עצבנו אותי היום..מאוד

עצבנו אותי היום..מאוד ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

למרות שאני יודעת שאסור לי לכעוס, אני כל כך כועסת. יש לי ביטוח, שבין היתר מכסה "פריצת מחלות קשות" סרטן, איידס וכליות. פיצוי של 10,000 $ לא סתם. מי כמוכם יודע איזה הוצאות ענקיות יש סביב למחלה, בעיקר המוניות הלוקחות אותי כל יום מעמק הירדן לבית חולים רמב"ם ותרופות וכל מה שמסביב, אתה בודאי יודעים כמוני. אני אומנם חיה בקבוץ, אבל זה קיבוץ בהפרטה מלאה כך שמכל הבחינות זה כמו לגור בתל אביב או חיפה, איש איש לפרנסתו. היום הודיעו לי מהבטוח, שהסרטן שלי לא מכוסה בבטוח ושזה כתוב בפוליסה. מיותר לציין שהסוכן לא אמר לי דבר וגם לא עם מילוי טפסי התביעה. אני כל כך כועסת, איך לא ידעתי לבחור את הסרטן הנכון...הא? שיא הציניות? מי הם בכלל שיחליטו שסרטן זה שוה יותר או פחות מסרטן אחר. חצופים. אני ארגיע את עצמי כי אני יודעת שזה לא הדבר החשוב ביותר עכשיו ואני גם יודעת שאין לי כוח רזרבי להפנות לקרב על חברת הבטוח. חצופים כאלה, איזה ראש סדיסטי בכלל יכול להמציא מין בטוח כזה שסרטן זה מבוטח וסרטן אחר לא מבוטח....ממש אכזרי...... איילת האביב

אז תכעסי!!!!!

את צודקת לכעוס בעניין הזה. משלמת ממיטב כספך ופתאום מתברר שהכל לשווא. וכאילו אומרת - בשביל מה נתתי להם? הייתי חוסכת בבנק ועכשיו היה לי לשלם בעבור המוניות וכל שאר ההוצאות. אז כן - תני לכעס לצאת. ועכשיו, אחרי שנתת לכעס לצאת קצת, ויש קצת יותר מקום לחשוב בבהירות מה עושים הלאה - קודם כל לדאוג לעכשיו, בתור התחלה יש לך זכויות מביטוח לאומי להחזר מסוים בעבור המוניות למשל, ובאגודה למלחמה בסרטן יש עובדת סוציאלית שתסביר לך לגבי הזכויות שלך וגם יש חוברת שאת יכולה לקבל דרך הדואר המפרטת את כל הזכויות. את גם יכולה לפנות לעו"סית של המחלקה האונקולוגית בבי"ח בו את מטופלת. ולגבי חברת הביטוח שכל כך עיצבנה אותך - (ואני אשמע מאד צינית עכשיו אבל..) בפעם הבאה שאת הולכת לטיפול קחי איתך את כל החומר שיש לך שקשור לביטוח, ובזמן שאת מחכה שיגיעו התוצאות של הספירה או בין שקית לשקית, פשוט תקראי את כל האותיות הקטנות ואולי תגלי שם משהו בין השורות וכל האותיות הקטנות. שיהיה לך בהצלחה ותרגישי טוב גלי

ישפה

New member
בהחלט טוב להתמודד עם הכעס

בייחוד למי שחולה בסרטן ... לעיתים צריך ללמוד איך להתמודד עם הרגשות הכי קשים שלנו.. לא להדחיק ולא להתעלם אלא באמת לכעוס ולבטא את הכעס. בשום פנים ואופן לא לתת לא להצטבר בתוכך כי את צריכה את כל הכח שלך להחלמה. ולא לתת לכעס להצטבר בתוכך ולתפוס מקום

סאאאמק כל חברות וסוכני הביטוח

תמיד הם מוציאים, את הנספחים הללו עם המילים הקטנות שאף פעם אין כח לקרוא אותן אבל תמיד מתחבאות בהן הפתעות תאמיני לי שלא חשוב באיזה סוג מחלה חלית יש שם במילים הקטנות התחמקות מכל תשלום בדרך זו או אחרת זה קרה לי לא פעם אבל מה לעזאזל הכסף העיקר הבריאות ומה שיביא אותו זה הרבה שימחה, אהבה, תקווה ושלווה ד"א כאשר חליתי לא הייתי מכוסה בשום ביטוח חיים זה קרה במקרה, צרוף נסיבות וזה נתן לי הרבה כח רצון לחיות........

למעלה