עצה בקשרלמחיר צביעת דירה

davar

New member
עצה בקשרלמחיר צביעת דירה

כמה צריך לעלות צביעת בית בגודל 180 מ"ר בערך? נתנו לי הצעה של 30,000 ש"ח עם חומרים, כולל שכבת דבק שפכטל נראה לי גבוה .... יש עצה? בתודה!

amic

New member
שאלתך דומה לשאלה " כמה עולה חליפה

ליתום" מה כוללת ההצעה גם דלתות, האם יש חלונות, איזה סוג צבע וכו´. על פניו נראה גבוה מאוד מאוד

davar

New member
אוקיי. הנה יותר פרטים

הבית בערך 180 מ"ר. צביעת הקירות ומשקופי דלתות 2 חדרי אמבטיה כולל משקופי דלתות (7) איזה סוג צבע? סטנדרטי, כאשר באמבטיה צבע נגד רטיבות.

מאגר

New member
../images/Emo91.gifעצהלגבי מחרים לצביעה

צביע בסיד סנתטי על תיקרות פנים שתי שכבות כ12 ש"ח למ"ר חידוש צבע בצבע פלטי שתי שכבות כ 20 ש"ח למ"ר צביעת משקוף +דלת בצבע שמן או ש"ע כ 150 ש"ח ליח´ צביעצ ארונות בצבע שמן כ 90 ש"ח למ"ר המחירים האלה אינם כוללים מע"מ והם מחירים שניתן עוד להוריד מהם במשא ומתן מחירים אלה הם סדר גודל בלבד וכוללים סתימת חורים ותיקונים שאינם מצריכים טיח מחדש

לימור26

New member
זה יקר!!!../images/Emo67.gif

אני ממש מקווה שמצאת משהו יותר זול , במידה ולא יש לי משהו שצבע להורים שלי בבית העבודה הייתה בסדר גודל כמו שאתה רוצה וזה עלה הרבה פחות והעבודה היתה מעולה...אם תרצה המלצה אתן בשמחה..

מאגר

New member
../images/Emo91.gif לימור לגבי יקר

לימור קודם אפתח ואומר כי היקר הואהזול והזול הוא היקר וזאת יודעים כולם אילו קראת את האמור היית רואה שכתבתי בפרוש שאילו מחירים ראשוניים בלבד וניתנים למשא ומתן אני לא צבע אבל ברשותי ישנו מאגר מחירים לענף הבניה לדעתי האדכני ביותר שנימצא היום בשוק ואף קיבל את חסותו של החשב הכללי באוצר ההמונה על מינהל ניכסי הדיור הממשלתי ואינני חושב שמישהוא רוצה לשלם יותר מחירון זה הוא הבסיס למיכרז המסגרת של החשב הכללי באוצר למאגר הקבלנים של האוצר שרק הם יכולים לעבוד במשרדי ההמשלה וברשויות המקומיות ללא צורך במיכרז עד מליון וחצי שקל ובעצמך אמרת העבודה הייתה בסדר אפשר למצוא סינים או רומנים או כל מני בעלי מקצוע ולבצע את העבוה כמעט במחיר החומר נישאלת השאלה איזה עבודה תקבלי באיזה איכות חומרים ומה יקרה אחרי שאותם צבעים לא יהיו בשטח כיצד תיראה התוצאה

לימור26

New member
למאגר!!! לא התכוונתי אלייך../images/Emo4.gif

התכוונתי להצעת המחיר שקיבל הבחור שהתחיל בשרשור וזה יצא בטעות מתחת לתגובה שלך, אני מתנצלת על חוסר הבנה שנוצר. בנוסף, אינני מסכימה עם טענתך כי, הזול הוא יקר, זה בהכללה גסה ויש הרבה מקרים יוצאים מן הכלל, זו דעתי.

בדיקה הפשוטה ביותר, אם אתה רוצה

סדר גודל של עלות אמיתית: דבר ראשון, תבקש הצעת מחיר מפורטת: איזה סוג צבע, איפה, כמה, למה... תבקש לו"ז מדויק, ממתי עד מתי יעבדו (תאריך ושעות ביום), וכמה אנשים. אז, תבדוק שמחיר החומר כמה עולה לך (לצבעאי יהייה זול יותר), לאחר הורדת סכום החומרים, את עלות העבודה כבר קל לבדוק: X כסף לחלק בשעות שהתחייבו. במחיר נמוך מידי גם יש בעיה, אבל במקרה שלך, אם מתברר, שלכל אדם רוצה להרווח 1000 ש"ח יומית, תתחיל להוריד לו, או לחפש מישהוא אחר. עוד כמה דברים:(שבדרך כלל לא עושים) 1. תכין חוזה, שם, מס´ תאודת זהות, כתובת,... עם עלות ולוח זמנים. גם קנס, במידה, שמאחר... 2. על תעבוד בשחור!!!!!!!אולי כואב לשלם % 18 מ.ע.מ., אבל החשבונית שלך, גם תאודת האחריות שלך! 3. מפני שבדקת את עלות החומר (היקר ממה שעולה לו) אל תיתן גרוש יותר מהכסף הזה, כדמי קרימה, ותדרוש לקנות את החומר כולו! 4. באנף הבניה משלמים לפועלים בסוף השבוע, כך שלפי התקדמות העבודה, תשלם, על העבודה, שכבר נעשתה.לא יותר! 5. אם הוא רוצה לשלם לפועלים כל יום, זה סימן, שעובד עם פועלים לא מקצועיים, קבועים, אלא, כל בוקר לוקח פועלים סתם. 6. לאחר סיום העבודה, תשלום של לפחות % 10 מעלות הכוללת, תן בצ´ק דחוי, לכמה חודשים קדימה. כך בטוח, שיתקנו את הדברים, שבחודש הראשון מגלים, כלא בסדר! בהצלחה: אווה

פנתרון

New member
זה לא מחיר ,זה גרזון חזק....

לפי מה שהבנתי המחיר הוא לדירה של שטח 180 מ"ר שזה בדר"כ דירה של 6 חדרים עם יחידת-הורים ,(בשני קומות ?). גם אם מדובר בצביעת כל הבית -קירות ודלתות עם משקופים וגם אם עושים לך שפכטל-משי על כל הדירה זה עדיין יקר מאוד. אלא אם הוא מיישם לך על הקירות טקסטורות מיוחדות כמו סטוקו או וואש או טמפונטו או משהו בסגנון רק אז המחיר יכול להגיע לזה. אם תרצה הצעת מחיר יותר מפורטת ,אז תכתוב יותר פרטים כמו כמה חדרים יש בדירה ,כמה דלתות ומשקופים,חלונות (אם הם מעץ), מעקות או סורגים במ"ר,אם קומה או שתיים ,ומצב הקירות מבחינת תיקוני שפכטל ,ומה הגימור של הצבע עצמו-גוונים?טקסטורות?וכדו´.

למעלה