי מצחוק עד הבית.

GALI02

New member
גדול פרח ../images/Emo6.gif

פרח, הרגת אותי מצחוק עכשיו. חחחחחחחחחחחחחח (וכולם קוראים לי מעופפת)
נ.ב אני מקווה שזו חברה טובה...

חחחח איציק וגלי../images/Emo6.gif

גלי - אצלך עדיין קוראים לזה מעופפת. אצלי, כבר - "אלצהיימר נעורים". איציק - כבר כל העולם יודע.

קסנדרה*

New member
נו טוב אז איך אפשר להשאיר אותך לבד?

(שנת 1981) שעת לילה, יום חורף וגשם זלעפות, יצאתי מפגישה סוערת של עיריית קרית ביאליק (אז חברת מועצת עיר), ניגשת לאוטו (חיפושית לבנה) ומכניסה את המפתח לידית והמפתח מסרב לפתוח את האוטו, עושה עוד כמה נסיונות, כלום. קוראת לכמה חברים, אפילו לאלה מהימין שביניהם, גם הם לא הצליחו, בעלי בבית שומר על הבנות הקטנות ולא יכול לבוא לעזור, אז אני שוב מנסה ואופס המפתח נשבר בתוך הידית. מישהו עושה טובה ומקפיץ אותי הבייתה. בעלי נוסע למקום, וכשהוא מגיע, יש התקהלות סביב איזו חיפושית שמפתח שבור "תקוע" בידית ולא ברור איך זה קרה, בעלי נכנס לאוטו שלנו שחנה ממול, התניע והגיע הבייתה - עכשיו כבר היה ברור מה קרה. הסוד הזה נשאר איתי עד היום, כי לו ידעו כולם באותם ימים שזו אני ששברתי לה את המפתח ברכב, כנראה שהיו שוברים לי גם משהו..... ממש לא נעים. פרח את לא היחידה

ענקקקקק../images/Emo6.gif

חחחח ידעתי שאני לא לבד. העניין שזה היה אפילו מודל אחר. יפני משהו. וגם לא בדיוק אותו הצבע. אבל אחלה סיפור שלך. נקרעעעעעעעתי.

קסנדרה*

New member
אבל לפני החיפושית היו אופניים

בימים בהם לא הייתה חיפושית היו לי אופניים עם שקיים (שני שקים) פטנט קיבוצי מוצלח בו מובילים את הכביסה מהמכבסה ועוד. כבכל בוקר אני מסיעה את בתי לפעוטון בעיר כמובן (כבר עזבתי את הקיבוץ), ממשיכה לסופר-מרקט, קושרת את האופניים בחוץ, במתקן המיועד לכך, ועורכת קניות. כשאני מסיימת אני יוצאת החוצה ומתחילה לצעוד אל ביתי שאינו קרוב, וכל הדרך מקטרת על היותי אשה וכמה החיים לא קלים כי השקיות כבדות והניילון "קורע" לי את העור בכפות הידיים. הגעתי הבייתה, אחרי מנוחה קצרה וכוס קפה, נרגעו הקיטורים. למחרת בבוקר אני יורדת כהרגלי עם בתי הקטנה, פותחת את המחסן ומצהירה בכאב גדול "נגנבו האופניים" לא הבנתי איך כי המחסן לא נפרץ, אבל עובדה הם אינם עוד. בתי ואני צעדנו לגן, מאוכזבות אבל צועדות. וכשאני חוזרת הבייתה ומספרת לאמא שלי בטלפון, שנגנבו לי האופניים ואלו הרגליים שלי, היא שואלת אותי בקור רוח. "איפה היית אתמול ????"
משם כבר אין צורך להמשיך..... עד היום אני טוענת שאין כמו אמא שלי, היא ענקית, יודעת לזהות את החייזרים גם מיבשות אחרות

GALI02

New member
אני ואמא שלי חיפשנו את האוטו במשך

חצי שעה, ובסוף נזכרנו שבכלל חנינו בחניון אחר... ויש לי עוד בערך מליון סיפורים כאלו, כמו הפעם שהתעוררתי בבוקר, התלבשתי, אחרי שיום לפני כן עשיתי מבחנים מסביב לשעון( פסיכומטרי) ואז, על האוטובוס, התברר לי שהתבלבלתי בתאריך והמבחן הוא רק מחר...

קסנדרה*

New member
ולמי קרה שקם, התלבש ונסע לעבודה ב..

ביום שבת !!!!!!! וכל הדרך התפלא למה הכבישים ריקים ???? (לבושתי הגדולה, לי זה קרה)

GALI02

New member
אוקי, ניצחת. חחח

אני חושבת שהשירשור הזה יהיה ארוךךךך

kittiara

New member
ואני נעלתי את האוטו עם המפתח בפנים.

ועוד בחוף הים! התייבשתי שם עד שאבא שלי בא וחילץ אותי...

Doctor q

New member
את לא לבד

גם לי קרה משהו דומה!!! ביקשתי מחבר את הרכב לכמה דקות , נכנסתי לרכב (על פי התיאור שלו) ניסיתי להתניע ולא הצלחתי...התקשרתי אליו וניסיתי שוב...כעבור חצי שעה התייאשתי שמתי מוזיקה בפול ווליום וחיכיתי לו... מיותר לציין שהוא לא האמין למראה עיניו... מזל שלא הזמינו שוטר מה הייתי אומר לו?

למעלה