עצבנית על עצמי רצח...

שרוני10

New member
עצבנית על עצמי רצח...../images/Emo46.gif

ממש בא לי לתת לי
. לפני הכל אני אציג את עצמי: קוראים לי שרון,ואני מכורה! מרוב שכל הזמן אני חושבת על הסידרה... אני שוכחת לראות אותה
. את העונות הקודמות הייתי רואה באדיקות,כולל שידורים חוזרים,כולל בשבתות,ולא מפספסת אף פעם...ואם במיקרה אני לא בבית, אני דואגת להקליט. אבל העונה הזאת...אפס לא ניכנסה לי למוח...ומתוך הפרקים ששודרו , יוצא לי לראות פרק כן פרק לא....אני שמה פתקים בכל הבית לא לשכוח, אבל תמיד נזכרת אחרי שהפרק נגמר....נמאס לי מעצמי!!! ילדתי לפני שנה וקצת, ואומרים שאחרי לידה המוח והזיכרון נדפקים קצת. אז, לא אכפת לי שידפק המוח....אבל לא על חשבון שבתות.... אז מה שרציתי לשאול את המומחים כאן: האם יש שידורים חוזרים מתי שהוא במשך השבוע? והאם אחרי שהסידרה תסתיים, ישודרו הפרקים שוב? והאם מישהו יכול לתת לי תקצירים של הפרקים האחרונים... תודה!

qt1

New member
היי שרון ../images/Emo24.gif לא קרה כלום../images/Emo13.gif

תעברי בדפים אחורה ותראי , יש המון הודעות של כותבים בפורום ,תקצירים של מה שהיה בפרק ,כל שבוע , אולי אני ארכז את כל ההודעות במהלך השבוע כך שמי שמפספס יוכל לקרוא ולהתעדכן. אחרי לידה המוח והזיכרון לא נדפקים , כל יום מתים לכולנו כמה תאים במוח , בלי שום קשר ללידה לגבי הזיכרון-זה לא נכון , עבדו עליך
את לא ראית את הפרק היום? כמה פרקים פספסת? בתקופה הקרובה אין שידורים חוזרים , יהיו שידורים חוזרים רק אחרי שהעונה האחרונה תיגמר (זאת) מתי אני לא יודעת , סביר להניח שיהיו קלטות של כללללללללללללל העונות למכירה בחנויות ואז תוכלי פשוט לקנות הכל ולראות בבית מתי שתרצי , ויהיו גם שידורים חוזרים , מתי לא ידוע עדיין. אבל יהיו. כמה פרקים את צריכה כתקצירים? כמה פרקים פספסת? נשמח לעזור אם נוכל ואל תכעסי על עצמך , חבל על האנרגיות. ליל מנוחה

zoeid

New member
ברוכה הבאה שרון../images/Emo6.gif

אני מכירה את הבעיה שלך, וזה מצער לשמוע אבל מה לעשות, הזיכרון בוגד בנו, אם לא נאמן אותו לפחות נעזור לו. מה שאני עושה זה לשים על הטלויזיה(!!) פתק ובו כתוב את הסדרה שאני רוצה לראות ולא לשכוח. ככה עשיתי בפרקים הראשונים של העונה החדשה, כדי להתרגל, ולא פספסתי. פתק שנמצא על הטלויזיה את לא תפספסי..

למעלה