עצה בבקשה...

mushi18

New member
עצה בבקשה... ../images/Emo7.gif

אני וחבר שלי כבר שנתיים וחצי יחד.... ובהתחלה... היה לנו הסקס הכי טוב בעולם... לפחות פעמים 3 ביום.... וזה היה ככה עד לפני חצי שנה בערך.... עכשיו יש לי מזל אם אנחנו עושים 3 פעמים בשבוע... ואני יודעת שיש לו עדיין חשק... כי כל יום שאנחנו לא שוכבים הוא רואה סרטים כחולים... הייתה פעם אחת שלא הייתי בבית בערך 3 שעות והוא הספיק לראות סרט כזה... הבעיה שלי.. והייתי שמחה אם תייעצו לי.... זה 1.איך אני מסבירה לו שאני לא אוהבת שהוא רואה סרטים כחולים בלי שהוא יכעס או משהו כזה... 2.איך אני גורמת לחשק שלו לחזור.... אני חייבת להוסיף... אם הוא רואה אותי מחליפה חולצה או משהו כזה הוא מושיט ידיים אבל לא בא לשכב איתי כמו שהיה פעם.... תודה לכל מי שיכול לעזור....

magenta73

New member
מושי, יקירתי...

אין מה לעשות, זה חלק מזה... השיגרה שמאכלת... יש הבדל בין לראות סרטים כחולים ולשכב. לדעתי. סרטים כחולים מספקים צרכים אחרים מהצורך לסקס. אם זה פנטזיות עד לטעם של משהו אסור וכן הלאה. את אולי יכולה לשאול אותו למה הוא רואה סרטים כחולים ולהגיד לו שזה קצת פוגע בך, אבל את לא יכולה להגיד לו להפסיק. ואיך את גורמת לחשק לחזור??? יצירתיות מותק... יצירתיות... שבירת שיגרה... קצפות-תלבושות-נרות-סטים מעניינים... ככל העולה על רוחך...

mushi18

New member
הייתי מאוד יצרתית...

אבל לא כלכך מדבר אליו פתאום.... פעם הוא היה אוהב לעשות כל מיני דברים מטרפים... עכשיו כבר פחות.... הוא אוהב תנוחות חדשות אבל בגלל הגוף שלי זה קצת קשה... אני שמנמונת וגבוהה ממנו.... תלבושות לא עושות לא את זה.... אני משתגעת.... אני רק רוצה שהוא ירצה אותי כמו פעם...
...

magenta73

New member
אין דבר כזה

אין מה לעשות. זה יורד עם הזמן. דועך. כמה שתביני את זה יותר מהר, ככה יהיה לך יותר שקט נפשי. זה לא שהוא לא רוצה אותך בכלל. הוא כן. רוצה, פשוט אחרת... וחוץ מזה, שלוש פעמים בשבוע זה יפה מאוד. מאוד.

mushi18

New member
האמת שלא...

כשאני שואלת ככה בפינוק אם הוא אוהב אותי ורוצה אותי אז הוא תמיד עונה כן מאוד.... אבל בפועל זה לא ככה....וגם אני לא יודעת איך לעלות את הנושא בלי שהוא יתעצבן עליי.... הוא נורא כועס שיש לי את המחשבות האלה בראש.... אבל הן לא עוזבות אותי.... אני אומרת לו שלא מפריע לי זה שהוא רואה רק כדי שלא יכעס אבל זה מפריע מאוד... הייתה תקופה שבאמת זה לא הפריע לי אבל זה חזר שוב.... אני ממש מיואשת מכל המצב הזה...

mushi18

New member
בעיקרבחורות ובחורים...

לא דברים מוזרים מדי.... לא דוגי סטייל לא שמתעללים בבנות אני לא מכירה הרבה סוגים כי אני בכלל לא מתקרבת לדברים האלה חוץ ממה שהוא מספר לי.... אבל אני יודעת שהוא אוהב את הדברים הרגילים בחורה ובחור או כמה בחורים וזהו....

mushi18

New member
תיקון טעות...

כשכתכתי כמה בחורים.... התכוונתי כמה בחורים על בחורה אחת....

אני חושב שכדאי שתשוחחי איתו ו..

בצורה ישירה וענינית . ב. אני רוצה לומר לך שקשה לשמר מין 3 פעמים ביום לאורך זמן .צריך איכות ולא טבלת זיונים כמה עשית ביום .לנו הגברים יש גם עיפות לפעמים . שימי לב המוח אצל הנשים רק תדעי להשתמש בו בתבונה.

mushi18

New member
הוא ממש לא מתעייף...

הוא יכול לגמור אפילו פעמים ברצף.... זה לוקח זמן... אבל זה הכי כיף שבעולם.... וחוץ מזה.... אנחנו שנינו לא עובדים כרגע אז זה יש לנו זמן פנוי כך שזה לא טבלת זיונים זה לעשות אהבה כמה פעמים ביום....

פטושקי

New member
חבל, הליבידו נגמר מוקדם ומהר מדי

לכן ברור שהוא נזקק לסרטים כחולים על מנת להיכנס לפוזיציה של התחרמנות (אמנם לא סיפרת אך לא אופתע אם הוא מאונן תוך כדי הצפיה בסרטים). אינני אופטימי וגם אין לי עצות, לא נראה לי שיש מצב להחזיר התדירויות של זיוני העבר. הסיטואציה שלכם די טיפוסית לזוגות צעירים רבים

רוב הגברים רואים

פורנו. זה לא אומר שהוא פחות נמשך אלייך וזה לא אומר שאת צריכה להרגיש עקב כך בירידה בבטחון העצמי. לגבי קיום יחסי מין כנראה שנכנסתם לשגרה דבר שקורה כעבור זמן מסויים ואת השגרה הזו צריך להפר מידי פעם.

b0redavid

New member
אולי במקום שאת תבכי תגרמי לו לבכות?

אולי את זמינה יותר מידי, זה יכול לשעמם אותו... אולי תתגרי בו קצת - נשיקה פה, נגיעה שם אבל לא יותר מזה. תגרמי לו להתגעגע ולהעריך למה שהוא כנראה כבר התרגל? קל מאוד להתרגל לדברים טובים, אבל שהם אינם פתאום קולטים - שיט! כמה טוב היה לי! סתם מחשבה.

למעלה