עצה בדחיפות.אודה למי שיסייע.

ran272

New member
עצה בדחיפות.אודה למי שיסייע.

שלום.רציתי להתייעץ מאחר ואני מעוניין להיות עצמאי ולהתפרנס מהבית ולהעסיק עצמי אז הייתי רוצה לדעת איזה עבודה הכי כדאי להתעסק עימה מהבית? ואיזו עבודה הכי לא מסובך ללמוד וכמובן שמתפרנסים ממנה.ואם כן מהי? וכיצד אני לומד אותה? מאחר ואני כבר שנתיים+תקוע.אני רוצה להיות עצמאי לחלוטין רק שאין לי מושג במה לעובד וכיצד ללמוד זאת.אני ממש אודה לכל מי שיוכל לסייע לי לדעת מה הכי משתלם מבחינה כספית ומה הכי לא מסובך ללמוד וכיצד לעשות זאת.בתודה רן

yb35

New member
איפה להתחיל?

האמת שיש אינספור הדרכות אונליין חינמיות לעבודה עצמאית מהבית ואפילו חיפוש מהיר ביוטיוב יעלה לך המון רעיונות. אני הייתי מקדיש שעתיים ביום למשך שבוע רק לצפות בסרטונים באופן רנדומאלי, בניחותה ובלי שום לחץ על עצמך רק כדי לקבל רעיונות (אבל גם תיזהר שלא ליפול בפח מכל ההבטחות לכסף מהיר וקל, באמת שאין דבר כזה.) הכי חשוב להבין שכדי לעשות כסף מהבית אתה צריך לספק שרות בתחום מסויים (כמו למשל כתיבה טכנית, עצוב אתרים, תכנות, עוזר/מזכיר וירטואלי וכו...) שני אתרים טובים שיתנו לך רעיון למה אנשים מוכנים לשלם: http://www.elance.com וגם http://www.fiverr.com . אתה גם יכול למכור באיביי, אמזון ואתרים דומים בשיטת הדרופשיפינג...
אני גם מאוד ממליץ שתעלה אתר אינטרנט פרטי משלך, משהוא מאוד פשוט שגם אפשר לבנות בחינם ובדקות ספורות... http://www.makeuseof.com/tag/10-ways-create-small-simple-website-without-overkill/ זה יהייה כרטיס הביקור שלך.
מקווה שעזרתי קצת ובהצלחה

dudusapir

New member
אני ממליץ על חנות וירטואלית

אופציה ראשונה ללא סיכונים: למצוא יבואן/ ספק שמחייב באשראי/ עושה משלוחים ומוציא חשבוניות ולהרוויח את העמלה. המכירה תעשה דרך חנות וירטואלית שתהיה מקושרת לזאפ ומקודמת באינטרנט.

אופציה שנייה: למצוא יבואן/ ספק שעושה משלוחים. את החיוב והחשבונית לעשות לבד. מכירה תעשה דרך חנות וירטואלית שתהיה מקושרת לזאפ ומקודמת באינטרנט.

אופציה שלישית: למצוא יבואן / ספק.
לרכוש מוצרים, לעשות חיוב באשראי, להוציא משלוחים וחשבוניות.
מכירה תעשה דרך חנות וירטואלית שתהיה מקושרת לזאפ ומקודמת באינטרנט.

לגבי איזה מוצר למכור? את זה אני לא יודע!

einatgross1

New member
דודי היקר, זהו בידיוק המילכוד

לפתוח חנות וירטואלית, כפי שאמרת, כל אחד יכול.
להצליח בחנות וירטואלית זה כבר סיפור של מקצועיות, הבנת השוק ועוד הרבה פרמטרים שקשורים בעבודה קשה...

