עצה בבקשה

ֳאורליל

New member
עצה בבקשה

קודם כל מגיע לי מזל טוב. היום רכשתי חבילה חדשה של ריידר שרציתי כבר מזמן. אז עכשיו אני מרגישה יותר מחוברת לקלפים. אני צריכה עצה בניסוח שאלה וסוג הפריסה. מאז שהגעתי לארה"ב )לפני 4 שנים( החיים שלי מאוד בשתפרו בתחום המקצועי והכלכלי. רק בתחום הרומנטי יש לי איזושהי חסימה )פסיכולוגית? לא יודעת(. איך אני יכולה לברר מהקלפים מה חוסם אותי, ומתי סוף סוף תהיה לי מערכת יחסים רצינית. נא עצתכם לגבי ניסוח השאלה וסוג הפריסה. וצוף, אני מבטיחה לרשום את התוצאות גם באנגלית. בשביל הפרקטיות

blackcat2

New member
הי אורליל../images/Emo29.gif

ברכות על החבילה החדשה. גם אני קניתי את החבילה הראשונה שלי לפני מספר חודשים ואני מוכרחה לומר שזה כיף גדול. אני מציעה שתפרסי על השאלה: מה עלי לעשות על מנת לקדם זוגיות בחיי במהלך ה-X הקרובים (חודשים) סה"כ 8 קלפים בלבד. (7+ 1 קלף מסכם) בי

ֳאורליל

New member
שאלתי ופרסתי והנה התוצאה

מה - 6 גביעים עלי - 2 מטבעות לעשות - אביר המוטות על מנת לקדם - אס המטבעות זוגיות - מלכת המוטות בחיי - 5 חרבות במהלך האיקס )חודשים) הקרובים - מרכבה קלף מסכם - 4 מוטות מה דעתכם?

ֳאורליל

New member
התוצאה

מוקדם יותר כתבתי תגובה שמשום מה נעלמה מהמסך. אז אני מנסה שוב. שאלתי, פרסתי והנה התוצאה מה - 6 גביעים עלי - 2 מטבעות לעשות - אביר המוטות על מנת לקדם - אס המטבעות זוגיות - מלכת המוטות בחיי - 5 חרבות במהלך האיקס )חודשים( הקרובים - מרכבה קלף מסכם - 4 מוטות מה דעתכם?

צ ל י ל 8

New member
דעתי היא ../images/Emo66.gif

שאת צריכה להפסיק להתלבט וליזום בעצמך דברים. יש אולי אפילו סיכוי להכיר מישהו במקום העבודה (אם את עובדת..). יש לך פוטנציאל טוב, אם תדעי לנווט את חייך בהתאם ולא לפחד לעשות מה שבראש שלך

ֳאורליל

New member
הגיוני

כיוון שאני עובדת בבית קפה ורואה המון אנשים כל יום. חומר למחשבה....תודה צליל. :-8 :-8

למעלה