עצה בבקשה,

yamkachol

New member
עצה בבקשה,

כשמרתיח רבעי תפו"א להכנת פירה, הם אינם מתרככים לי במידה אחידה, וכדי למנוע בישול יתר של המוכנים קודם, אני מוציא כל כמה דקות , את אלה הרכים מספיק. כלומר, הם מתרככים לי לא כולם באותו הזמן, בהפרש של גם כעשר, חמש עשרה דקות, ואם אשאיר את כולם לזמן זה, הראשונים , מתפוררים לי , ונראה לי שזה "לא מתאים להם". אשמח לעצה, הדרכה. תודה וכל טוב.
 

p h i l i p a

New member
../images/Emo71.gif../images/Emo84.gif../images/Emo71.gifפירה הכי טעים בעולם

אם את/ה משקיען/ית הכי טוב זה פירה מתפ"א אפוי. אופים בקליפה את תפוחי האדמה. מקלפים ומכינים. בבישול התפ"א סופג כמיות גדולות שלמים, ולכן זה יוצא פחות טעים. זאת לא פלצנות זה שווה את ההשקעה. בעיקר של זמן. ובשר לתפ"א לא אחיד - ישלהשתמש בתפ"א מאותו זן, ולחתוך לחלקים זהים בגודלם.
 
למעלה