עצה בבקשה,
כשמרתיח רבעי תפו"א להכנת פירה, הם אינם מתרככים לי במידה אחידה, וכדי למנוע בישול יתר של המוכנים קודם, אני מוציא כל כמה דקות , את אלה הרכים מספיק. כלומר, הם מתרככים לי לא כולם באותו הזמן, בהפרש של גם כעשר, חמש עשרה דקות, ואם אשאיר את כולם לזמן זה, הראשונים , מתפוררים לי , ונראה לי שזה "לא מתאים להם". אשמח לעצה, הדרכה. תודה וכל טוב.
כשמרתיח רבעי תפו"א להכנת פירה, הם אינם מתרככים לי במידה אחידה, וכדי למנוע בישול יתר של המוכנים קודם, אני מוציא כל כמה דקות , את אלה הרכים מספיק. כלומר, הם מתרככים לי לא כולם באותו הזמן, בהפרש של גם כעשר, חמש עשרה דקות, ואם אשאיר את כולם לזמן זה, הראשונים , מתפוררים לי , ונראה לי שזה "לא מתאים להם". אשמח לעצה, הדרכה. תודה וכל טוב.