עצבים

מיטללל

New member
עצבים

אני מעוצבנת המון.
יש מישהו ביחידה שלי שאנחנו דיי קרובים... היום הוא עשה קטע מגעיל לחברה שלי ואני נסחפתי בתגובה שלי ועכשיו אני לא יודעת. נסחפתי בכלל בתגובה שלי? עליי להתנצל? הסיפור הוא כזה- המש"קית השניה במשרד שלי לא נראית ממש טוב. היא שמנה ממש. הוא נכנס למשרד שלנו עם עוד 2 אנשים, מתי שהמש"קית לא הייתה, ושלושתם התחילו לצחוק על תמונה שלה שהיא שמה על השולחן והתחילו לחקות אותה ואת הדיבור שלה (יש לה בעיה גם או האות ש' והאות צ') העניין הוא שהיא ילדה נשמה. רק בזכותה, נדמה לי, שרדתי את הזמן האחרון... וזה ממש הרגיז אותי.. זה גרם לכך שהתנפלתי עליהם, אמרתי להם לצאת מהמשרד (כי זו לא פעם ראשונה) ולו ספציפית אמרתי שאני לא רוצה שהוא ידבר איתי. לא נדמה לי שהוא קלט למה. אבל גם הוא התעצבן.. הבעיה היא.. אני לא יודעת אם הייתי צריכה להתערב? זה גרם לכך שאני קצת אסתכסך עם שלושתם.. מצד שני זה היה באמת מגעיל מצידם וממש עצבן אותי. לדבר איתם זה לא עוזר. הכי משגע אותי שחשבתי שהשטויות האלו נגמרו איפשהו בכיתה ג' או מקסימום ז'...

לא להתנצל.......!!!!!!!!!!!!!!

אם יצא לך תשבי תדברי איתו תסבירי לו למה התפרצת עליו ככה.... שהוא יבין מאיפה כל זה נבע.... אבל אל תתנצלי כי את סך הכל עשית מה שחברה טובה עושה כשהיא לא מסוגלת לשמוע איך מדברים ככה על חברה שלה... קיצר אם הוא מספיק בוגר הוא כבר ימצא דרך לשבת ולדבר איתך ואם הוא לא ימצא אז על הזין שלך... סתם ילד מגודל... קיצר קחי את זה בקלות זה לא כזה נורא שתבזבזי על זה מחשבות ועוד לחשוב שאת חושבת שאת לא היית בסדר..... את היית הכי בסדר שבעולם.....!!!!!!!!

נ ו ל י 1

New member
עשית את הדבר המתבקש...

ואין לך על מה להתנצל, הם אלו שצריכים להתנצל! גם אני הייתי רוצה שחברה שלי תעשה את מה שאת עשית אם היא הייתה במצב כזה! ילדים קטנים שלא התבגרו...

מיטללל

New member
מממ

העניין הוא כזה: 1. ילדים קטנים הם לא. (הם בכלל בקבע) זה לא כזה עקרוני. אבל היה לי יותר קל לקבל התנהגות כזו מילדים טיפשים בני 18 שלא התגברו. 2. אחד מהם באמת חשוב לי... ואתמול ממש ממש ממש התנפלתי עליו. אני יודעת שהתנהגתי בדרך הנכונה. אבל בכל זאת.. מעצבן אותי שהשבוע נגמר ככה
3. גם העובדה שהתנפלתי על כולם בלי להסביר מה מו מי.. הוציאה אותי ממש גרוע. 3. לדבר איתו על זה לא יעזור כי כבר ניסיתי..

אז.......

תשימי עליו זין.................. ואם את חשובה לו כמו שהוא חשוב לך........ הוא ימצא דרך וזמן ומקום לדבר איתך ושם כבר תהיה לך הזדמנות להסביר לו מה בדיוק התפרץ אצלך אותו יום....

seeyou

New member
תשימי עליו זין-../images/Emo12.gif

שלושה אבות "מודרניים": אמריקאי, רוסי, ישראלי מדברים. האמריקאי: "אתמול יצא לי לנקות בחדרה של בתי בת השש עשרה ולתדהמתי מצאתי באחת המגירות חפיסת סיגריות. אתם קולטים? לא ידעתי שבתי מעשנת!" הרוסי: "זה עוד שום דבר. אתמול מצאתי בקבוק וודקה בחדרה של בתי שגם היא בת השש עשרה. אתם קולטים? לא ידעתי שבתי שתיינית!" הישראלי : "מה שקרה לכם זה כסף קטן. לי קרה אתמול דבר בלתי מוסבר. אני מצאתי בחדרה של בתי חבילת קונדומים! מה זה אומר שלבתי יש זין?"

seeyou

New member
מילה שיוצאת לא ניתן להחזירה!../images/Emo22.gif

זה שיעור טוב לכול החיים! דבר ראשון לא צריכה להתערב בדברים שלא שייכים לך דבר שני לא לדבר איתם על זה ולא להסביר את עצמך....את חייבת לשחק אותה מנקודה של כוח וביטחון בצדיקתך. חולשה לא מכבדים. יוסי

למעלה