עצבים עצבים עצבים

Zoharrr

New member
עצבים עצבים עצבים

נפגשתי איתו. עם רם. פגישה ספונטנית לחלוטין, הוא היה בת"א ומשם זה רק רכבת אז הוא התקשר ובא. ישבנו בבית קפה בבית שמש ודיברנו,אח"כ ישבנו על הדשא בפארק ודיברנו. אחרי מספיק זמן ושיחת נפש ארוכה הגיעה הנשיקה המיוחלת. הוא נוגע בי בידיוק כמו שאני רוצה שיגעו בי. יש לו את השיער הנכון, העיניים הנכונות, ואת הקול הנכון. הוא פיספס את הרכבת האחרונה שלו אז נשארנו ביחד בחוץ עד הרכבת הראשונה שלו שהיתה ב 5:30. לא הגענו רחוק מידי, אני אוהבת להשאיר טעם של עוד. היה נהדר הוא אמר לי שהוא אוהב אותי. הוא התכוון לכל מילה וגמני. נפרדנו בנשיקה ונתראה ב___ בהופעה" אתמול דיברנו בערב, הוא אמר שהוא קצת מבולבל, שאלתי אם הוא משתפן והוא אמר שלא הוא רק צריך לחשוב קצת. הוא שלח לי מסר לתיבה האישית היום ב 5:00 לפנות בוקר, אמר שהוא לא חושב שזה יעבוד,בגלל מיליון סיבות שאחת מהן היא מרחק. הוא גר בחיפה ואני באזור בית שמש,רכבת של שעתיים. בלי כל קשר לרם,כי זה ממש לא הולך להיגמר פה,סבלתי מספיק מאנשים שעשו החלטות פזיזות מידי ואני הולכת לבקש ממנו שיחשוב על זה שוב, האתם מאמינים שקשר שמתנהל מרחוק,שאומר פגישה פעם בשבוע/שבועיים לא יעבוד? רם קישקש משהו על זה שהחברה הקודמת שלו גרה רחוק ולא היתה שם כשהוא היה צריך,אני חושבת שזה תלוי בבנאדם,אני אחת שלא משנה מתי ולמה מתקשרים אליי ולמה מבקשים ממני ומה יש לי לעשות מחר אם צריכים אותי,אני אגיע. בלי לדפוק חשבון,כי זה אנשים שחשובים לי ואין יותר חשוב מזה בעיניי... ובכלל,אם קשר לא עובד אני חושבת שזה תלוי באנשים שנמצאים בתוכו ובגלל המון פקטורים שמרחק(כל עוד יש לאחד מהשניים אוטו או תחבורה ציבורית בסביבה) הוא לא פקטור בו. אם יש אהבה ואין שום בעיה חוץ ממרחק וזה עדיין לא עובד כנראה ששני הצדדים לא רצו מספיק.

זה תלוי..

אם הבנאדם עובד לדוגמא כל יום מהבוקר עד הערב.. או שהוא חייל או סטודנט.. הוא יכול לגור לידך ולשרת בצבא ביחידה ואז תראי אותו פעם בחודשיים למרות שהוא גר קומה מתחתייך.. זה גם תלוי קצת באופי.. בכל זאת זה חתיכת מרחק.. אבל בעיקרון זה תלוי.. וגם באופי כי לא לכולם יש חשק כל הזמן לתדלק מערכת יחסים ממרחק כזה..

כתבת יפה ומצטערת לשמוע

שסיפור כל כך יפה נגמר בצורה כל כך מיותרת. אני במקומך גם הייתי מתנהגצת כך וחושבת לתת לו להחליט שוב, אבל הוא מהסוג הפחדן. זו רכבת, זה לא אוטובוסים (אני מעדיפה רכבת) והייתי נוסעת באותה רכבת מכפר סבא, זה מרחק יותר קרוב אבל אותו זמן, במשך שעה שלמה, מעולם זה לא היה נראה רחוק. הוא פחדן ומגיע לך יותר, אני מקווה שאת ידועת את זה. אני רואה שאת אחת שתעשה הכל למען האהובים עליה ולצערינו הרב לא כולם כמוך. אבל יש כאלה שכמוך ויתנו לך את מה שמגיע לך אם הוא יתחרט....אולי עוד תהיי בשבילו ותסלחי, כי הוא לא פשע כל כך אבל הוא טעה וההפסד שלו כי עושה רושם שאת בחורה חמה ואוהבת והוא פספס לב טוב שהיה סולח לו על שטות כזו. אני גם במסרים אם בא לך:)

Cobe Anan

New member
צודקת.

