עצבנית. מה נסגר עם המין הגברי?!

עצבנית. מה נסגר עם המין הגברי?!

יצאנו אני וחברה... הגיעו שניים התיישבו איתנו. בהתחלה הגיע אחד התחיל עם חברה שלי.. ואני הכי מפרגנת בעולם, כאילו וואלה סבבה שיהיה להם בכיף... נתעלם מהעובדה שכשהוא התחיל איתה הוא עמד עם הגב אלי... אחכ הוא אומר לי, סליחה שאני שואל את ערביה? אחכ הוא אומר תשני את הלוק, תראי איך את נראת... אחכ אחרי שעבר הרבה זמן ושכחתי מזה, והספקנו להתפצל וחברה שלי והוא יצאו החוצה ונשארתי עם החבר שלו, (בפנים היה קריוקי) הוא חוזר ואומר איך את מסכימה לעצמך לצאת ככה מהבית, עם החולצה ככה (ומצביע על השניצלים/צדדים), מילא היית בלי חולצה, אבל ככה?! נשארתי בפה פעור... עברו שעתיים מאז עזבנו שם וזה העדיין מהדהד לי בראש.

Maldini Girl

New member
OMG, ובצדק!!!!!

יואוו. זה מרתיח. נשבעת לך שאם לא את היית כותבת את זה, אלא מישהו/י בניק שאני לא מכירה הייתי בטוחה שממציאים את זה, אבל בגלל שאני מכירה אותך מפה ומאד פורומים, אני מאמינה. אני פשוט לא מאמינה שהוא אמר את זה, בעייני זה גובל בהטרדה מינית שלא לדבר על זה שזה פשוט גועל נפש. הוא פשוט עלוב נפש, אפס. אני רק מקווה שלא לקחת אותו קשה מידי.

האמת...

כן לקחתי קשה מידי לאותו ערב.. אני בנאדם דיי רגיש.. זה היה כל כך מעצבןןןן! כאילו, מישהו עשה לך משהו?! מישהו הפריע לך?! תתחיל עם חברה שלי ותרד ממני! נ.ב. רק לי נראה שיש מקום לחשוב שאולי חברה שלי לא הייתה צריכה לזרום איתו כל כך בגלל שהוא פגע בי?

The Blue Fairy

New member
אם היא שמעה את זה אז לדעתי היא

בהחלט לא הייתה צריכה לזרום איתו

Maldini Girl

New member
אני חושבת שחברה שלך הייתה צריכה להגיד לו

"יא חתיכת אפס, שלא תעיז לדבר אליה ככה" ולקום בהפגנתיות.

למעלה