עצבים!!!

JumpInTheFire

New member
עצבים!!! ../images/Emo46.gif

מסע לפולין ב1600$?!?!?!?!?!?!?!?! אני ממש לא רואה איך אני מבקשת את זה מההורים שלי.... ב"ה המשפחה שלי אמידה והכל סבבה, אבל 1600$?! זה ממש מוגזם! אני לא יכולה לבקש אתה כי זה פשוט מוגזם, בלי קשר למצב הכלכלי כבר זה עדיין לא סגור שהמחיר יעלה, אבל אני לא מבינה בכלל מה האנשים שנוגעים בדבר חושבים לעצמם, ועוד במצב הכלכלי הלא- מזהיר שיש היום? וזה לא הכל.. יש עוד קשיים... יש סיכוי בכלל שלא נצא השנה למסע (אני בי"א), בגלל שעדיין אין מכרז ובגלל השביתה, וגם המשלחת צריכה להיות לפחות עם 40 אנשים, וגם ככה אין הרבה שרצו לצאת אצלנו כשהמחיר עמד על 1200$, אז עכשיו?
אני מחכה למסע הזה כבר המון זמן.. אוף, בא לי לבכות :S

Double U

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo4.gif

שמעתי על זה והזדעזעתי. ועוד מה הסיבה שהועלה המחיר? מנות כשרות! אני לא מזלזל חס וחלילה בשומרי הכשרות, אבל מה עם כאלה שלא שומרי כשרות? עכשיו באמת שאני אשקול יציאה למסע. אם עד עכשיו זה עוד היה במצב "נוסע לא משנה מה", עכשיו זה כבר "נראה".

JumpInTheFire

New member
../images/Emo31.gif

אני בבית ספר דתי וגם ככה היה אמור להיות לנו אוכל כשר. התקשורת חייבת לנפח כל דבר...

מנות כשרות זה לא יקר יותר.../images/Emo128.gif

הם יקרות יותר, אבל לא ב400% יותר לכל אחד, אולי אולי אולי ב20%, וגם זה-ממש לכל היותר. ולדעתי אם רוצים לצמצם במשהו, זה הדבר האחרון שצריך לצמצם בו(גם בגלל העליה הקטנטונת במחיר). אחרי הכל, ידוע שאוכל כשר יותר בריא, ולמה לא לתת לכולם את האפשרות לאכול? יש לא מעט חילוניים שמקפידים על הכשר.

maiky17

New member
../images/Emo182.gifכן, אבל...

לי, בתור מישהי שלא שומרת כשרות, זה לא משנה אם לאכול כשר או לא. הרי אני לא יאכל אוכל לא כשר ליד כולם. מה שכן, אני לא מבינה - המחיר הועלה בגלל המנות הכשרות. בסדר, הגיוני. אבל מ-1200$ ל-1600$??? ארבע מאות דולר???????? אני אסע בכל מקרה, כי סבתא שלי החליטה כבר מזמן שהיא מממנת לי את הנסיעה. אבל אני אהיה די בודדה.

JumpInTheFire

New member
כנ"ל

אני אסע בכל מקרה, כי מאד ומתמיד (או יותר נכון, בשנים האחרונות כשהנושא עלה על הפרק) זה היה לי די ברור שאסע וההורים שלי יודעים את זה, אבל בהחלט אהיה בודדה. לא לגמריי, כי יש לי קשרים טובים עם בנות מהכיתה, אבל לא החברות הטובות שאיתן אני רוצה לעבור את המסע :/ והעליה במחיר היא לא בגלל האוכל הכשר, נקודה. אני לומדת בבית ספר דתי (אז כמובן שהמשלחות לקחו אוכל כשר) ומעולם המחיר של המסע לא היה כזה

galoosh33

New member
אז אולי תשאלי בהנהלה למה העלו את המחיר?

אני גם בי"א ואפילו לא התחילו לדבר איתנו על זה =\

למעלה