מרחק זה לא פקטור. אבל אולי הוא באמת מפחד? אולי הוא באמת מאמין שיהיה לו קשה כשאת רחוקה? תראי, זה קל לעזוב את הכל ולבוא אם קרה משהו נוראי והוא צריך אותך עכשיו. אבל אם לא קרה כלום, והוא פשוט צריך שתהיי קצת קרובה אלייך, כי קצת קשה לו? תאמיני לי, אני מכיר את ההרגשה הזאת, וזה בכלל לא קל בהתחלה של קשר, וגם לא כל כך קל בהמשך. אז מסתדרים, אבל אם זה הרס לו קשר קודם, יש מצב שהוא מאד יפחד להיכנס לזה שוב וזה מובן. לא נכון, אבל מובן.

אני יכולה לומר לך בוודאות

שאם אני אוהבת או אם מישהו יקר לי או שניהם... אני לא אחשוב פעמיים לא משנה מה. שווה לחכות ושווה לצפות אם זה הדבר האמיתי זה שווה הכל. הוא פחדן. או שהוא אל אוהב מספיק או שהוא חושב עם הראש ולא הרגש אני לא חשובת ששוהר היא אחת כזו אני לא

Zoharrr

New member
אני באמת לא אחת כזאת

והוא פשוט חושב עם הראש ולא עעם הרגש. דיברנו עכשיו בערך שעתיים על כל מה שקרה ועל כל מה שהרגשנו ושאנחנו מרגישים. הדבר היחיד שאני מרגישה והוא לא זה תקווה. אני מאמינה בנו,ובזה שזה יעבוד והוא פשוט מאוד לא. הוא נכנס לזה מעכשיו עם מחשבה של,זה לא יעבוד. ואם מחליטים משהו מראש ככה זה באמת יוצא...תחליט שיהיה חרא אז יהיה חרא. אני עוד שואלת אם הוא באמת התכוון כשהוא אמר שהוא אוהב אותי,והוא אומר שכן. אני שואלת אם הוא עדיין אוהב אותי והוא אומר שכן. אני שואלת מה יקרה אם אני אגיע להופעה ההיא והוא אומר לי שכן,שלא יכאב לו כי הוא טיפה אפתי(ככה כותבים?)בקטע של כאב,צריך לעשות משהו ממש רע כדי להכאיב לו. ואתם יודעים מה הכי רע? שאני לא יכולה לשנוא אותו משהו, כי הוא באמת באמת מדהים. נמאס לי.

Cobe Anan

New member
אולי הוא דווקא באמת חושב עם הרגש?

רק שבמקום האהבה, מה שהוא מרגיש זה פחד, כי הוא כבר נפגע פעם בקשר כזה, או שגרוע מזה- מישהי פגעה או בעבר, ועכשיו הוא מחפש תירוצים כדי לא להיקשר או להיפתח.. אז באמת אל תכעסי עליו, כי נראה לי שדווקא יותר קל לפגוע בו ממה שהוא טוען, ודווקא לכן הוא זקוק לך יותר. ואגב קשר מרחוק.. קובי- אילת; דקלה-אריאל. מה תגידו על זה? זה עובד. לפעמים באמת קשה שחסר חיבוק, אבל זה עובד. תראי בזה חיזוק לתקווה שלך:) זהו.

