עצבני בטירוף על UPS

DinamoHaifa

New member
עצבני בטירוף על UPS

זוכרים שאמרתי לכם שאני רוצה לקנות מחבטי טניס מאיזשהי חנות באמריקה והייתי לי שאלה בקשר למכס? אז מה שעשיתי זה שלחתי את המחבטים לחבר שלי שבדיוק היה באמריקה. היה כתוב שהמשלוח יגיע אחרי 4 יום. חיכינו את ה4 ימים האלה, פתאום הם נזכרו להגיד בטראקינג שהפרטים לא נכונים. שאלתי שוב את חבר שלי שבאמריקה והוא אמר לי שהייתה אות מיותרת בשם של הRECEIVER ועל זה כל העסק הזה נפל. אז הם קבעו תאריך חדש למשלוח, ב27 לחודש הזה, מה שיוצר בעיה עצומה כי חבר שלי עוזב את אמריקה יום לפני זה מוקדם בבוקר. אז ביקשתי מהם שהוא יבוא לאסוף את המשלוח מהתחנה של הUPS היום אבל הם אומרים לי שהם עובדים במתכונת מצומצמת בגלל החג או השד יודע מה ואי אפשר לאסוף משלוחים היום. מה שאומר שחבר שלי חוזר לארץ והמשלוח ישאר שם. עכשיו אפשר להגיד שאולי אני אשם שכתבתי כתובת לא נכונה מהתחלה, אבל בחייאת, הוספתי E בשם של המקבל למרות שהכתובת עצמה הייתה כן מדוייקת אז למה לעזאזל הם לא שלחו את החבילה לכתובת? רק בגלל שבשם יש אות מיותרת צריך להפיל את כל העסק הזה? והם לא הודיעו שום דבר על אי תקינות הפרטים עד ליום שבו המשלוח היה אמור להתבצע. מה שגרם לכך שעד שהשגתי את חבר שלי ושאלתי אותו שוב מה הפרטים המדוייקים, הם עשו RESCHEDULE רק שלשום וכמו שהבנתם כבר זה בדיוק יוצא יום אחרי שהוא עוזב. בקיצור מה אתם מציעים לי לעשות עכשיו? אני תקוע עם משלוח של 400 ומשהו דולר ועכשיו לשלוח את זה לארץ יעלה עוד איזה 100 דולר לפחות עם כל ההוצאות שכרוכות בזה. מה אתם מציעים לי לעשות עם הUPS האלה?

evilihi

New member
למה? כי זה אמריקאים

הם כבר החזירו לי חבילה כי המיקוד של המקבל לא היה נכון (לא באשמתי). הכתובת נכונה, השם נכון - המיקוד לא נכון. אמריקאים זה עם איך לומר...קצת מרובע... בקיצור, לא הופתעתי ממה שכתבת...

DinamoHaifa

New member
מה את ממליצה לי לעשות איתם עכשיו?

יש לי זכות לדרוש מהם שישלחו לי במחיר נמוך לישראל? למה עכשיו זאת תהיה שחיטה גם המשלוח+ המכס שלא נדבר על זה שכבר שילמתי 5 דולר על משלוח יבשתי +30 דולר מכס שיש בקליפורניה. חשבתי שאני אחסוך פה איזה כמה דולרים בסוף אני אצא מרושש...

Nunatak

New member
אין לך זכות לדרוש מהם כלום, זו אשמתך.

את המכס אתה אמור לקבל בחזרה, רק שאני לא יודע מה הפרוצדורה.

DinamoHaifa

New member
באמת העניין של המכס זה הקטע העיקרי פה

הרי החבילה לא הגיע ליעדה ככה שאין סיבה שישולם מכס קליפרוני ואחרי זה גם ישולם מכס בישראל... מי שיודע מה אני אמור לעשות עכשיו עם המכס ששילמתי לקליפורניה שיגיד לי בבקשה.

למעלה