עצב מתחבר לעצב

מיכל@בר

New member
עצב מתחבר לעצב

מנסה לא לתעל לערוץ ההוא את העצב הזה שיושב לו על הנשמה. ודיברנו פעם על איך מתערבבים להם הדברים, שכשיש עצב אחד, הוא ישר מזנק לבור ההוא, כי כך טבעם של בורות, להכיל ולהתמלא. ועכשיו אני בקטע הזה של לנסות בכוח לעשות הפרדה. זה זה, וזה זה. אין קשר בין השניים. לפעמים אני חושבת שמי שימציא חוצץ כזה שאפשר יהיה לשים אותו בתוך הנשמה, שמצידו האחד תהיה תעלה המיועדת רק לבור הזה, ובצד השני תעלות המיועדות למקומות האחרים יוכל לפתור הרבה בלבולים. ולילה לבן הולך להיות, ולא רע שכך, כי שוב מתנגן לו בראש לילות משי לבן עם המודי בלוז...אם במוס(ז)יקה עסקינן, ושקט לבן, ומחשבות לבנות, והכל לבן..... ושוב, ליל מנוחה שיהיה לכולכם

חשבתי על פטנט

בקשר לבור ההוא.. איך שלא יפלו אליו כל הדברים.. הרי בור זה בור. אין מה לעשות בקשר לזה. והרי הנאחס מתנקז כל הזמן למקום הכי נמוך.. וחומות הרי לא אפקטיבי.. זה כבר הבנו מזמן. אז מה את אומרת יקרה אם נגביה את הבור?

מיכל@בר

New member
לא נראה לך עניין החוצץ? ואם לא

ימצא הממציא, לא תהיה ברירה אלא להגביה את הבור...

חוצץ זה טוב..

הזכיר לי מישהו לא מזמן את קיומן של הממברנות כאלה שהן חדירות למחצה. כל הגוף עובד עם הפטנט הזה של קרומים שמעבירים רק את מה שצריך שיעבור. ובכיוון הרצוי. וחוסמים את כל השאר. כל מה שצריך זה לעשות לזה הסבה לנשמה. אבל מה קורה הלילה הזה מיכלה יקרה?

מיכל@בר

New member
כן......

והבית הלבן וסרט שחור-לבן דגל כחול לבן בירה לבנה דגל לבן לחם לבן יין לבן צוארון לבן ............... לבן בעיניים......

תגידי

למה לילה לבן בעצם? רק בגלל שזה ההיפך מהשחור? אולי לילה של הבּן. שצריך להפוך אותו ללילה של הבנה לא של בינה של תובנה. מה יום מיומיים מיכל?

מיכל@בר

New member
קודם כל, איך את מצליחה לנקד???????

"אור הירח על ההר, לילה לבן בשדות בית לחם".... קורה כך שעצוב פתאום וישנה הידיעה הברורה שאין לזה קשר לבן שלי.. ואת, למה ערה בשעות הקטנות האלה?

כן.. אהה..

אז ככה.. מי שלימד אותי היום לנקד זה עזרא היקר. כן. כן. יקר חה!! נראה אותך עכשיו מתלונן יקירי.. ואם את כבר יודעת.. אז לפני שאת מרשה לזה להתנקז לבור תעשי
שלא יכנס לשם. ואני ערה.. נו. עירבוביה שלמה. ניסית פעם להחזיק מקל משני הקצוות? בצד אחד הנאחס ובצד השני השמחה? זה מבלבל את המלאך של השינה..

מיכל@בר

New member
מלאך השינה אמנם מבולבל, ואני הולכת

לנסות להרגיע אותו... וכן, החזקתי לא פעם מקל כזה, של שני קצוות שונים שונים שונים .... אז אחת.... לילה טוב, תודה שהיית כאן, ואני, למיטה. לילהההה

מיכל, אחת מהצד- בענין בור, ניקוד ו.

בוקר טוב לכן לילות לבנים. אמש הייתי ערה איתכן אבל, לא במחשב. ישבתי לי נאבקת כמובן בקצוות המקל והחלטתי לתת לתשבצים שלי להרחיק אותי לעולמות אחרים - זו גם דרך לברוח. בכל אופן קמתי הבוקר עם פתרונות אלו ואחרים כמו לעשות את כל הדברים שבמשך היום לא עובד לי לעשות. מה שנקרא לנצל את הזמן כדי שהוא לא ינצל לי את המח יותר מדי. אז אולי זה עבד לי יום אחד ואולי זה יעבוד למישהו אחר. ובענין הניקוד - גם אני רוצה לדעת, בבקשה. נו אז מי ילמד אותי צד או עזרא?

למעלה