Zoharrr

New member
לא כועסת עליו

מה שהוא עשה רק גרם לי לאהוב אותו יותר. אני לא יודעת לגביי מה שהוא מרגיש,אני יודעת שהוא מחפש קשר רציני אבל גם קשר נוח. הוא חכם, הוא חתך עכשיו כדי לא להכאיב לי אח"כ. אם הוא צריך אותי? אני יודעת להתעלם מהרגשות שלי או להעביר אותם מהר,כמו שאני מתאהבת בקלות,אני שוכחת בקלות. ואני יודעת להיות חברה טובה והוא יודע שהוא יכול להתקשר באמצע הלילה אם הוא רק צריך ושעדיין,גם אם נהיה רק ידים אני אגיע מסוף העולם עד אליו בשביל החיבוק. אני תמיד אהיה כאן בשבילו, רק שאני רוצה להיות שם איתו בשבילו, ולא כאן. וזה לא יקרה, זה אבוד. הלוואי שהוא יתעשת ויבין שמה שהוא שם על כף המאזניים שגוי, אבל אני בספק לגביי זה, הוא עקשן כמו שור וחושב שהוא יודע הכל. הלוואי והלוואי, אהבה היא פשוט מאוד עינוי מתוק. גל של תקוות ותשוקות בים של אכזבות. רק שהוא לא רואה את זה.

Black Star

New member
זוהר ../images/Emo13.gif

אני בדר"כ לא כותבת פה, (פעם הייתי כותבת יותר), אבל עוקבת באופן קבוע. עכשיו הרגשתי צורך להגיב לך, כי אני נמצאת בקשר מאוד דומה. מרחק של שעתיים, שהוא הגורם היחיד שיכול להרחיק בינינו. למזלי, אחרי כמה חודשים די מעיקים בהם אני הייתי בדיוק כמוך והאמנתי שיש תקווה, והוא סירב לראות את זה והמשיך לחשוב עם השכל ולא עם הרגש והסביר לי שזה פשוט לא יכול לעבוד, הוא בסופו של דבר הבין. ואז הוא אמר לי בדיוק את העניין הזה, שעד עכשיו השכל השפיע אבל הוא כבר לא יכול להתכחש לרגש. ומאז אנחנו יחד. ונכון, זה נורא קשה ומבאס לא להיות יחד יותר פעמים ויותר זמן, אבל אנחנו עושים מאמצים, כמה שאפשר, כי הקשר הזה מספיק חשוב לנו. ואני יודעת שאם אני הייתי מוותרת על זה כשהוא חשב במשך כל התקופה הזו שאי אפשר, לא היינו מגיעים להיות בסופו של דבר יחד. אבל עצם זה שלא ויתרתי והרגשתי בתוך תוכי שזה כן יכול לעבוד, עזר גם לו להבין שהוא כן רוצה את זה ושהקשר הזה כן מסוגל להתממש. שוב - זה לא קל. אבל המרחק זה גורם שאיך שתתייחסו אליו, ככה הוא ישפיע על מערכת היחסים. אם את והוא תראו את המרחק כמכשול שאי אפשר להתגבר עליו הוא באמת ישפיע בצורה קיצונית. אבל אם הכל כ"כ מושלם ביניכם ויש שם כזה דבר יפה שיכול לצמוח, אל תתנו למרחק להשפיע עד כדי כך. סה"כ גורם קצת מפריע. יש המון גורמים מפריעים למערכות יחסים שאפשר להתגבר עליהם... אין סיבה שמרחק גיאוגרפי יהיה שונה מהם. בהצלחה
יעלי.

Zoharrr

New member
תודה:)

אבל הוא הבהיר לי שאני נלחמת נגד תחנות רוח... אבוד לי ואני צריכה לוותר. ואני מוותרת... ולוקחת הפסקה מעיניין הגברים. והפעם שאפחד לא יקשיקש לי שאולי וודקא בזמן שאני לוקחת הפסקה יעבור אביר חלומותיי ואני אפספס את זה כי החלטתי על הפסקה מגברים,כי זה מה שקרה עם רם,כולם אמרו לי שאני עיוורת וטיפשה ועקשנית שאני לא לוקחת את זה הלאה ועכשיו שוב יצאתי פגועה. i had enough אני לוקחת הפסקה מזה,היחיד שיכול להגיע אליי שוב ז רם,אם הוא יבוא ויאמר לי שהוא טעה ורוצה לנסות אז בכיף,אבל לא אפחד אחר. לא מחכה לו,פשוט הוא היחיד שיש לו סיכוי איתי.