לפונה בתחילת השרשור,
אני מניחה שאמרו לך כבר בילדותך שכסף לא גדל על העצים.
תתחיל בשינוי הגישה שלך לעבודה מהבית ועולם שלם של אפשרויות יפתח בפניך. אבל את ההשקעה והמאמץ, לא ניתן לחסוך עבורך.
בהצלחה ושבוע טוב לכולם,

Nandn09

New member
לדודו לגבי החנות

היי דודו, שמתי לב שיש לך נסיון עם חנות וירטואלית אשמח אם תיתן לי טיפים, נגיד איפה כדאי לפתוח את החנות במחיר הגון ומשתלם ואיך אני עושה שתהיה לי העברה בנקאית, האם צריך לרכוש אפליקציה של פיי פאל וכאלה כי הבנתי שהעמלה גבוהה על כל רכישה ואולי זה לא משתלם, מה ההצעה שלך? דבר נוסף האם צריך לדווח לרשויות על דבר כזה אם כבר יש לי עסק בתחום?תודה

dudusapir

New member
תשובה

פתיחת חנות וירטואלית:
כדאי לעשות השוואת מחירים:
המחיר תלוי בכמות המוצרים ותלוי בזמן ההשכרה...
לגבי העברה בנקאית של לקוחות: זה לא אוטומטי. לכל לקוח שרוצה להעביר כסף לחשבון שלך, יש לתת את הפרטים טלפונית או במייל לצורך העברה.
לגבי פיי פאל לא צריך משהו מיוחד רק לחבר את החשבון לחנות הוירטואלית.
ובהחלט יש עמלה של כמה אחוזים...
אין צורך לדווח לרשויות כל עוד העסק קיים וחוקי.

Nandn09

New member
;תודה דודו

מה שהבאת זה אחלה, הבעיה היא שאנשים לא יסכימו לעשות העברה דרך הטלפון או האימייל שהם לא מכירים אותך...
בקיצר, זו בעיה שכנראה חייבת להפתר על ידי פיי פאל או משהו כזה, או דרך אתר מוכר אולי יותר שאמנם התשלום יותר גבוה ?אבל לפחות יש שם עוד אנשים כמוך שמוכרים וזו חנות מוכרת?
אגב, אתה מוכר גם בדולרים? או רק בשקלים? מעניין אותי לדעת אם יש לכך השפעה

dudusapir

New member
תשובה

לא הבנתי, מה הבעיה?
משכירים מכשיר לסליקת כרטיסי אשראי...
אני מוכר גם בדולרים באי ביי ומשלמים דרך פיי פאל.
(אגב, ישנם אנשים שמבקשים לעשות העברה בנקאית, אן לשלם במזומן כי אין להם אשראי או פיי פאל).

Nandn09

New member
אפשר לדעת כמה זה עולה השכירות הזאת?

נראה שיש מלא הוצאות חודשיות, הרווח כנראה צריך להצדיק את זה..הבנתי שהשכירות גבוהה...?
משפתיע שבאמת אנשים מעדיפים בדרכים אחרות, כי זה גם עמלה גבוהה בשבילם נראה לי (אם זה העברה בנקאית) וגם במזומן הם צריכים לפגוש אותך זה לא רלוונטי עבורי לפחות

dudusapir

New member
תשובה

עשיתי כבר את העבודה וצרפתי מחירונים של השכרה.
לגבי מזומן ניתן לשלוח עם שליח ולגבות כסף.

einatgross1

New member
התקיעות מתחילה מגישה

אני מניחה שאמרו לך כבר בילדותך שכסף לא גדל על העצים.
תתחיל בשינוי הגישה שלך לעבודה מהבית ועולם שלם של אפשרויות יפתח בפניך. אבל את ההשקעה והמאמץ, לא ניתן לחסוך עבורך.

בכל אופן, הרעיון של להפוך לעצמאי במקום להמשיך לתלות תקוות במציאת עבודה כשכיר הוא טוב.
במידה ואתה רוצה, אני מוכנה להעביר אותך אימון וירטואלי מלא וחינמי פה בפורום, למציאת כיוון, גיבוש אסטרטגיה וטקטיקה.
ממך זה ידרוש חשיפה מלאה (מלבד השם).

בהצלחה ושבוע טוב ,

einatgross1

New member
אימון וירטואלי בפורום עבודה ועסקים מהבית

חינמי,
פירושו שאני שואלת שאלות על העתיד הרצוי לך ועל קורות חייך בתחום העבודה והלימודים,
ואתה עונה.
כך נצליח למצוא את הכיוון המועדף לך, את היתרון היחסי שלך בשוק ואת דרכי הפעולה.
המשך יום פורה,

למעלה