נועם m

New member
הפסקה היא דווקא טובה לפעמים...

אולי את צריכה זמן להחלים ולשכוח... ובקשר לאביר החלומות הזה שכולם מדברים עליו- ההפסקה כבר תפסק מעצמה כשהוא יגיע... (למרות שאני לא מאמינה באבירים...)

pain is MY love

New member
עכשיו סתם שאלה..

אהבה. רגש כל כך חזק. איך אחרי בקושי פגישה אחת הוא כבר החליט שהוא אוהב אותך? אני לא חלילה מזלזלת, אבל זה נראה לי מוזר.

Zoharrr

New member
זה לא ככה...

זה פגישה אחת וכמעט חודש של שיחות טלפון בלתי פוסקות ומיילים ושעות של שיחות במסנג'ר והוא ואני נמצאים בפורום שאני דיי פורקת בו הכל... הוא מכיר אותי טוב, הוא בהחלט יכול לאהוב אותי.

Zoharrr

New member
עידכוווווווווווווווווווווווווווןןןן

אתמול בערב דיברנו לכמה דקות באייסי,הוא אמר שהוא לא מרגיש טוב,שאני חסרה לו,ושהוא הבין שהוא צריך לעשות חושבים גם לגביי עצמו, ואמר שנדבר בערב. ב 12 בלילה שלחתי לו הודעה: "sometimes only one person is missing and the whole world seem depopulated" אחרי 10 דקות הוא שלח הודעה וביקש שאי אתחבר. התחברתי,הוא אמר שיש לו הרבה מה להגיד ושהוא יקבל כל תגובה מצידי. חשבתי שהוא יגיד משהו ממש רע. ואז הוא אמר שאחרי ששלחתי את ההודעה ההיא הוא יצא לבחוץ,ולמרותהשהוא גר ברחוב הומה אדם הכל היה ריק.הדבר היחיד שהוא הצליח לשמוע היה ציפצוף של הרמזור הקרוב,שנמצא לי דתחנת אוטובוס שמוביל לרכבת שמובילה אליי. הוא אמר שלא מעניין אותו,מחר(היום)הוא בא. למרות המבחן סימסטר שלו ולמרות המבחן שיש לי מחר,הוא בא כדי להתחיל מחדש. הוא בא הפעם עם תקווה שזה יעבוד למרות הכל. הוא בא היום, היה נהדר,מביך,מצחיק וכיף. כשנכנסנו למסעדה הבעלים שמכיר אותי שאל אם אנחנו ביחד,אני גימגמתי ורם ענה שכן... כשהוא הלך הוא אמר שהפעם אין חרטות והוא לא מבולבל,הוא רוצה אותי ואנחנו הולכים על זה ובגדול. לוקחים הכל לאט, צעד אחרי צעד,זה מוזר לי כל כך... הוא מכבד אותי יותר ממה שאני מכבדת את עצמי,הכל איטי ורומנטי ולקוח מאיזה סרט רומנטי סוג ג'... אנחנו ביחד. אני קצת המומה אבל טוב לי. לשם שינוי הכל הלך כפי שרציתי... wish me luck!

חיפה-בית שמש זה לא רחוק

תאמיני לי שיש רחוק יותר מזה ומסתדרים מצוין. הכל שאלה של רצון!

Zoharrr

New member
ואחרי שבוע...

הוא חזר לקשר עם האקסית... נגמר:) עוד מישהו רוצה לעזוב אותי בשביל האקסית שלו? בואו נפתח מועדון "האנשים שבועטים בזוהר לאלפי עזאזל"

למעלה